• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Tá bááába, ta báááába ..
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    už jsme na to přestali koukat. je to furt dokola. za hlášku "tohle já moc nemusím" bych stavěl ke zdi.
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    Věruna válí.. 'pracuji ve fastfoodu a práce je zároveň i mojí zálibou'
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    KUBAN88: presne jeste my tam chybelo nejaky "srdíčko"
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KUBAN88: ja mam teda nivu rada :d prave pro tu slanost :)

zrovna v nedeli jsem vecerela veprovou kotletku (at ladim s mistnim dialektem ;))) s omacickou z nivecky s pekanovymi orisky :))
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KASUMI: to víš, Wittgenstein má opravdu nivu v české kuchyni rád a pak z něj padájí takováhle moudra ;)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jezis to je vybornej nazev klubu :D
    KFF
    KFF --- ---
    KUBAN88: Me by zajimalo, v souvisloti s tou Zdencinou vytribenou lyrikou, jestli to stacila spichnout primo na miste nebo odhadla genderove slozeni, protoze zminovala 3 hostitelky a 1 hostitele. Nebo to snad vedi vsichni dopredu, ptam se?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    její báseń patří, ne že ne, do vlastního uměleckého auditka místního přispěvovatele UNSEENA
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Mě si získala úplně nejvíc paní Zdeňka, zvlášť její báseň a komentáře byli myslím vítaným zpestřením. Škoda jen té nesmyslné známky na konec.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    UNSEEN: tak to je takové to nevyslovené, co se pohybuje ve vzduchu a je to jasné jak facka ;) bez vhodně zvoleného manžela nelze brojit proti zpíčenosti...

KFF: sestřička a automechanik - harmonický vztah... plný lásky, porozumění, něhy a kolomazu
    KFF
    KFF --- ---
    UNSEEN: Prototyp "hezka, sikovna, nekomplikovana zdravotni sestricka" si myslim protejsek vzdycky najde:)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: ale tak zase naředí-li se niva vhodně zvoleným zahřátým dressingem, může být i lahodná :o))))

KFF: v takovém případě nechápu, jak se někdo, kdo takhle mluvil i před mateřskou, vůbec k mateřské dopracoval...

KUBAN88: hodně také pomáhá, proč si to nepřiznat, vhodný manžel ;oD
    KFF
    KFF --- ---
    KUBAN88: To jo, dobre byly taky jeji obavy z premiry extravagance interieru.
    Zajimavej je taky Marian, ten by podle vseho rad zkombinoval prostreno se seznamkou:)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KFF: pani Zdenka mela hezky proslov jak nechape ze do te souteze chodej lidi co neco nejedi, ze ona ji vsechno... krome kolomaze...

a hned jak otevrela menu tak rekla, ze zampiony neji :))

a pak to jeji hodnoceni me docela zarazilo...
    KFF
    KFF --- ---
    KUBAN88: Bych to nevidela tak cerne.

Jedinou deformaci, co na sobe pozoruju od doby, kdy jsem doma s ditetem, je sledovani Prostreno;) Aneb tahle pani fesna hostitelka by myslim tak mluvila i bez materske..
    Nejdrsneji se jevi veteranka Zdenka, na tu jsem vazne zvedava - doufam, ze ve "svem" dilu zopakuje chvilku poezie.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Odkoukal jsem tak polovinu a nevím, jestli najdu sílu v těch zdrobnělinkových orgiích pokračovat. Plus záliba v zapečené nivě je ZLO, fakt jsme neviděl žádný národ, který by si takhle liboval v chuti, která přebije vše ostatní. (Jedna NIVA vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže...)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    UNSEEN: a) zákaz styku s ženama na mateřské
    b)nepolevovat z legrace z cizího neštěstí
    c) a jako příloha Little Britain
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: musíme si tedy svých žen vážit, neb zachovat si na mateřské a v těhotenství zdravě černý rozum a černě zdravý humor jest jistě těžké...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    UNSEEN: to zkolabovani take nejak komentovala zena, ale rikam, ani oci jsem dnes nezvedal (i presto ze pani hostitelka byla vyjimecne šik)...nejhorsi je ze ta holcicka to ma z tech piskovistatek s kamardkama apod.. ma zena je taky na matersky, ale furt mluvi jak kanal a zadne zdrobneliny...

a dorazilo me asi 10 minut na to jsem si cetl status jedne ex, take na materske, v tomto zneni: Napsala restove mailiky a ted se muze v klidu podivat na nejaky pekny filmik!!! :)
    to je den....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam