• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    QWITI: to hovezi me taky laka vyzkouset, vypadalo to fakt dobre
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    QWITI: to je něco jak ty talentový soutěže. nepochopitelně velký sebevědomí, touha užít si pět minut slávy a získat 'balík' peněz. nikomu z nich nežeru to, že tam jsou pro zábavu. nicméně mě to baví právě kvůli tomuhle.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    REVANREDEEMED: Uáá, ta Alena je blbá jak tágo :D Do irské kávy se dává skotská?? :D
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    NIGHTFURY: doporučuju se do zbytku týdne pořádně obrnit.
    HOUSEFLY: jj, pravej moravskej. Ňamka, ne?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    REVANREDEEMED: Jdu se podívat i na ostatní.. Ale z několika soutěžících se mi lehce zvedá žaludek..
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    já bych změnila národní pokrm. jako české národní jídlo kynutý knedlík se slaninou a nivovou omáčkou
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    REVANREDEEMED: to byl rum? ale tuzemák, že jo:D tak to je ještě větší fuj než jsem myslela.
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    dneska hlavni chod maso s nivovou omackou.. jaky prekvapeni! ,)
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    no těšim se na čtvrtek kolik joudů pozná že žere z pytlíku :D
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    NIGHTFURY: celý týden stojí za to!
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Dnes jsem si pustila tento díl: http://prima.stream.cz/prostreno/531498-prostreno-ii-alena-novakova-8-11-2010 a tedy tolik sebejistoty (neopodstatněné) a blbých řečí už jsem dlouho neviděla!
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    HOUSEFLY: myslíš rumový bazének? :D
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    WITTGENSTEIN: želatina mě tak nedostala jako ta červená břečka, ve který ten dort plaval. fuj
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    MARNEYY: Myslim, že pro tebe co se rozčiluje u prossciuta a pršutu by to bylo něco :)))
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    SHEDLO: Oni hlavně neradi česnek, cibuli, zeleninu, těstoviny, pálivý, nedochucený... fakt nechápu, proč se tam vůbec někdo takový hlásí..
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    já hlavně nechápu, že ty lidi toho tolik nejí, já mám jedinej blok na játra a ledvinky a jinak sežeru všechno, i když něco samozřejmě radši něco míň.. ale oni jdou do soutěže o vaření a furt kušní, že něco neradi..
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    JANOSH: českáke mě opravdu dostalo:D
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    Koukam, ze jsem zcela minul jeden z prelomovych poradu o ceske gastronomii :-)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    WITTGENSTEIN: :DDDDDDDDDDD
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    WITTGENSTEIN: jj debata o tom ze niva by z toho udelala mnohem lepsi jidlo me taky dost pobavila
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam