• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    chacha, po minulym tydnu jsem si rikal ze na Prostreno kaslu, ale Evzena si ujit nenecham..
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    evzen bude vesela kopa :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    KASUMI: no jo, ale mít stostránkou knížku a pokaždé když otočim aby tam byl recetp na šunkovou roku :) to se mi nechce :))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HE11_KNIGHT: nesahej mi na sunkovou rolku s krenovou slehackou!!! muj nejoblibenejsi vanocni predkrm! :))

WITTGENSTEIN: ja bych to tak neprozivala, ja mam treba nivu rada :)

NIGHTFURY: ja to poslala kolegovi jako vtip a on "diky za tip, jdu se na to podivat", tak jsem mu okamzite vsemi komunikacnimi prostredky psala, at si proboha nekazi svoji nevinnost, pokud nevi, co je to prostreno :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    QWITI: na polivku se chystame o weekendu. Vypadalo to zajimave. Jinak nekde v komentarich u Standy na webu primy probehl recept na falesnou drstkovou prave z hlivy ustricne, i kdyz to defakto vypadalo obdobne jako u te jeho.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    KASUMI: Kdyby tam dali jen originální recepty, bude to spíš časopis než knížka :)) Tohle si snad koupí jen někdo, kdo ten pořad nikdy neviděl, ne? :D Zvlášť, když jsou ty recepty na netu :))
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    To ne, to bude na každý druhý stránce kuře s broskví.. a na každý první šuková rolka .. toto bude zajímavá slátanina :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KASUMI: Nivě je třeba vyhlásit v české kuchyni džihád.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WITTGENSTEIN: ta niva te tezce poznamenala koukam :D
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    "Je už na vás, jaký recept z velkého bohatství mnohdy originálních rodinných a jako tajemství střežených předpisů si vyzkoušíte."
    Dá si někdo kuře zapečené s nivou? :))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ach boze

Prostřeno! Od Aše po Jablunkov - neuveden - Ikar : Knihkupectví Neoluxor
    http://www.neoluxor.cz/knihy/popularne-naucna/kucharky/prostreno-od-ase-po-jablunkov-d3t169881
    K8Z
    K8Z --- ---
    GHOSTDOG: jo, například tady je sice škola, ale jen základní.já momentálně jezdím z jesenice cca 2 hodiny do školy.taky to má jisté nevýhody v pátečním dojíždění, před 2 rokama tady jel poslední autobus v pul 1 v noci, pak přidali noční ve 2, ale když ho nestihneš, můžeš taky trčět v Praze do 6.myslím, že bez auta to tady není žádná sranda, taky občas, když se pokoušíš jet autobusem, tak přijede o půl hodiny pozdějc ani se do něj nevejdeš a další vynechá.a to bych řekla, že jesenice je na tom velice dobře.
    LEA1
    LEA1 --- ---
    GHOSTDOG: ovšemže je v jesenici škola a další infrastruktura - např. 3 obchody, 2 masny čištírna, doktoři atd. Jenže děcka chodily na jazykovku....
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    k tématu - páteční babka mě dostala hlavně bombastckým tyčnkam (z Lídlu předpokládám)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    LEA1: bydlení za prahou nemusí znamenat že bydlím v satelitu kde není žádná infrastruktura (=dět mohou chodit do školy v místě) a že musím dojíždět autem (příští týden jedu poprvé ze "za prahou"MHD a rozdíl v délce cesty do práce je cca 20 minut oprot předchozí pražské adrese).
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    No ovšem příští týden to taky vypadá na kvalitku.. začínáme Evženem Vávrou co bydlí v PESTRE vymalovaném bytečku a za výhru si koupí notebook:)
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    nejusmevnejsi na tom bylo jak ta dilina veruna tam porad plkala o tom jak doufa ze ten dalsi vecer uz bude KONECNE normalni a v pohode, kdyz prave ona to byla ten kdo delal porad dusno, blbe cumel a mel naky pripominky. takovou zenskou mit doma tak to musi bejt za trest
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    to nevim, ale poptam se. Taky jsem zvedavej.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    NAGASAWA: a co rikal na premieru? predpokladam ze poprve videl objektivne jake pani byly kravy..
    co na to rika?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    NAGASAWA: a co rikal na premieru? predpokladam ze poprve videl objektivne jake pani byly kravy..
    co na to rika?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam