• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ENTENTYKY: jj v sobotu byl u nas na navsteve tak jsme servirovali tiramisu :)))
    nesl to nehezky :)

skoda ze se stydi sem psat :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    btw. tenhle tejden opakovacka s blevajzzem, kdo si nevsim ;)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    tak to ja prave vubec ;) svym "humorem " me totalne mijeli

KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    pro me je to fail.... jako sikovnej kuchar, kapacita relativne, ale tamtu partu a ten system jsem mel rad... takhle mi to prijde chude...

ale ta zenska dneska byla fakt slusne zjeveni :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    rano jsem videla kucharskou pohotovost a docela dobry :) delali vyvar a rajskou
    uz tam teda neni ten sympatak z obecniho domu, coz je skoda, ale zaroven tam nebyl ani zbytek trapne rozverne party, takze overall asi zlepseni

kazdopadne pani, co ma dve deti a vari tak, ze to nechtej doma jist, jo, tak tu jsem fakt nepobrala ;)))
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    KUBAN88: iopakovani v 8:00 prime z minuleho vecera neni zas tak spatnej napad :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    nova dela obcas kvalitni mainstreamovou produkci, jejich technicka vyspelost je taky jinde a vse pod ekonomickym diktatem, ne jako z bezedne kapsy na kavcich horach...
    ano maji dost uletu ale Prima dela kolikrat tak amatersky cely program az hruza...

no ale musim rict ze si nemame na co stezovat... uroven ve svete je uplne jinde (pokud se nebavime o placenych televizi a pak par vyjimek jako treba BBC)... 100x repriza film z 80.let - zadne prime time apod... zadne moralni hranice... ono staci se kouknout uz k sousedum za Brnem vpravo, napriklad JOJka o vikendu od 8:00 rano opakuje blockbuster z prime time minuleho dne - patek nebo sobota - a to vetsinou bejvaj horrory, akcni, nebo trhiller filmy... a ted si vezmete co to je za obsah a kdo sedi u televize...

ale to jsem odbocil
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    KUBAN88: západní ani jiné tv neznám. vážně si myslíš, že nova je lepší? mě naopak přijde, že její úroveň hrozně klesla. dřív jsem měla primu jako odpad, ale přesně teď se mi tak jeví nova
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: dostali se na super sledovanost, takze stezi to budou takhle menit, ale co jsme koukal, tak dietlova ordinace jim dost ukrajuje, obzvlast pri tehle reprizovane rade.... takze bud se zkusej dostat na sva cisla diky novejm dilum a nebo pak to jeste zkusej prestrihat... ale moc tomu neverim....
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Je nějaká šance, že by vypustili "šmejdění"? Už mě to začíná příšerně štvát.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    HOUSEFLY: to nejsou novácký morésy,ale západní (pokud to chceš lokalizovat) novej díl je drahej, reprízu mají zdarma /nevím kolik, ale u takovéhleho typu pořadu to bude aspon 3x zdarma pak za poplatek malej, ale spis ne, protoze to nikomu jinemu real tv prodat nemuze, takze to bude furt zadarmo/ plus se neda tocit nonstop... proste to nezaplatej atd...

tohle neni novacky vymysl, naopak nova v kvalite a profesionalie velmi presahuje evropske TV a i Primu samotnou...
    DED
    DED --- ---
    HOUSEFLY: sel sem dneska kolem tv.. nebyla tam pani "baketa" neska ?
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    na primě mají ve zvyku okamžitě po odvysílání aktuální série nacpat jakejkoliv díl z předchozích. třeba teď zas běží Ano, šéfe z druhý série někde odpostřed, mám dojem, po Na nože. novácký móresy zdá se
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    UNSEEN: jsou překvapeni pouze tak cizokrajnými pokrmy, jakými jsou vaječná tlačenka či kuřecí maso v kombinaci se sýrem...

To vis, jak chybi broskev, tak je jistota pryc :)
    JAMES_DICK
    JAMES_DICK --- ---
    uz bojujou s hulkama :)
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    novej rok a starý díly ...díky Primo
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    asi chyba v matrixu... :)
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    pff to uz davali ne?
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    :))

ale milfka celkem dobra biatch... :)

na frantiska jsem zvedavej...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ale jaké vzbudila oprávněné nadšení! navíc s náplní do rolek dovezenou až z německa!
    naneštěstí v interiéru paní žanety pohříchu chyběla pilinami vyfutrovaná zvířena, takže pro mne zatím jednoznačně vede paní zlata. navíc dokáže - simsalabim - proměnit játrový knedlíček v kus vařeného masa i s kůží a kupovanou těstovinu - abrakadabra -v domácí nudli.
    ovšem ještě nás čeká lidově veselá paní zlatuše a ďábelský donchuán dimitri. tenhle týden má silný potenciál a je pln zkušených gurmánů a gourmetů, kteří jsou překvapeni pouze tak cizokrajnými pokrmy, jakými jsou vaječná tlačenka či kuřecí maso v kombinaci se sýrem...

a s plným vědomím hrozícího rozpoutání plamenné války se táži - můžeme snad původ výše zmíněných úkazů hledat v působení uhelného prachu vířícího v povětřím bezručova kraje?
    i když, upamatovav se na dřívější díly odjinud, odpovídám si sám, že asi ne.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    dalsi sunkova rolka s krenem... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam