• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: jak se o to dá přijít? žiju v tom, že jsem se přihlásila a mám klid :O
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Jo, mala som pausalni dan, uz ju nemam, som sa dozvedela dnes :D
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    TRAFO: To se říkalo, že všichni jsou nabuzení, ale háďata wehrmachťáci byli před Stalingradem docela vyklidnění :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: najdi ai účetní.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    booze ja som prave zistila, ze som pomrvila pausalny rezim a musim podat danove priznanie a poziadat o vratenie zaloh.

pomoc. :D ja asi zasa zacnem chlastat alebo co.
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ADHD web / newsletter
    Extra Focus • ADHD Newsletter | Jesse J. Anderson | Substack
    https://www.extrafocus.com/
    dokonce vytváří jakousi appku jak udržovat a pečovat o přátelské vztahy :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    "čas, který trávíme "mimo" se nám nepočítá, proto stále vypadáme mladě:)"
    BRUNA
    BRUNA --- ---
    TRISSIE: jj uz jsem parkrat po mesicich v lednici ozivovala, slo by ho zrejme ozivit i nyni, ale ta motivace na kvaskove peceni prave chybi
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BRUNA: kvásek není pes, aby byl v binárním stavu živý-mrtvý - dokud není plesnivý, většinou jde ještě oživit! :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    BRUNA: Hm, kvasek som este nezabila! :D

(Esteze teraz na nic nove nemam cas :))
    BRUNA
    BRUNA --- ---
    SHARKIE: ja adhs (asi) nemam, ale ty hyperfokusy ano - mam sici stroj s latkami, vysivani, hromadu prizi a vln na pleteni, hudebni nastroje 4, 3d tiskarnu, chciply kvasek v lednicce, nadoby na kvaseni, ruzne cvicebni pomucky a 2 teraria na kreciky (bez kreciku), ted se chystam na vyvyseny zahonek a akvarium 😁
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja mam hodne hodne presprilis itemu a veci..ktere cekaji az mi bude konecne lip, ze. jako vetsina veci v mem zivote
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Jak vás tak čtu, tak mám ještě štěstí. Jako taky mám tunu nedodělanejch projektů a nápadů (třeba vyrobit pec na slévání hliníku nebo dojet bez peněz do Říma a zpět), ale naprostá většina je stabilně ukotvena v zájmech, které jsem měl vždycky. Hudba, cestování, počítače...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MAJKA: Beru zásoby na origami, mýdla a koktejly. :D
    Mám SPOUSTU vlny na plstění a solidní zásoby na macramé. :))

(Ale to ještě zkusím, fakt :D)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ZLOKOCKA: "se to zvrtlo" :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ELLIE: U mna bohuzial v tomto vyhrava ta adhd stranka. Ale uz sa ju snazim kontrolovat, odkedy o nej viem. :)
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    ECLECTICA: Kdybysis potrebovala udelat misto, tak hackovani je moje nejnovejsi hobby :))). Puvodne jsem se to ucila jen proto, abych to pak mohla ucit dceru, a nejak se to zvrtlo… Jako obvykle.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Jaj, tak to je výhoda, že mám výčitky z každého nákupu - mám všeho tak akorát, spíš méně. A PAS mi nedovoluje mít jiné koníčky, než které mám od dětství 🤣 Mám jednu krabici galanterie a jednu truhlu látek. Stroje mám tři, ale dva byly dárky a jeden dědictví.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MART1NKA: Toho som sa uz zbavila. Ale niekde by som mala mat take to gulate. Mala v nom vzniknut mini "zahradka". Nastastie k tomu nikdy nedoslo. Vsetko zelene mi chcipne, lebo to zabudnem polievat. Teda vsetko nie, jedna kytka tu zahadne zije aj bez vody. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam