• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Paní Marie se evidentně minula pořadem.
    Co mě zaujalo:
    - do ruského vejce konzervovaný celer, konzervovaný hrášek, konzervovanou mrkev, zato žádnou kápii, řepu nebo okurku, kterou by tam člověk očekával.
    Jinak ruská vejce jsou těžký úlet, to frčelo naposled před 40 lety.
    - odkdy se do boršče zásmažka a protlak?
    - Kuřecí závitky. Á, kuře s broskví, to už tu dlouho nebylo. Pokud si jste nejistí, zapečte se sýrem. A se smetanou. A pro jistotu zakapat ústřicovou vomáčkou!
    Podtrženo, sečteno: tragédka.
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    a jak tam do sebe kopla toho ruma ve spajzu taky slusny
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    jáááááááááááá ti ho tam našroubuju, jáááááááááá ti ho tam dámmmmmmmmm EPIC!
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    SMARIO: já taky doporučuju se podívat. když máš špatný den, podívej se na Prostřeno a zaručeně se ti nálada zlepší:D
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    tenhle tyden prozivam u kazdeho dilu nevyslovitelny pocit trapnosti za ty lidi. Strasne karikatury
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    SMARIO: nedelej TO !!!!!!!!!!!
    L4MA
    L4MA --- ---
    SMARIO: tak tenhle tejden povine a pekne vod zacatku... :)
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    uz mi staci, si to tady jen precist :D uz mesic jsem nevidel ani kousek - fakt na to nemam zaludek... se dneska mozna prekonam :D
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    Mně přijde, že se ho snažila sbalit poté, co se ženy účastnice dohodly, že je svůj a že ve svém věku "ještě nezasunul" do tý doby, než zjistila, že má vlastně životní partnerku. Teď už ho má jen jako medvídka/děťátko na ťuťuňuňování. (Případně child-rape později) Viz. D´ulíšek nebo jak mu to říká. Dneska jsem to ale ještě neviděl, tak třeba...se stal zázrak.lol.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    CHIZKIYAHU: tenhle týden je extrémní...
    CHIZKIYAHU
    CHIZKIYAHU --- ---
    Po náhodném zhlédnutí části dnešního dílu jsem si říkal, že na něco takového bude na nyxu určitě auditko... A taky že jo. Je tam každý týden takové panoptikum? :
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LINOLEUMKA: partner: 38 let - motorkar

sezenta fotku a budu happy :)
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    ja se nemuzu proste zbavit pocitu ze to je naka silena alkoholicka, s ni prece nemuze nikdy nikdo zit
    KEJML
    KEJML --- ---
    Mně je to jasný, se celou dobu snaží sbalit Dalibora
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    jak si Svatuška (dělá čest svému jménu) něžně pokapala svoje seksi tričko vodou.. ach
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    jinak uz vim, jako co mi ta cela damska skupinka prijde - jako exkurze z zensky veznice
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    LUCIANA: no urcite ... pokud se nevonely panskou, ale to pochybuju
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    olol ten posledni komentar: dalibor ziskal 29 bodu, s toaletou v kuchyni to neni spatny vykon
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    ENTENTYKY: no jestli to byla nejaka manzelcina vonavka, tak je to dost husty
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    O M G
    fakt nemam slov :D

nejvic me zatim dostalo "budem vonet jak kurvy" - no tak to od ty pravy ovsem :D

a praseci babochlap z pondelka zdatne sekunduje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam