• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Měl štěstí, že spoluhodovníci nikdy pořádného tuňáka nejedli, ani nečetli Lauru Baranikovou blahé paměti. Instalatérovy řeči o konzervovaném ("lépe dochuceném") tuňákovi byly legrační a smutné zároveň.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Zajímavý je, že prakticky totéž provedli naší milé Kasumi v hotelu Mandarin Oriental, tam by to člověk nečekal. (Po vrácení ovšem bez řečí přinesli lepší verzi.)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: mluvíš mi z duše... nechal v obchodě slušný peníz za ty steaky... a pak provede tohle... a ještě tam přidává zbytečně olivový olej...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Viděli jste, co ten Zdeněk prováděl s tuňákem? Surovina bratru 800 za kilo a on ho úplně zmučil! Za well done tuňákový steak bych ho nechal vyvést a za úsvitu zastřelit, fakt.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: ok....ale stejne mi to prislo spise jako ryze s houbama nez rizoto tak jak ja si predstavuju tuto italskou klasiku

jj Alina II.... ale tady to alespon nesmrdi penezma z vychodu...

UNSEEN:
    WITTGENSTEIN:

to bodovani dneska pokracuje, ale dneska dejme tomu zaslouzenejsi v porovnani se vcerejskem, kdy vcera si zaslouzila ta slecna o 5 bodu vice minimalne...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    UNSEEN: To jsou ti nejhnusenější baziliškové. Hlasitě pochválí a pak zkrouhnou. Dvakrát jen pět bodů? A deset je potom co? Heston Blumenthal? Alain Ducasse?
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: no ono povolání dcera/syn nemusí bejt nutně špatný, když si najdeš solidní zaměstnavatele :o)

menu asi nebylo úplně dokonalý, ale stejně mi přišlo, že ji bodově dost zkrouhli...

ovšem neříkejte mi, že se v celým hauptstadtu nenajde jedinej candát...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Vzbuzovala ve mě stejné pocity jako Alina, aspoň co se bytu a vybavení týče. Holt se uměla dobře narodit :)

Jinak to rizoto _není_ zas tak úchylný nápad, jak by to mohlo vypadat, viz např. http://apetitonline.cz/recepty/4370-pecene-rizoto-s-houbami.html
    (Ruku na srdce, pro pět lidí by to jinak simultánně hodně těžko zvládala.)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tak dnešní slečna byla dost divná:

a) studuje maximálně 2.ročník VŠE... a byt za cca 3,4mio a hlavne plne vybaven - takze asi rodice lepi
    b) rizoto?? co to bylo?????? to nemelo s rizotem spolecne snad nic..
    c) to "pesto" na bazalku bylo moc - petrzelka, tymian, bazalka... to nemohlo z toho byt citit nic a jeste ten kozi syr... no to mohla polejt jen olejem a pridat treba tu petrzelku...

d)zbejva mi jeste 10 minut tak to jdu dokoukat :-)
    KILGORE
    KILGORE --- ---
    hlasku "na tom neni co zkazit" fakt nekam tesat :)
    INXS
    INXS --- ---
    prej jim vypad člověk na pondělí... nechcete teda někdo v pondělí uvařit? :D
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Mně v úterý fascinovali účastníci, kteří se přihlásili do kulinárního pořadu a nevěděli, co je to terinka či redukce... (A kudos Janovi, který měl zatím jedno z nejlepších menu vůbec, vládl v tomto pořadu nevídaným nástrojem jako digitální teploměr a dokázal sehnat kvalitní suroviny jako telecí hřebínek).
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    hele...to, jak to utopil v tý smetaně...eh? To je normální? 0_o
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    houby, vino, smetana, niva...
    neco mi tam prebyva...

ten martin (?, ten prvni) je fakt ty ve.. na facku
    "to je klasika, na tom neni co zkazit".. apod...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    aha
    tze grafik jirka dela vizitky a "zpracovava data, ktera dostal ke zpracovani"

uz to chapu :)
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    KUBAN88: Nejvíc co jsem viděl, bylo 38 bodů. A upřímně mi to přišlo docela přehnaný - jak hostitel, tak hodnítící. Byl to díl s YEMIm, nějaký bývalý moderátor na nově.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tak desítka je a dnešní bodování je snad historický rekord... moc jsem to nesledoval (hodně práce) ale teda klobouk dolu
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    KASUMI: možná i na dvě...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja jsem se tedy nechala nainspirovat, jsem ted nemocna doma, tak na to koukam
    ale nejak me to nezaujalo

nicmene ten grafik v natelniku, ten je teda na facku
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    včerejší díl neobsahoval žádné velké hrůznosti, jen ten týpek ve vytahaném nátělníku-co to je za ohoz na návštěvu? To by mi to jídlo moc nechutnalo:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam