• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    KROPUCHA: Nasleduje anketa na tema “Kolik z nas od mala slychalo, ze jsme radsi mely byt kluk?”
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    PAKOBYLKA_: A poznamky v telefonu!!!
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    MAJKA: Papirovej diar, v praci vytistenej A4 mesicni kalendar + stojaci kalendar, rodinnej google kalendar, papirky vseho druhu a obcas hrbet levy dlane. Od zubare chodi dva dny predem smska. To je velky dobry! Na venkovni dvere si vesim veci, ktery nesmim zapomenout (nebo je o ne opiram), obcas neco nalepim na zrcadlo v koupelne. A jo, docela dobry. Onehdy jsem prisla na fyzio misto na 13:00 az na 14:00. Vem to nest.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AXTHEB: datovku se mi povedlo poprve zkontrolovat 2roky pote co mi ji zavedli... a ano dodnes to splacim
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MART1NKA: Len 2 hodiny po takom vykone? To je slusne skore nahodou. :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AXTHEB: Ja som dnes za hodinu preskladala trvale prikazy, zaplatila nedoplatok na socialke, vypocitala financie na tento mesiac, poziadala o znizenie sadzby na hypoteku, napisala susedovi na zahrade, poplatila faktury.

Fakt nechapen ako clovek mesiac prokrastinuje a potom je hotovy za hodinu so vsetkym.

A potom som upadla do komy a spala 2 hodiny.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    AXTHEB: Tak ne, zpráva do datovky dorazila v poledne.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Cha!
    Já dneska dostal zprávu do datovky. Nejen, že jsem jí zvládl přečíst (pokuta za parkování na fialové), ale i zkontrolovat v bance, že jsem to zaplatil, zavolat zodpovědné osobě, s ní to vyříkat, najít příslušný parkovací papírek, zavolat znova zodpovědné osobě, domluvit to a poslat jí mail s obrázkem.
    Kolem deváté mi přišla zpráva, kolem druhé jsem poslal ten mail, teď už mám odpověď, že je to vyřízené.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    PALEONTOLOG: většinu postupů, návodů si musim upravit, páč je napsal nějakej " debil" co tomu nerozumí a neví jak na to:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    COCOBRYCE: ale popravdě taky nejradši pracuju stylem, že si něco šolichám po svým
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Mě pobavilo, když jsem byla přepisovat pojistku po mámě a zmínila jsem, že tam asi bude už nedoplatek, že poslední faktura byla splatná v březnu a paní "jo tak to ještě ani nebudu mít v systému, my míň jak po dvou měsících klienty neotravujeme" 🤣
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: To zvladnu, tyzden ok. To vacsinou neposlu ani upomienku. Co mi pripomina, ze ja uz tam jednu mala za tel, kua.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Hm, tos mi připomněla, jak jsem jednou založila knížku obálkou se stravenkami.... Našla jsem ji bohužel až příští rok.

Kurník, jak můžu nemít ADHD?!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    COCOBRYCE: Skvely sposob jak tie prachy usetrit a neminut za zase novy hyperfocus. :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Jako jo, zase jsem o víkendu zjistila, že jsem zapomněla zaplatit školné splatné minulý pátek, respektive jsem si spletla termín a myslela, že je ještě čas... 🤷🏼‍♀️ vesmír v rovnováze
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Jo a je to normalne. Ja tak raz nasla obalku v knihe, vobec neviem, kolko Vianoc dozadu tam skoncila. :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    QUANTI: to chci taky!:DDD
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: To je ale mile prekvapenie :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Teď jsem našla v batohu obálku s penězi, co jsem si chtěla asi před měsícem vložit na účet. Mezitím mi přišly jiné peníze, tak jsem to neřešila a úplně na ni zapomněla. Tak mi neříkejte, že je tohle normální.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TUILE: Nevím jak v Německu, ale tady ano, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam