• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KUBAN88:

a) Ikara mu neodpustim :) ale vzhledem k tomu ze cetl Petiskovy Recke baje a povesti asi 40x tak to byl evidentne nahodnej fail a vykolejeni.

b) jj taky me to stvalo, ta veta probehla vickrat, ale minimalne 70% tocili na smycku a opakovali.

Alespon ze ta Terezie to dneska celkem rozetla a s holkama se moc neparala.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    dneska mám 2 výtky k vítězovi, kterému upřímně gratuluju

a) Ikarus - ty vole... ale nekdy to nesepne
    b) asi po 5. jsem slysel za cely tyden presne vetu v tomto zneni:"za vyhru bych koupil kocarek pro nase syna ktery se narodi v unoru" to mel nasprtany nebo nejak automaticky? :)))

jinak vsechny tri zenske byly kravy... zejmena teda Verunka a Lucinka...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Roman Vaněk - typická "česká hospoda"
    http://vimeo.com/17441752

Vaněk o bifteku Plesnivec (ano, dávám to sem kvůli NIVĚ :))
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    nejvic me pobavila teda Veronika: predkrm - moc slany, hlavni jidlo - mdly a bez chuti, dezert - malo sladky.... to uz je fakt na facku...
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    no tak jeste ze to dopadlo tak jak dopadlo :)))
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    kdyby veruna byla moje známá, tak vím, že po tomhle týdnu by už nebyla. ta je taaaaak falešná x 100
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    GABUSHKA:
    KUBAN88:
    to ze tam tehotna sla prave svedci o nejakych jejich kvalitach (rozumneno nekvalitach)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    chudak jeji manzel...ten si ted musi od znamych celkem vytrpet..
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    KUBAN88: mno taky ti mění chute a dělá se ti špatně...proto nechápu proč se tam hlasí..pak tam sedí a řiká,že nevěděla kdy se půjde pozvracet..
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    MITSUKO: tak těhotenství mění emoční vlastnosti.. ale určitě ženská nezačne být v těhotenství závistivá a dementní..
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    GABUSHKA: treba pocitala s tim, ze kdyz je tehotna, tak se z ni vsichni rozplynou a daji ji ty penize na stribrnym podnose a jeste snad z vlastni kapsy. je prece "vystudovana" servirka navic. a pak narazila na milana - ktery taky ceka miminko, ale nejde to na nem videt ,))
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    MITSUKO: jednoznačně do soutěže nechodit...
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    GABUSHKA: ad tehotenstvi - nekdo to pekne trefil v komentarich na iprima, ze Milanova manzelka, ac je tehotna, neni urcite takhle neprijemna, a to muzu jedine potvrdit. takze na tehotenstvi se nevymlouvat, nebo do souteze vubec nechodit radsi ,)
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    NAGASAWA: tuhle jsem ti to dokonce rikala, kdyz vyhrala zaroven mlada holcina a nejaky chlapik - ale ty, zahlouban nekde v internetu, jsi to presel automatickym pritakanim..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    diky za info
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    MITSUKO: Budeme si myslet,že je to kvuli těhotenství,to se přeci člověku mění nálady a neni mu jaksi dobře:D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    NAGASAWA: Peníze se dělí napůl (když jsou dva)..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MITSUKO: diky ma draha..
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    NAGASAWA: kdyz dojde k bodove remize tak vyhrajou dva lidi, nevim jak s penezma, ale vyherci jsou proste dva

ad veronika - asi nevidi ze ona je ten kdo to kazi, hlavne teda naladu u stolu, trocha skromnosti by ji neuskodila ,))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    mimochodem jak se resi situace kdyz dojde k bodove remize? Ted se na prostreno koukam defakto v kuse poprve. Predtim jsem videl tak 2-3 epizody a to jeste utrzkovite.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam