• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    SHEDLO: alespon si konecne doctu toho ericha fromma ;)
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    GLACIER: nemůžou být pořád Evženové (díky bohu)..
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    tak tenhle tyden to nevypada na zadnou zabavu - normalni middle class ;( ahc jo!A já se tak těšil!
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    hmmmmmm ta kočička vypadá zajímave a imho ten designer uvari nejakou mega namku
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    me by zajimalo jak ted ziska novou akvizici... ja bych si od nej nenechal spravovat ani SIPO
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    jo Zdeněk to je týpek, vůbec bych se nedivila, kdyby měl něco divnýho zahrabanýho ve stodole:))
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ja se na toho zdenka musim podivat, jste me navnadili :D
    DED
    DED --- ---
    u zdenka v doma bych se asi poblil...a ty jeho hlasky "zakusit" a podobne nahravaji tomu ze to jeho dite taky zakousi pekny vecery s nim
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    dnes jsem koukala na včera a otřes vážení. že má tu odvahu nechat lidi lézt po tý zabordelený špeluňce, pak je posadit na umolousaný gauče a nabídnout jim to žrádlo? na talíři dvě různý jídla. cože? ten dezert na konec byl úchvatnej. to na okraji skleničky asi mělo být zdobení? no. ale jsem zvědavá na dnešek
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    ad smejdeni uz jen ten nazev mi dela blujno, a kdyby je chtel sam hostitel provest po byte ci dome, tak bych to brala, ale jako stourat se nekomu v supliku s ponozkama za jeho zady mi prijde ekl, mozna proto se to i tak debilne jmenuje ,)))
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    KASUMI: tak tohle byla spis takova ta patnactiminutovka :) financni poradenstvi, tam bych rekl, ze zrovna tahle forma pseudoslavy v telce muze uskodit... :)

mam na reality show podobnyho typu fakt alergii, ale prostreno me nevim proc bavi :) je to zvrhle ale jo, nemuzu si pomoci... :)
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    Ja jsem to teda vcera nevidela, stacili mi nejake ukazky...
    Ale jestli ho hodnotili podle toho jak bydli ,tak je to dost trapny a vubec mi prijde zbytecny cely "smejdeni" jdou se tam lidi najist ,tak proc zkoumat jak ten clovek bydli...
    Varil dle Vaseho nazoru jak?Musim se na to az bude cas podivat :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BROTHER: hodne lidi, co chteji televizni hvezdu :)

ja nevim, jestli vas obdivuju nebo vami pohrdam :DD

ja na to proste nejsem schopna koukat (snazila jsem se! :D)
    neskutecne me to nudi a ani to obludarium neni dostatecny tahak :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BROTHER: zejo :) taky jsem videl od zacatku jasnyho devianta jak meje nadobi ve fialovym saku s vyhrnutejma rukavama.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    od zacatku bylo jasny, ze se zdenkem neni neco v poradku, osobne sem ho tipoval spis na devianta nez na bordelare... hlavne si ale rikam, jestli neni uplne blbej, jit s timhle do telky, kdo si ted od nej necha radit o bankovkach? :)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    QWITI: to mas asi pravdu, ale svet/zivot/vnimani nekterych veci se asi taky dost zmenil..
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    MITSUKO: a vono jo!! "malovani" podle fotek neni to pravy malovani, a normalni vareni kdyz se tomu da "zajimave" jmeno - neni to pravy vareni
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    tak jste me premluvili a divam se na zdenka, jestli vari tak jak "maluje" tak to me teda asi trefí!!
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    sdileni loznice s detmi imho nemuze ani jedny strane prinest nic dobreho... :)
    z toho bude traumicko jak svin jendou... :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Z komentářů i diskusním fóru Prostřeno:

"Jistěže je logické, že Zdeněkův byt má velmi rozverný charakter, protože tam bydlí provizorně. 8 let bydlí provizorně.
    Ložnici s dětmi schvaluji. Má pozitiva i negativa. K pozitivům jistě patří její antikoncepční charakter. Na druhou stranu patří intimní život k harmonickému manželství. 8 let mají tedy trochu ztíženou situaci. A pokud vládne i v tomto směru harmonie, pak se děti příliš nevyspí."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam