• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    KUBAN88: hlavně těch 10 bodů je nepřekonatelných! To neměla ani studentka, co uvařila vodovou svíčkovou nebo ta bláznivá, co dělala nějakej ten "světlík" nebo co :) Milan je prostě borec, jako jediný byl schopen vše uvařit v jedné sklenici!!! A prostřeno měl taky nejoriginálněji.

Za další zajímavý úkaz považuji Jindřišku z toho samého týdne. Ta snad ani není schopná dát dohromady větu. Ale z Milanova kuřatka se jí dělaly boule za ušima :))) "Ale dalo se to jíst, dalo..... Dokonce jsem to i snědla!" :)

WATTEVILLE: to je zas tenhle exot http://prima.stream.cz/prostreno/451654-prostreno-ivan-krajicek-1-4-2010
    Taky výživnej, ale Milan to není :)
    KILGORE
    KILGORE --- ---
    KUBAN88: presne! jak vratil zpatky do dveri tu svoji maminku, byl pro me zatim nejlepsi moment :)))
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LULLABY: ten byl démonický... fantastický týden s tímhle pánem... nejlepší bylo jak schovával tu maminku - ještě ne maminko... apod... :)))

tady je jeho komentar k jeho ucinkovani...
    Jéžišmarjá a zlý pryč! Blog - Milan Lajdar (bigbloger.lidovky.cz)
    http://lajdar.bigbloger.lidovky.cz/c/136575/Jezismarja-a-zly-pryc.html

a pak mel jeste nejakou, kde popisuje samotne vareni a jeho pusobeni v soutezi, ale to jsem ted nenasel...:(
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: no ja kdyz jsem to jenom poslouchal u myti nadobi tak dle hlasu jsem myslel ze tam jsou 2 zenske... a pritom o te Kristyne rikali ze je jedina zena tohoto tydne, tak jsem se divil, kouknul a pochopil... ikdyz ja mel na stredni velmi podobneho spoluzaka a ten 4% nebyl ikdyz si to o nem celej gympl myslel... tak jsem se chtel optat...

co ma tchan za vinarstvi? nebo malej vinar nekomercni? to se teda tesim...
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    nejlepší díl imho
    Prostřeno! - Milan Lajdar (4.5.2010) - Prima TV
    http://prima.stream.cz/prostreno/463989-prostreno-milan-lajdar-4-5-2010
    "Jestli von...zmetek jeden...no nevim nevim nevim" :D
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Je silně čtyřprocentní. Přesně podle takových pak vznikají stereotypy.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: tož dobré ;) to se těším... a teď otázka je nebo není 4%? :-) ne že by na tom záleželo... ale prostě tak působí...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: V pohodě, on je to nejlepší kamarád mé ženy ze střední školy, ne můj. A opravdu hodně lidí irituje. Na druhou stranu, v chovu těch brabantíků je třída. (A bude mít párování jídla s vínem; víno dodal můj tchán).
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: díky že si to napsal před postem co jsem chtěl psát :))

ale id BLEVAJZZ (taky mi byl na svatbe, ale jako fotograf/kamarad) vypadal v TV jako blbec... a ve skutecnosti tak velkej neni :) (neni vubec)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    O la la, tento týden je v Prostřednu kluk, který nám byl na svatbě za svědka (Jakub).
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    lososík do croissánku, zmrzlinka do dezertčku, ťuťu ňuňu oo booože
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: ještě to mohlo mít "křupku" a bylo by to dokonalé :o)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: tak to je smutné... asi tak 100x smutnější než to co provedl včera Zdeněček
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Měl štěstí, že spoluhodovníci nikdy pořádného tuňáka nejedli, ani nečetli Lauru Baranikovou blahé paměti. Instalatérovy řeči o konzervovaném ("lépe dochuceném") tuňákovi byly legrační a smutné zároveň.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Zajímavý je, že prakticky totéž provedli naší milé Kasumi v hotelu Mandarin Oriental, tam by to člověk nečekal. (Po vrácení ovšem bez řečí přinesli lepší verzi.)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: mluvíš mi z duše... nechal v obchodě slušný peníz za ty steaky... a pak provede tohle... a ještě tam přidává zbytečně olivový olej...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Viděli jste, co ten Zdeněk prováděl s tuňákem? Surovina bratru 800 za kilo a on ho úplně zmučil! Za well done tuňákový steak bych ho nechal vyvést a za úsvitu zastřelit, fakt.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: ok....ale stejne mi to prislo spise jako ryze s houbama nez rizoto tak jak ja si predstavuju tuto italskou klasiku

jj Alina II.... ale tady to alespon nesmrdi penezma z vychodu...

UNSEEN:
    WITTGENSTEIN:

to bodovani dneska pokracuje, ale dneska dejme tomu zaslouzenejsi v porovnani se vcerejskem, kdy vcera si zaslouzila ta slecna o 5 bodu vice minimalne...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    UNSEEN: To jsou ti nejhnusenější baziliškové. Hlasitě pochválí a pak zkrouhnou. Dvakrát jen pět bodů? A deset je potom co? Heston Blumenthal? Alain Ducasse?
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: no ono povolání dcera/syn nemusí bejt nutně špatný, když si najdeš solidní zaměstnavatele :o)

menu asi nebylo úplně dokonalý, ale stejně mi přišlo, že ji bodově dost zkrouhli...

ovšem neříkejte mi, že se v celým hauptstadtu nenajde jedinej candát...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Vzbuzovala ve mě stejné pocity jako Alina, aspoň co se bytu a vybavení týče. Holt se uměla dobře narodit :)

Jinak to rizoto _není_ zas tak úchylný nápad, jak by to mohlo vypadat, viz např. http://apetitonline.cz/recepty/4370-pecene-rizoto-s-houbami.html
    (Ruku na srdce, pro pět lidí by to jinak simultánně hodně těžko zvládala.)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tak dnešní slečna byla dost divná:

a) studuje maximálně 2.ročník VŠE... a byt za cca 3,4mio a hlavne plne vybaven - takze asi rodice lepi
    b) rizoto?? co to bylo?????? to nemelo s rizotem spolecne snad nic..
    c) to "pesto" na bazalku bylo moc - petrzelka, tymian, bazalka... to nemohlo z toho byt citit nic a jeste ten kozi syr... no to mohla polejt jen olejem a pridat treba tu petrzelku...

d)zbejva mi jeste 10 minut tak to jdu dokoukat :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam