• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    Teď jsem se ještě zasekla na tom, do jaký míry změna u rodiče může ovlivnit ADHD u dítěte. No asi může! Může mu to míň komplikovat. Ale důležitý je teda si uvědomit, že ho nevyléčí
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: za me teda spis duslednost, predvidatelnost a stabilita, ale to u rodicu taky teda vetsinou chce zacit zmenu u sebe :-)
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: A to je krásný, s tím souzním
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    KROPUCHA: Děkuji, to jsem netušil. Mě se nejvíc ze všech ostatních knížek co jsem "rychlocetl" nejvíc zamlouval jeho názor, že je potřeba hlavně laskavost a změna u sebe (rodiče). Příčina toho stav je mi vlastně docela fuk;)
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: Gabor Maté toho napsal o ADHD hodně, ale ne všechno je úplně ok. Hlavně jeho teorie, že ADHD je způsobené traumatem, je v rozporu s tím, co říkají výzkumy. Tak jenom pozor.

Why Dr Gabor Mate' is Worse Than Wrong About ADHD
    https://www.youtube.com/watch?v=bO19LWJ0ZnM&t=262s
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: Už poněkolikáté mě zaráží, jak o svém synovi mluvíš.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHARKIE:
    Máme dítě s ADHD - Jucovičová Drahomíra | Knihy Grada
    https://www.grada.cz/mame-dite-s-adhd-8422/

Za me fakr dobry a prakticky rady jako bonus.
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    SHARKIE: Mám syna mimoně, tak jsem si pořídil nějaké knihy a tohle mi přišlo docela dobre. Dal jsem tomu jen rychločtení ale myslím, že obrázek mi to udělalo dostatečny: Maté, Gabor: Scattered minds | Městská knihovna v Praze https://share.google/tXeif4rDuwsV8dmFX
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AXTHEB: Každý NSAID (a každý prášek), je potřeba zapít alespoň 200 ml vody. Ne na sucho, ne hlt.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    POZITRON: Poškození žaludku po NSAID je docela běžný(*), říkal kamarád co lítal s vrtulníkem záchranku. Vždycky to bylo tak, že byl někdo nalitej, vzal si prášek a pak šel hned spát, a jak se nalitej člověk v noci míň vrtí, tak ten lék byl v žaludku na jednom místě a podráždil žaludeční stěnu.
    Pak se probudil, ostrá bolest žaludku a zvracení krve.

(*) běžnější než pobodání, míň běžný než dopravní nehoda :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Kamaratka riesi mozne ADHD u dietata, s cim ja nemam vobec skusenosti. Kym sa s nim niekam dostanu, viete poradit nejaku literaturu pre rodicov, pre ktorych je to uplne neznama oblast? Obaja su NT, dieta je adoptovane. Jako viem, ze knih o detoch je v tomto smere hodne, ale ziadnu som necitala a tak netusim, ktora je dobra a ktora nie. Dik
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: To som mala akurat cierne nechty v pribalaku. Ale nikdy ma nenapadlo to googlit. To uz som poucena. :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: nějaký lék tam měl, že se může vytvořit černý chlupatý jazyk. Bohužel jsem googlila obrázky.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    POZITRON: Znama hovorila, ze mala raz v pribalaku, ze tie lieky mozu sposobovat samovolne otacanie za svetlom a ze potom okolo nej behal kolega s baterkou a hovoril, ze to nefunguje. :D

Ja mala najdivnejsiu vec asi len tie mozne sebevrazedne sklony.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    QUANTI: clovek preci nevi, jestli nema nejakou skrytou srdecni vadu, jak by na to prisel? a pisou, ze u pacientu se srdecnimi vadami byly hlaseny pripady nahleho umrti. tak aspon ze nahleho a je to asi rychle. :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Zavet som mala spisanu pred caminom a presne som si u toho hovorila, ze sa bude hodit aj na navstevy nemocnic. :D Akurat furt zabudam odvolat suhlas s darovanim organov. :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    POZITRON: Já jdu v květnu na drobnou operaci a už promýšlím poslední vůli 😂
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Omg, nectete pribalovy letak u atominexu. 🤦 Nahle umrti, ehm. To je jako drive u nimesilu na bolest bylo uvedeno protrzeni zaludku a nasledna smrt ci takto podobne.
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    FIELDMAN: Snaha jistě pěkná, zpracování na úrovni generování pomocí AI už tolik ne.

100% převzatého a generovaného obsahu, bez autorů, bez zdrojů.

Za mě je tohle jen simple parazitní web, jen mi tam chybí prodej zázračných dopňků stravy, ale to asi brzy přijde, jen co autor přejdu do další lekce používáme AI, kde se bude probírat platební brána.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam