• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    GABUSHKA: já myslim, že bychom se tam měli všichni, co to tu sledujeme, přihlásit a pak se tady v auditku sobě vzájemně smát:))
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    No vážení ted jsem se probudila a zdál se mi sen,že jsem se přihlásila do prostřeno...no ehm ehm...
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    NAGASAWA: tak to zas pozor, kupovala sunku dulano a ta spolecne jeste s bilbo sou snad nejlepsi sunky (chapej vysoke procento masa) co se daji v hitlermarketech sehnat
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NAGASAWA: aaha :)
    QWITI: :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KASUMI: to zatim ale nikdo nepredvedl bohuzel. Prozatimt o byla podradna sunka napustena vodou vyflaknuta na listu salatu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MITSUKO: mno.. otazka je, co jsi jedla za rolku
    vyborna sunka a krasne krenova slehacka.. nam! :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WATTEVILLE: díky

QWITI: sorry, delaji se plany na 1Q a 2011 vůbec a nevím kde mi hlava stojí...
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MITSUKO: já ani netušim co bych dal jako předkrm .. ale popravdě, bych asi žádný nedal .. prostě polívka .. hlavní jídlo .. kafe a alou domu proč to přehánět žeano.
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    HE11_KNIGHT: me rolka nechutna.. je to jen sunka a nic. ale uz jsem premyslela co bych udelala ja jako predkrm a to by bylo tapas jako share table.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    WITTGENSTEIN: včera jsem si pod fous zabrblal .. "snad nebude rolka" .. a asi vteřinu na to .. "tak jako předkrm jsem si připravila šunkovou rolku".. Rolka je opravdu tak dobrá? Že je v každém Prostřeno? :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HE11_KNIGHT: Nejen rolka, ale rolka s NIVOU!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    dneska jsem na toho masera celkem zvedavej. Zajimalo by me jestli se bude drzet cesky kuchyne, anebo prubne tu svoji panamskou kuchyni.
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    pani přece skvěle vaří. Neasi. Rolka to jistí. V pořadu už jsme ji viděli asi v tisíci různých provedeních. Stačí si do ní prdnout a nová receptůra je na světě.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    sou to kravy :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    dneska budu zvracet!
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    ROLKA! ROLKA! ROLKA!!!!
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    KUBAN88: na ceste je baleni fenixe ;)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    GLACIER: to radši si běž něco vypít, než číst tohodle pseudofilozofa.... radím dobře
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    SHEDLO: ha ha ;)
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    GLACIER: na Strach ze svobody bych tě netipovala:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    SHEDLO: a jak vis, ze ctu zrovna umění milovat?;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam