• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    AXTHEB: Merry Christmas! 😅
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Dneska opět super příběh, jak jsem si koupila krásný nůžky za 79,-, akorát že vůbec. Stály 379,-. Tu trojku jsem prostě neviděla. Nebo nechtěla vidět.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dnes som došla k mame a je strašne vtipné pozorovať, jak je tiež úplne jasná. Keď už človek vie, čo má hľadať, tak to hneď vidí. 😃

Rozmýšľam, či jej to niekedy povedať, alebo nie. Alebo jej zatiaľ aspoň nenápadne podstrčiť nejakú tu "vzdelávaciu" literatúru. 🙂
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Takhle bohatej jsem si nepřipadal už hodně dlouho:) Skoro po roce najednou úplně bez problémů.

ELLIE
    ELLIE --- ---
    KAMCZA: Mně dvě míchající se videa / hudby vadí dost intenzivně. Dřív jsem poslouchala hudbu, ale tu moc prožívám, takže k práci je to kontraproduktivní. Pokud musím pracovat se slovy, nebo kdybych se učila, je nejlepší ticho (nebo maximálně tak lo-fi mixy). Ale jakmile dělám cokoli jinýho manuálního, pořád poslouchám true crime 😁
    UNUX
    UNUX --- ---
    tavrana.cz místo psytrance doporučuje vyhledávat, když se cítíš šťasten
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Takže pardon, ne, nemám to tak, praskla by mi hlava. Ale to je asi tím, že čtyři až šest hodin denně intenzivně učím a jsem unavená.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KAMCZA: Dlouhodobě si dělám výběr písniček na Spotify specielně na práci. když potřebuju přemýšlet, poslouchám psytrance, protože jsem ten popohání a linearizuje myšlenky a nemám ho zas tak ráda, abych u něj měla potřebu tančit. Mluvené slovo musím poslouchat soustředěně, jinak za minutu vím piču, co čem se mluví.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    KAMCZA: já poslouchám běžně 3 a víc YouTube videí zároveň a docela mi to pomáhá se soustředit na práci. Většinou nějaký vítr, déšť, někdo chodí s kamerou po ulici ve městě, někdo mluví (např přednáška Alana Wattse) a do toho nějaký house nebo trance mix
    Je na to super web
    ViewSync - Multiple YouTube Viewer
    https://viewsync.net/
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Co si myslíte o tom, že můj oblíbený mix do sluchátek při práci je nějaký sport s českým komentářem a do toho navíc nějaký housový mix z YT. Máte to taky někdo tak?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MARKYSHA: ano, risperidon u nas pravevysazoval psychiatr kvuli prilisnemu spani (nepomohlo to, ale to je jina story), kazdopadne jo je to utlumovak.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ECLECTICA: vůbec nevím, ale měla jsem za to, že ten Risperidon je útlumovák, tak jsem čekala, že spíš spát nebudu.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ECLECTICA: Nic take drasticke, co by ma fakt dokopalo. Jako niezeby sa to neprejavilo. Prejavilo dost, ale ocividne to nestacilo.

Uz tie recepty mam, jeden liek poslali zase len na mesiac (v minulosti mi davali rovno na 3), tak snat to uz zvladnem nabuduce lepsie. 🙄
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MARKYSHA: a nemohlo by to mít vliv na účoveň pociťované energie?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ECLECTICA: no snížila jsem o půlku antipsychotikum
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MARKYSHA: nemáš po nějakém infekčním onemocnění? Nebereš toho půl roku nově nějaké léky, nebo jsi naopak něco nevysadila?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SHARKIE: Co bereš? S některými psychofarmaky je ti už první den pauzy od léčby tak špatně, že tě to donutí :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak som si konecne spomenula cez den u kompu a napisala si o recepty na lieky, ktore beriem denne. Uz ich nemam vyse 3 tyzdne. Zatial moj rekord. Nie zrovna moc dobry.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ELLIE: ale jiné příznaky nemám
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ELLIE: cca před půl rokem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam