• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    KASUMI: možná i na dvě...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja jsem se tedy nechala nainspirovat, jsem ted nemocna doma, tak na to koukam
    ale nejak me to nezaujalo

nicmene ten grafik v natelniku, ten je teda na facku
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    včerejší díl neobsahoval žádné velké hrůznosti, jen ten týpek ve vytahaném nátělníku-co to je za ohoz na návštěvu? To by mi to jídlo moc nechutnalo:))
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Viděla jsem dneska posledních cca pět minut a když pominu celkovou strašnou úroveň tak se to opravdu nedalo poslouchat. Zatím jsem utrpěla jen pár dílů a všechny, stejně jako dnešní, byly z Ostravy a tam se mluvit česky zjevně neučí.
    L4MA
    L4MA --- ---
    KUBAN88: podle me chlapi konkretne v tydle soutezi ani nemuzou bejt takovy "intrikani"... pride mi ze pokud to nejsou zrovna naky showmani (i kdyz samozrejme kazdej z nich musi bejt urcitym zpusobem postizenej kdyz se prihlasi) tak je jim celkem jedno co se tam deje a vetsinou o dost min remcaj a i kdyz jim neco nechutna tak to proste sezerou...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ty jo dneska jsem nestihl ani nahrat ani videt, ale koukam 3 chlapy v jednom tydnu... tak se ukaze zda-li jsou taky takovy intrikani jak ty zensky ;)
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    INXS: az na to, ze oni to neberou jako ztrapnovani. kdo by se sel dobrovolne ztrapnit do televize za takovej peniz?
    INXS
    INXS --- ---
    každopádně mně připadá ta finanční odměna dost ubohá.. jo kdyby šlo o sto litrů, tak o tom začnu přemejšlet... ale 25 za ztrapnění před celým národem?
    INXS
    INXS --- ---
    takže vyhrála Dana jo? já pátek nestihla.. no fééér
    Marie byla divná už v pondělí když vařila..
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    ja si nemuzu pomoct, ale hrozne me to bavi. mam zkoukly vsechny dily a bavim se nejen tema "gurmanama" , ale i neuveritelne trapnejma kecama komentatoru. je to opravdu jako v zoo jen mnohem zabavnejsi;)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tak dneska to byl vrchol... jeste ze to Dana vyhrala, ale pani Marie byla pica tohodle tydne
    a Helena hned za ni --- morek ----- tohle by se melo tesat...
    IKA
    IKA --- ---
    no ja som si niekedy v lete vyhladala a pozrela slovensku verziu, pretoze kamarat nam rozpraval, ako sa tam pod vplyvom alkoholu prihlasil jeho otec, ako tam potom trpel, a ako sa to nasledne snazil utajit pred manzelkou. :D

asi mam masochisticke sklony, pri sledovani ma zalievaju intenzivne vlny trapnosti a zvratene ma to bavi. a tusim si zase par dielov pozriem.:))
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    tenhle tejden vidim prvni dil a ta regina je neuveritelna pica :)

nejvic LOL ovsem: morkove knedlicky - to je neco jako vydra
    tywe
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    PASTEL: ve VV k nicemu takovemu nedochazelo co vim... co se tyka Prostreno tak tam je minimalni casting protoze se jim hlasi tolik lidi kolik vidime... spise naopak shanej horentne dalsi pres zname apod...
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    L4MA- no to máš asi pravdu, slyšela jsem dokonce něco o tom, že třeba ve Vyvolených dostávali někteří finanční bonusy za to že, ze sebe v rámci oživení děje udělají ještě trochu větší kretény než ve skutečnosti jsou.
    Chápu, že "soutěžící" vzešli z castingu, a divák poslední dobou zřejmě nějak prahne po tom dívat se na zoufalce, případy a idioty, nebo minimálně na lidi, kteří dělají něco, co jim nijak zvlášť nejde asi má lidstvo nějakou zálibu v tom, se neustále nad něčím pohoršovat.
    Takže bych tenhle pořad brala spíš jako takové panoptikum než jako sociální sondu
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    L4MA: je pravda, ze je to za malo penez hodiny zabavy.. kdyby to mel vyplnit vlastni serial tak se z nakladu 300k (hruby odhad co tak vim) dostali na 1,3m... nebo kdyby tam dali serial tak jsou cca na 300k taky ale s polovicni sledovanosti tudiz prijmy
    L4MA
    L4MA --- ---
    KASUMI: on spis uvazuje jakoby to byla opravdicka soutez, ale je to jen show, ty lidi tam nejsou pro to aby varili, ale aby delali divacky pritazlivou show ze socialniho prostredi, ktera je navic podle me skoro bez nakladu...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KASUMI: a prave proto me to bavi ;) jinak bych byl stejny exot jako oni ;)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KUBAN88: ty uvazujes logicky.. oni ne :/
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    no hlavne treba ja nejim dynovou polevku, ale preci za to nestrhnu body kdyz bude dobre udelana... jen proste ochutnam, reknu ze ji nemam rad, ale do hodnoceni se to prece nesmi promitnout, vzdyt to je muj fail ze ji nejim a ne chudaka hostitele...

je vtipne ale jak se 90% lidi zmeni po svem odvareni a jak zacnou byt neprijemni, zly a zakerny.... a hledaji na vsem chyby a kdyz ho nenajdou na jidle tak ho vzdycky najdou na zabave a pritom v zaberech je jasne videt jak se bavi ;)

nejvetsi pruser byl pamatny tyden s Milanem, kdy to udajne zkazil tomu Lukasovi ze osahaval tu tlustou kravu labilni (btw toho Lukase znam z vejsky a on je to vojensky doktor a chudakovi tam furt rikali vojak misto doktor :) )
    KEJML
    KEJML --- ---
    L4MA: Tak kdo z klubu se tam přihlásí, aby tohle ověřil? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam