• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    tak veronika co bych vám tak řekl... byla/je to píča falešná....ze začátku vypadala že je v pohodě ale postupem času se z ní vopravdu vyklubala svině.

bydlela u svého přítele pracovala ve firmě jejího otce.. něco s vyhledáváním bomb....už s ním není protože ho podváděla tak jí poslal do prdele, to jsem se dozvěděl od někoho z nyxu.. kdo jí zná:-)

lída která opravdu netrpí studem se převlékla přímo před náma a stačila se pochlubit novou podprsenkou......což k chuti opravdu moc nepřidalo....ona je opravdu jednoduchá...

no, veronika pohoštění vcelku zvládla až na moment kdy jsme chtěli víno a ona na nás ..vodu dostanete...víno až ke steaku!:-)

,,krabí" salát jakože nic moc..ale dalo se to sníst, hlavní chod.. posrali se jí hranolky protože ty brabory byli opravdu strašně strašně sladký.. v životě jem neměl sladší...ale za to nemůže kdoví kde je koupila už vymrzlý. jinak maso mám rád sice krvavější..ale abychom měli přes půlku talíře krev...to už bylo i na mě moc.

čokoládový mousse byl dokonalý..vo tom žádná.

když sklízela nádobí opravdu mě pobavil ten čas na hodinách....:-D

BROTHER
    BROTHER --- ---
    BLEVAJZZ: hele a jaka byla veronika? pusobi celkem od rany .)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    QWITI:komentuji jen to co vidím v televizi stejně jako každý divák. jen dávám věci do souvislostí.
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    BLEVAJZZ: jako respect ze si to vubec jedl protoze i mne jako divakovi ktery na to "jen" koukal, se ferove zvedal zaludek, hlavne z toho leca, ktery vypadalo jako kdyby nekdo poblil.. blueh
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BLEVAJZZ: super, tesim se na dnesni report ohledne te picky veroniky :)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    týden plný falešného přátelství asi takhle to řeknu:-).....
    takže lída:

lída měla opravdu šlichtu pro prasata ty knedlíkobuchty byli jak tenisáky...když jsme přijeli tak je tam měla už od poledne odhalené..tak jí říkám. lído..nechceš je alespon schovat aby ti nevoschly ještě víc....kdyby je potom dala alespon na pařáček.... ale vona je potom mrskne do mikrovlnky na talíři. takže to bylo skoro nepoživatelné jen abych neurazil jsem něco snědl.. i když se to zdálo skoro jako nadlidský výkon.. tričko které jsem si vzal to naprosto vystihovalo..marie to odmítla jíst.
    tam kde vařila Lída už nebydlí....(mělo to vypadat prostě jako na vesnici) vedle mají postavené hypermoderní vilky v jedné z nich je i kuchyn kterou půjčovala dolly buster v čápi s mákem.

to co jsme nesnědli nalila zpátky a řekla že přijde ještě rodina a bude mít hlad... nebyla legrace.....

KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BLEVAJZZ: tak nam alespon napis jak to probihalo a co to bylo zac?
    jste jeste v kontaktu?? :)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    silena parta tenhle tyden teda :))
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KUBAN88: alespon ho sleduji :-)...jojo tvoje žena umí;-)

...tak se hezky bavte...jdu cvičit tiramisu:-)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ENTENTYKY: jj v sobotu byl u nas na navsteve tak jsme servirovali tiramisu :)))
    nesl to nehezky :)

skoda ze se stydi sem psat :)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    jj dneska jsme si dali lídu...fakt zážitek...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    btw. tenhle tejden opakovacka s blevajzzem, kdo si nevsim ;)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    tak to ja prave vubec ;) svym "humorem " me totalne mijeli

KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    pro me je to fail.... jako sikovnej kuchar, kapacita relativne, ale tamtu partu a ten system jsem mel rad... takhle mi to prijde chude...

ale ta zenska dneska byla fakt slusne zjeveni :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    rano jsem videla kucharskou pohotovost a docela dobry :) delali vyvar a rajskou
    uz tam teda neni ten sympatak z obecniho domu, coz je skoda, ale zaroven tam nebyl ani zbytek trapne rozverne party, takze overall asi zlepseni

kazdopadne pani, co ma dve deti a vari tak, ze to nechtej doma jist, jo, tak tu jsem fakt nepobrala ;)))
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    KUBAN88: iopakovani v 8:00 prime z minuleho vecera neni zas tak spatnej napad :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    nova dela obcas kvalitni mainstreamovou produkci, jejich technicka vyspelost je taky jinde a vse pod ekonomickym diktatem, ne jako z bezedne kapsy na kavcich horach...
    ano maji dost uletu ale Prima dela kolikrat tak amatersky cely program az hruza...

no ale musim rict ze si nemame na co stezovat... uroven ve svete je uplne jinde (pokud se nebavime o placenych televizi a pak par vyjimek jako treba BBC)... 100x repriza film z 80.let - zadne prime time apod... zadne moralni hranice... ono staci se kouknout uz k sousedum za Brnem vpravo, napriklad JOJka o vikendu od 8:00 rano opakuje blockbuster z prime time minuleho dne - patek nebo sobota - a to vetsinou bejvaj horrory, akcni, nebo trhiller filmy... a ted si vezmete co to je za obsah a kdo sedi u televize...

ale to jsem odbocil
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    KUBAN88: západní ani jiné tv neznám. vážně si myslíš, že nova je lepší? mě naopak přijde, že její úroveň hrozně klesla. dřív jsem měla primu jako odpad, ale přesně teď se mi tak jeví nova
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: dostali se na super sledovanost, takze stezi to budou takhle menit, ale co jsme koukal, tak dietlova ordinace jim dost ukrajuje, obzvlast pri tehle reprizovane rade.... takze bud se zkusej dostat na sva cisla diky novejm dilum a nebo pak to jeste zkusej prestrihat... ale moc tomu neverim....
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Je nějaká šance, že by vypustili "šmejdění"? Už mě to začíná příšerně štvát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam