• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    Mám takovej obvious dotaz k seznamování a partnerství vůbec. Stavají se vám také takové "Pierre Richard" momenty? (pokud neznáte, je to legendární francouzský komik proslulý rolí smolaře, roztržitého a plachého snílka). Źe něco řeknete uplně blbě než chcete, vykecáte na sebe red flags a ještě si myslíte jak je to super story se vtipně shodít (efekt vám dojde až později..) Uděláte něco jinýho než chcete, totálně sebe nebo ostatní ztrapníte tím celou situaci zabijete., apod.? Jak se vám s tím žije? :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    LWEEK: I also wander randomly into rooms, trying to remember what it was I wanted.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Proběhlo mi poštou :)

POZITRON
    POZITRON --- ---
    SHARKIE: muj denni chleba je toto :)

POZITRON
    POZITRON --- ---
    QUANTI: je to tyden, co se ozvali sami od sebe z PPP, ze jsou v kontaktu s ucitelkou, chteli znat muj pohled a uz mame domluvene nejprve psychologicke vysetreni a potom i vysetreni skolnich dovednosti.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SHARKIE: asi je to v necem lepsi nez nepretrzitej tok myslenek, neustala smrst volnych asociaci, ale opravdu si pripadam, kdyz se pristihnu, ze na nic nemyslim a jenom tak jsem, jako zelenina a prijemny to taky zrovna neni.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tohle je tak presne..

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FEDAJKIN: To zní docela dobře.
    PEJR
    PEJR --- ---
    Jdu si pro popcorn..
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    AXTHEB: Dopoledne většinou nějaké psychotesty nebo povídání s psychologem, odpo jsme se víc hýbali, muzikoterapie, arteterapie, bazén.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FEDAJKIN: A co se tam dělá tech dvanáct dní?
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    SHARKIE: ten dvanáctidenní se platí, pak můžeš jít na čtyřtýdenní který je zdarma.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    FEDAJKIN: Tam sa plati, ci to ide na poistovnu?
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Tak jsem ofiko v klubu, dnes jsem dostal papír.

Jinak kdyby byl někdo na vážkách, tak rehabilitační nemocnice Beroun ma boží dvanáctidenní diagnostický pobyt a celá ta nemocnice je jak z jiného světa.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    POZITRON: Takhle to vraj maju "normalny" ludia. Ale moc tomu neverim. :)
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    POZITRON: Aha, ty jsi zena, tak to erekce nezajima, ale mozna vliv na sexualni funkce ano.

Nicmene co se tyce cumeni do prazdna, to ja zazil v extremni mire, kdyz jsem byl v tak silnych uzkostech a depresich, ze jsem nahle vlastne byl schopen cumet a nebyt, pozdeji prisla ale i i depersonalizace, ze jsem se zacal vnimat mimo vlastni telo, tehdy mi psychologem bylo receno, ze na to, abych v hlave mel takovy klid, tak na to trenuji mnisi v klastere cely zivot, coz mi tehdy fakt pomohlo, jinymi slovy, pro mne to tehdy byl dusledek totalniho rozkladu emocniho v dusedku toho, co se mi delo, ale pokud nemas nejake extremne tizivou zivotni situaci, tak proste mozna jen mas ten prirozeny klid v hlave, co asi maji lide bez adhd. Jinak nevim, co beres, ale ja treba ve volnem case prekladam texty a vsiml jsem si, ze nahle po poziti tablety ten preklad moc nesel, tak zdali mas meritelne parametry, ze odhadnes tu vzniklou "tupost".
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    POZITRON: A jsi si jista ze jsi to predtim nedelala jenom jsi si toho nevsimla? A presne jak rika kolega uzivatel, ticho v hlave je zadany efekt ne?
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    POZITRON: U Strattery jsem zejm. resil, ze bud jsem vubec nemohl dosahnout erekce nekolik hodin, a pak po asi 1-2 letech tomu dal opet sanci a zase naopak mel ejakulaci snad do 30 vterin. Nicmene ja u ni nevydrzel nikdy treba mesice, a tak pokud nekdo ma input, ze napr. za mesic to zmizelo, ale tehdy to pro mne fakt byl velky problem a dal tomu asi 2 tydny pri 40 mg/denne. Jinak ja skoro u kazdych leku pozoruji, ze to vnimani mi nejak otupi, i kdyz AD tolik zpravidla ne.

Jinak ona otazka je, zdali to ticho prave neni cileny efekt, ze nahle se netriskaji ruzne myslenky.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    [OCTOPUSS @ AD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez]

todle je skvely, ja se v tom opravdu hodne vidim. jevic asi 2&3.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    PAN_UZIVATEL: imho existuje i ritalin v obou verzich. na moji piksle je napsano methylfenidat, a je to ta sama ucina latka.
    ja si uprimne takhle tupej spis pripadal mistama pred medikaci. ted se opravdu casteji zmohu na to, neco koncentrovane delat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam