• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    KUBAN88: jak je to dlouho co tam byl Blevajzz, koukam kazdy tyden a myslim, ze bych ho poznala, ale vubec si nepamatuju, ze by tam nekde ucinkoval teda...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    NAGASAWA: on tam byl uz id Blevajzz a vypravel jak to tam "chodi" ale aspon prispel ke genialite paní Lídy aneb kauza "baketa"
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KUBAN88: to ano, kazdopadne bylo celkem zajimavy poslechnout si jak probihalo nataceni, par historek ze zakulisi a jak vsechno dopadlo. Zatim se k tomu vyjadrovat nebudu a pockam si az na patek. Defakto ho do nataceni upichla manzelka, protoze Prostreno pernamentne kritizoval :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    NAGASAWA: to bude mít hodně těžký s tímhle přístupem:)))

Neví o ničem, co by nepozřel. Zato když se na stole objeví cibulák, papírové ubrousky a skleničky od hořčice, ztratí chuť k jídlu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Od pondeli startuje v Prostreno bracha viz: http://www.iprima.cz/prostreno/ucastnici/milan-bartos
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ENTENTYKY: nic proti, ale psi/kocici superpremium konzervy jsou lepsi, nez ty pro lidi ;)
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    beztak neměla prachy na pořádný maso, tak se tváří, že je to léčka:) ale prdel to byla
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    já bych poznal polévku z pytlíku ikdyby byl od ní jen špinavej hrnec... holt leta na kolejích člověka poznamenají.... :))

ale s tím gulášem bych měl problém, protože co hospodyně to jinej gulas...
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    ENTENTYKY: já vývary z masa dělám často, pytlíkový polívky nejím a nikdy jsem nejedla, tak si netroufám říct, jestli bych to poznala...fakt ne, kdyby to přecedila, tak budu asi taky machrovat a dělat ZNALCE:D
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    hm ... takze to, co ve finale pouzila, by se dalo vlastne prirovnat k pouziti bujonu, tak to pak jo

ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    aha
    no lepsi by bylo, kdyby pouzila psi konzervy :D

kazdopadne nechapu, ze nepoznali polivku z pytliku, vsak ten preslanenej glutamatoocas tam je nezamenitelnej, ble
    KARETAKARETA
    KARETAKARETA --- ---
    ta s nima vyje*ala :D:D:D GURMÁNI!!
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    skoda ze jim to rekla, mozna by i vyhrala a to by byl teprv masakr :)))
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    ENTENTYKY: vyklopila ho z konzervy a doladila smazenou cibulkou
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    a co dala do toho gulase? zacatek jsem nevidela
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    a mastna serka pokracuje
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    tak to je masakr co tam predvadi :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    SYMBIO2
    SYMBIO2 --- ---
    UNSEEN: kuřecí soté z JLV ? :-))
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: nikdo nic nereklamoval, pouze ivana to nejedla vůbec, poněvadž boršč nezná a nechce... (teda tenhle bych nechtěl taky)

ono tedy mělo dostatečně varovat už hanino prohlášení, že recept na boršč dostala od paní kuchařky v mateřské školce :o))

a postěžuju si, co bych si nepostěžoval - právě jsem se vrátil z oběda a to "kuřecí soté" by z fleku mohlo jít do prostřeno. ale co, zase aspoň jen po polévce třeba zhubnu :o))
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    UNSEEN: boršč bez masa .. a s fazolema (jsem z Ukrajiny, takže variace na téma Boršč na mě nikdo nezkoušejte :D ), je opravdu lahoda .. a bohužel tedy z nakládaček nikdo nikdy boršč nedělal.. tady se nestačim divit .. co všechno je "pravý ukrajinský boršč" :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam