• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KUBAN88: ty uvazujes logicky.. oni ne :/
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    no hlavne treba ja nejim dynovou polevku, ale preci za to nestrhnu body kdyz bude dobre udelana... jen proste ochutnam, reknu ze ji nemam rad, ale do hodnoceni se to prece nesmi promitnout, vzdyt to je muj fail ze ji nejim a ne chudaka hostitele...

je vtipne ale jak se 90% lidi zmeni po svem odvareni a jak zacnou byt neprijemni, zly a zakerny.... a hledaji na vsem chyby a kdyz ho nenajdou na jidle tak ho vzdycky najdou na zabave a pritom v zaberech je jasne videt jak se bavi ;)

nejvetsi pruser byl pamatny tyden s Milanem, kdy to udajne zkazil tomu Lukasovi ze osahaval tu tlustou kravu labilni (btw toho Lukase znam z vejsky a on je to vojensky doktor a chudakovi tam furt rikali vojak misto doktor :) )
    KEJML
    KEJML --- ---
    L4MA: Tak kdo z klubu se tam přihlásí, aby tohle ověřil? :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    PASTEL: podle me sou ty lidi nak pobizeny k prehnany uprimnosti z rezie... co by tam pak resili, jak vsem chutnalo a na vsechno se tesej?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Mě fascinuje, jak se někdo hlásí do pořadu o gurmánství a vaření, s tím že: Já nejím, tohle, nebo tamto. Já bych v tom pořadu zavedla ještě jedno hodnocení. Hodnocení toho, jak se kdo chová jako host. Mně vždycky babička říkávala: "Doma jez, co máš. Jinde, co ti dají." V životě bych si nedovolila, říct hostiteli: "Tohle já jíst nebudu!". Jediná omluva jsou zdravotní důvody alergie, cukrovka apod.
    Taky je výborné, když se celá společnost dobře baví, hostitel se může přetrhnout a jeden (obvykle ten, kdo je momentálně ve vedení a cítí se ohrožen cizím úspěchem) sedí s kyselým xichtem a jedovatými hnidopišskými poznámkami se snaží zkazit všem náladu.
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    KUBAN88: jezis fuj, nojo, to bude zas dneska vareni s dlouhejma nehtama, z toho je mi blivno :-/
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    POLARKA: asi je to jeji umelecke jmeno :)))

me vcera uplne drasaly ty jeji nehty :))) proti ni je kazdej sadrovej trpajzlik hodny vystavy v Louvre
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    tak jsem dneska zvedava na reginu... nebo se jmenuje Zdena (v zahlavi)? Ja mela za to, ze je to Regina.... :)
    JANOSH
    JANOSH --- ---
    tak jsem prave zhledl ctibora. perfektni prace. je mi hodne lito takových lidi co neco umi. a potkaj se s takovyma buranama viz. marie. Ta je zrala na presdrzku nemuzu si pomoct. neumi nic, nevi nic a bude kecat kraviny.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    L4MA: no tak o vareni to je cele a na to se nabaluji dalsi aspekty ktere to z kolonky nekoukatelne cooking show cpou do kolenky "must see" reality show
    :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    WITTGENSTEIN:
    KUBAN88: zda se mi to, nebo na to koukate kvuli tomu jak ten ci onen kvalitne uvari?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    VRATENKA: presne tak...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KUBAN88: i kdyby nebyla, domaci pivo si to zaslouzi.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    když jsem u těch anket - je vůbec desítka v hodnocení v Prostřeno?
    abych jí nedával do anket nerealisticky
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---

známkujte Ctibora

22 hlasy od 22 respondentů

KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      u te silene Reginy - feer, ta rekla jsem v soutezi, ale dala 8 bodu
      ta Marie je zahorkla krava ktera si mysli ze vyhraje tak skodi
      ale ta Helena? to je pica - ta cokoladova pena neni sranda, jeste s kastanovou polevou,.. hlavne pak chutove to patri k nejlepsim dezertum co znam (pokud se povede o cemz u Ctibora nepochybuju)...
      Ctiborovo menu bylo velmi chutne podle me a vlastni pivo k tomu?? no krasa....

dneska jsem se nastval... a jak pani Helena hned zmenila image.. prisne bryle, hned odzacatku negativni aby si pak ty male body mohl obhajit apod....

no nic jdu koukat na fotbal, ale dneska byl zase dalsi dil proc clovek na to kouka... :)))
      VRATENKA
      VRATENKA --- ---
      me dat k veceri nekdo takovy paradni maso a navic domaci pivo, tak mu dam aspon deset bodu a jeste se na nej budu zbozne divat.
      WATTEVILLE
      WATTEVILLE --- ---
      To byl zas výživný díl, chlap jim udělal luxusní večeři a ženy to zabily různým blabla o tom jak je čokoládová pěna jednoduché či obyčejné jídlo.
      KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      INXS
      INXS --- ---
      lepší krysy ve sklepě, než kamarády v domě
      to mě rozbilo :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam