• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KUBAN88: i kdyby nebyla, domaci pivo si to zaslouzi.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    když jsem u těch anket - je vůbec desítka v hodnocení v Prostřeno?
    abych jí nedával do anket nerealisticky
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---

známkujte Ctibora

22 hlasy od 22 respondentů

KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      u te silene Reginy - feer, ta rekla jsem v soutezi, ale dala 8 bodu
      ta Marie je zahorkla krava ktera si mysli ze vyhraje tak skodi
      ale ta Helena? to je pica - ta cokoladova pena neni sranda, jeste s kastanovou polevou,.. hlavne pak chutove to patri k nejlepsim dezertum co znam (pokud se povede o cemz u Ctibora nepochybuju)...
      Ctiborovo menu bylo velmi chutne podle me a vlastni pivo k tomu?? no krasa....

dneska jsem se nastval... a jak pani Helena hned zmenila image.. prisne bryle, hned odzacatku negativni aby si pak ty male body mohl obhajit apod....

no nic jdu koukat na fotbal, ale dneska byl zase dalsi dil proc clovek na to kouka... :)))
      VRATENKA
      VRATENKA --- ---
      me dat k veceri nekdo takovy paradni maso a navic domaci pivo, tak mu dam aspon deset bodu a jeste se na nej budu zbozne divat.
      WATTEVILLE
      WATTEVILLE --- ---
      To byl zas výživný díl, chlap jim udělal luxusní večeři a ženy to zabily různým blabla o tom jak je čokoládová pěna jednoduché či obyčejné jídlo.
      KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      INXS
      INXS --- ---
      lepší krysy ve sklepě, než kamarády v domě
      to mě rozbilo :)
      INXS
      INXS --- ---
      dneska vaří Ctibor jo, fajn

jsem zvědavá na Reginu.. jinak ale ta paní Marie byla v pondělí dost zvláštní, včera jsem to neviděla...

ale taky můj nej pořad.. vlastně nekoukám vyjma tohodle na TV vůbec
      SHEDLO
      SHEDLO --- ---
      WITTGENSTEIN: to jo, ženský na to šly mysticky a on si to jen dokázal spočítat:) zajímalo by mne, co na to čarodějky pak říkaly:))
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      KUBAN88: Tahle sérka byla obzvláště vypečená, protože tři ženy v ní se oddávaly tzv. "okultním vědám". Čarodějnice byly bytosti od přírody rozšafné, takže bodovaly 8-10, zatímco tenhle zmetek dával samé čtyřky stylem "... musím dát 4 body, protože tam bylo moc kopru ...", "... musím dát 4 body, protože moučník byl moc sladký...", "musím dát 4 body, protože ... "
      HE11_KNIGHT
      HE11_KNIGHT --- ---
      TAPINA: Vis na co jsem se nedokázal koukat? Na Doremi atp. u toho mi bylo trapne, u tohoto nic takového nepocituju:) uz od prvního dílu byl tento porad favorit mezi ohyzdnostma dnešních televizních balastu:)
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      Vím, že o hodně přicházím, ale já se na ten pořad fakt nedokážu koukat, je mi za ty lidi hrozně trapně.
      KASUMI
      KASUMI --- ---
      jak si to tak ctu ,tak si to mozna i pro pobaveni stahnu :)
      KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      WITTGENSTEIN: tak tuhle partu jsem neviděl (jak je to mozne??? :))
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      Největší taktik byl tenhle týpek:
      http://www.iprima.cz/prostreno/ucastnici/michal-vlk

Suverénně ostatním lidem nasázel čtyřky a pak se ještě roztomile "divil", že vyhrál.
      SHEDLO
      SHEDLO --- ---
      Je to pro mne celkem dost zajímavý rozpor, tahle záliba sledovat pořady, v kterých se moji spoluobčané ztrapňují až na hranici únosnosti (platí i o talentmánii apod., to jsem se nasmála jak nikdy). Celkem se za to na jednu stranu stydím, před mými intelektuálními kolegy z práce bych to například nikdy nemohla přiznat:)) Ale nakonec na to zase čumím a cítím je na konci jako uebermensch:))
      KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      L4MA: no zalezi - ono kdyby rekl jako minulej tyden ten Hubert (nebo predminulej?) - ted budu taktizovat, ano chutnalo, ale proste chci vyhrat - s timhle nemam problem

ale pokud nekdo to vychvaluje do nebes a pak da 4 nebo nedej boze to chvali pred hostitelem a pak ho pomluvi a da zase nizke cislo tak to mi moc nevoni...
      L4MA
      L4MA --- ---
      KUBAN88: no snad mu to taky nevycitate... :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam