• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KUBAN88: no prave, i kdyz jsou podebrady autem nejakych 50 minut od centra, tak mi Milanova zena rikala, ze nema smysl hledat si praci, protoze platovej propad byl celkem brutalni, takze porad dojizdeji a vyplati se to.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    SHEDLO: já bych z Prahy nešel ani za zlatý tele... teda v rámci ČR... jedině mimo ČR bych šel a to rád...
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    NAGASAWA: počkej ale svou odpovědí v anketě jsi nám prozradil the end, nebo ne?:))
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    KUBAN88: pokud najdeš job v hajzlu, tak je lepší jít do hajzlu, já bych šla hned:)

jinak ty čůzy by zasloužily, já mít u stolu někoho, kdo pořád dělá xichty na pracně vylazený menu, tak ho vykážu.. předkrm vypadal supr, kohoutek taky, no fajne.. Milan měl trpělivost teda..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    :)) vypecena anketa
    LEA1
    LEA1 --- ---
    KUBAN88: My jsme tady sedm let a v době, kdy jsme se přistěhovali to ještě na prahu ráno docela jelo. Děcka dojížděly busem do školy do prahy hned po přestěhování /kluk 4. třída/ a nebyl problém. Ale občas se mi stalo, že večer nestihli bus a museli jsme pro ně jet. Kdybych bydlela v Praze, auto bych ani nepotřebovala, mhd mi nedělá problém. Tady je to něco jiného.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---

zamíchá Terezie ještě dneska kartama? nebo vyhraje (snad) Milan a Nagasawa všem koupí premiovky na pět let dopředu... :)

26 hlasy od 26 respondentů

KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      LEA1: to je přesně ono co doma furt říkám - otrok auta... :))

plus rozvést děti apod...ikdyž Jesenice mi přijde ještě trošku Praha...ale to spojení je tam brutální... snad odjakživa je to tam ucpaný...
      LEA1
      LEA1 --- ---
      KUBAN88: jestli neřídíš, tak doporučuji raději tu prahu. My jsme v jesenici a nedovedu si představit, že bych byla bez auta. Např. včera se mi v tom marastu nechtělo vyjíždět a jela jsem mhd z anděla do jesenice hodinu a půl...
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      KUBAN88: Dodáván s "Food procesorem se 3mi krájecími disky a lisem na citrusy".
      Překladatele bych za úsvitu vyvedl a někde šetrně utratil.
      (food processor = mixér, aspoň v tomto kontextu, jinak se to taky překládá jako kuchyňský robot)
      KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      v Datartu? tak to budeme mit spolecne nejake zname ;)
      to se nedivim ze ma tolik "elektroniky" :)

no my prave resime neco podobneho, jestli zustat v praze v byte za 4.500.000 mega (koupit) a nebo nekam do hajzlu a baracek ve stejne hodnote... ale Podebrady uz jsou hodne daleko vzhledem k tomu ze jsem ortodoxni neridic...
      NAGASAWA
      NAGASAWA --- ---
      KUBAN88: V Podebradech jsou cca rok prestehovani z Prahy a dojizdi. Pracuje v managementu Datartu.
      KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      hele a kde bracha dela? v Podebradech nebo jezdi do Prahy?

jinak teda sama plus
      kultivovany projev, krasna manzelka, byt velmi zajimave a pekne reseny...a kuchar jedna basen:)
      NAGASAWA
      NAGASAWA --- ---
      Mno to je sranda, ted jsem pres komentare na prima.cz zjistil, ze mame v Brne bratrance o kterem jsem netusil.
      KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      snad jo... na Mall ho maji za 5.600 tak jsem zvedavej... snad to usnadni praci, protoze tycovej mixer je vhodnej tak maximalne na stanovani :))
      NAGASAWA
      NAGASAWA --- ---
      KUBAN88: imho hodne dobra volba
      KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      NAGASAWA: aha díky... no já už nakonec objednal tenhle:

Prospero KM 266 - Kenwood - KENWOOD
      http://www.kenwood.cz/kenwood-km266

tak jsem zvědavej
      NAGASAWA
      NAGASAWA --- ---
      KUBAN88: tak je to robot od De Longhi, ale naprosto totoznej model ma i Kenwood a to konkretne http://www.kenwood.cz/kenwood-kmx51
      LEA1
      LEA1 --- ---
      NAGASAWA: Já právě jedu nakoupit, dívala jsem se na recept, abych to včas na neděli naložila. Myslím, že to bude příjemné zpestření našich obědů. Mimochodem na víně jsem vařila i v době, kdy děcka byly malé - tak 7-8 let a nikdy nedělaly problém, že by jim nechutnalo. Takže včerejší ošklebování těch bréc bylo docela mimo mísu...
      NAGASAWA
      NAGASAWA --- ---
      LEA1: kohout na vine je v brachove podani vybornej, uz jsem ho u nej mel, ale vzdycky podaval coby prilohu napecenou bagetu s bylinkovym maslem, ale protentokrat evidentne nechtel aby to pusobilo fadne, kor kdyz byla bageta mam dojem ve stredu u Lucie.
      LEA1
      LEA1 --- ---
      KUBAN88: jo, přesně. Např. včera Veruna ani neuměla vyslovit mascarpone a hned dodala, že to nemá ráda.... to byl gól hned na začátku:o)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam