• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: prakticky 100% souhlas - šlehačku jsem taky vnímal jako celkem zbytečnou vadu na kráse, lubomír působí sympaticky a znale, kristýna je esence zpíčenosti (nebo možná zčípenosti, pokud to tak říkal její přítel, když byl mlád) a na jakuba sem zvědav, byť už trochu nepřejícně a škodolibě. snad se to zlepší.

jinak mě dost pobavilo, když někdo v dnešním díle řekl, že to menu nebylo moc náročné na přípravu a vzápětí záběr na kolabujícího formeláka :o))))
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tak ad pan Jakub - dnešní hodnocení od něj imho nebylo fér

ad pan Friedrich und Friedrich - myslim ze to mel a) kvalitni b)zajimave (vrcholem byl dezert)
    brambory se mu asi opravdu nepovedly a stejne tak slehacku nemusel mit spreyovou (ale ruku na srdce domaci uz asi nebylo v jeho silach stihnout) a mohl se venovat vice... ale myslim ze na 8 nebo 9 to bylo...

Lubomir se mi libi jak je nad veci a prejici a pozna kvalitu.. alespon mi to tak prijde, prekvapil me, nejdrive jsem myslel dalsi "vystajlovanej" padesatiletej majitel hospody, blbec od pohledu a zatim asi ne... naopak velky sympatak

Jiri se neprojevuje, je to decentni pan, zrejme inteligentni, uvidime, urcite je sympaticky ostatne jako vsichni 3 pánové nad 40

a vrchol dne? buranisimo forte Kristyna
    - to je takova pipina ze bych ji tam nafackoval... opravdu holka od koni v tom nejvice pejorativnim smyslu jaky to muze nabyt...
    a vtipne bylo jak si stezovala ze ji je lito, ze tam neni zadna divka, ze si nema s kym popovidat (3 "že" po sobě dneska radši nic psát nebudu už ) = to nechapu, kdyby tam byla 20leta holka se 4 duchodkynema nad 70 tak si taky moc nema s kym pokecat... myslim ze tenhle tyden tam je dost inspirativnich i zabavnych lidi a zase spolu nejsou v kleci 24 hodin 7 dnu v tydnu...

docela me bavi tenhle tyden - hlavni zaporak se dneska vynořil z bahna neznámého... hlavní kladný hrdina taky a zítra nás čeká ... furt nemám názor... ale jestli ještě do konce týdne ohodnotí něco že to má hlavu a patu tak vím kam se posune na zebricku hodnot...

sorry za pravopis, slovosled, sloh a vůbec... dneska není spisovatelská múza nade mnou

UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: teď tu zrovna od nich popíjím veltlínské zelené 2007, pozdní sběr. není to zlé :o)

jinak tedy to, že pan jakub dal dnes stejný počet bodů friedrichovi jako krystýně, mi přijde jako výsměch trošičku...
    a to její "přijde mi, že pan friedrich hraje nečisotu hru, má to všechno moc nóbl..." :o))))
    JIRKA8
    JIRKA8 --- ---
    LULLABY: "a mozna ze sebe dela holcmana, ale pritom to asi bude nejakej fifak"
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    KUBAN88: hlavně těch 10 bodů je nepřekonatelných! To neměla ani studentka, co uvařila vodovou svíčkovou nebo ta bláznivá, co dělala nějakej ten "světlík" nebo co :) Milan je prostě borec, jako jediný byl schopen vše uvařit v jedné sklenici!!! A prostřeno měl taky nejoriginálněji.

Za další zajímavý úkaz považuji Jindřišku z toho samého týdne. Ta snad ani není schopná dát dohromady větu. Ale z Milanova kuřatka se jí dělaly boule za ušima :))) "Ale dalo se to jíst, dalo..... Dokonce jsem to i snědla!" :)

WATTEVILLE: to je zas tenhle exot http://prima.stream.cz/prostreno/451654-prostreno-ivan-krajicek-1-4-2010
    Taky výživnej, ale Milan to není :)
    KILGORE
    KILGORE --- ---
    KUBAN88: presne! jak vratil zpatky do dveri tu svoji maminku, byl pro me zatim nejlepsi moment :)))
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: to bych i zkusil... nazev mi neco rika, ale asi jsem nepil
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Středně velké vinařství Musilovi, nějakých 30 ha vinic v Dolních Kounicích, známé hlavně svou frankovkou. Roční produkce cca 120 000 lahví, k dostání spíše po moravských vinotékách a v gastru, v Praze v Podskalské.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LULLABY: ten byl démonický... fantastický týden s tímhle pánem... nejlepší bylo jak schovával tu maminku - ještě ne maminko... apod... :)))

tady je jeho komentar k jeho ucinkovani...
    Jéžišmarjá a zlý pryč! Blog - Milan Lajdar (bigbloger.lidovky.cz)
    http://lajdar.bigbloger.lidovky.cz/c/136575/Jezismarja-a-zly-pryc.html

a pak mel jeste nejakou, kde popisuje samotne vareni a jeho pusobeni v soutezi, ale to jsem ted nenasel...:(
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: no ja kdyz jsem to jenom poslouchal u myti nadobi tak dle hlasu jsem myslel ze tam jsou 2 zenske... a pritom o te Kristyne rikali ze je jedina zena tohoto tydne, tak jsem se divil, kouknul a pochopil... ikdyz ja mel na stredni velmi podobneho spoluzaka a ten 4% nebyl ikdyz si to o nem celej gympl myslel... tak jsem se chtel optat...

co ma tchan za vinarstvi? nebo malej vinar nekomercni? to se teda tesim...
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    nejlepší díl imho
    Prostřeno! - Milan Lajdar (4.5.2010) - Prima TV
    http://prima.stream.cz/prostreno/463989-prostreno-milan-lajdar-4-5-2010
    "Jestli von...zmetek jeden...no nevim nevim nevim" :D
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Je silně čtyřprocentní. Přesně podle takových pak vznikají stereotypy.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: tož dobré ;) to se těším... a teď otázka je nebo není 4%? :-) ne že by na tom záleželo... ale prostě tak působí...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: V pohodě, on je to nejlepší kamarád mé ženy ze střední školy, ne můj. A opravdu hodně lidí irituje. Na druhou stranu, v chovu těch brabantíků je třída. (A bude mít párování jídla s vínem; víno dodal můj tchán).
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: díky že si to napsal před postem co jsem chtěl psát :))

ale id BLEVAJZZ (taky mi byl na svatbe, ale jako fotograf/kamarad) vypadal v TV jako blbec... a ve skutecnosti tak velkej neni :) (neni vubec)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    O la la, tento týden je v Prostřednu kluk, který nám byl na svatbě za svědka (Jakub).
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    lososík do croissánku, zmrzlinka do dezertčku, ťuťu ňuňu oo booože
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: ještě to mohlo mít "křupku" a bylo by to dokonalé :o)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: tak to je smutné... asi tak 100x smutnější než to co provedl včera Zdeněček
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam