• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BLEVAJZZ: voe a jak ty děláš zelí? jako že krouháš??? co to je za kravinu? to i my doma kupujeme EFKO zeli sterilovane
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KUBAN88: když vezme zelí z pytlíku a vohřeje ho.... to by moje babička nikdy neudělala:-) ale přiznávám že to byla blbost o tom mluvit. ale mám prostě červené zelí takhle ochucené rád...zabijte mě za to že mi nechutná ohřáté zelí z pytlíku ty voe:-D

BROTHER
    BROTHER --- ---
    KUBAN88: scena s brekem byla jednoznacnym emo-vrcholem vecera :))

asi ji taky napisu nejakej pohled... a veronice taky...
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    asi veruna, ne? ta je taková moderní žena
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ty kecy o zeli byli fakt moc :))

ale teda bile zeli s mrkvi jsem jeste nevidel... tak jako tak ty sceny s brekem, to zustani verunky a laskyplne povidani...uaaa

jo a kdo ji vymyslel to Blanche? to je tak trapny
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    PRSADLEEU: za celý týden jsme naspali tak 10 hodin... byli jsme totálně hotoví...
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    mě by třeba zajímalo za jakým účelem vzali tu píču lidunu do čápů s mákem. samozřejmě pro to mám svoje verze, ale co je moc, toho je příliš. takhle moc stupidní a jednoduchou ženskou aby pohledal. na druhou stranu mě baví převelice. :))
    a ještě něco, teď jsem udělala tak výbornou rajskou s plněnejma paprikama, že se chlubím, kudy chodím. cheche :P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BROTHER: mit jakoukoliv firmu muze totalni superkreten..otazka je jestli ji bude mit i za rok.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    BLEVAJZZ: nevim, jestli je zrovna tohle znamka dobre vychoby v nematirialistickym slova smyslu, stavebni firmu muze mit i totalni superkreten :)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    BLEVAJZZ: hrozna bestie ta veronika :)

ty voe, co to ku*va bylo za burzousky kecy o tom zeli? :))
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KUBAN88: ona ano ale musí se jí nechat že děti vychovala dobře.. její syn má stavební firmu...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KUBAN88: jo s mým menu máš asi pravdu...uznáávám:-)

to že kritizuji něčí byt jak vypadá je moje kritika... to v čem jsem se narodil a žil to ovlivnit nemohu kubo....a neznamená tože se s tím ztotožnuji;-) můj byt vypadá jinak to víš sám.

jak řekla přítelkyně..to co jsem tam včera říkal... nezní to namachrovaně akorát říkám co si myslí asi každý.. jen já jsem byl tak voprsklej že to říkám nahlas.

je fakt že hus byl za to upalený.. já byl naštěstí jen zlinčován internetovými anonymi a půlkou národa v gauči u piva:-) že jsem namachrovaný čurák kterej to posere uznávám jevím se tam tak;-).... posral jsem to a hezky do zapadlo do vyprofilování mé postavy - machýrek co snědl šalamounovo hovno a nakonci vyhoří. ať se má o čem povídat:-) a tak to má být...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ještě mi pověz z čeho ta Lída a její děti postavili ty moderní domy o kterých mluvíš, vždyť ta je tak vylízaná, že neumí ani mluvit a i Homer Simpson je proti ní velký myslitel
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BLEVAJZZ: no tak pani Lea me dostava svou pozou intelektualky, kterou ji muze sezrat opravdu snad jen ta Lida

pak se mi libilo jeji zhodnoceni sklenicek na vino... epic fail vzhledem k tomu jeste v cem jste pili cervene :)

jinak Lida - ta je tak hloupa, ze bych se s ni stydel sedet u jednoho stolu
    Veronika - namachrovana blbka
    Blanka - tak asi jako kazdy v ni vidim babicku a nemuze vadit

a k tvemu vykonu jsem se uz tisickrat vyjadril:)
    tolik rozporu - kritizovat byt (s tou kritikou jsem souhlasil) a pak zaber na vas byt, kterej je preplacanej az hruza
    kritizovat jidlo a jeho nazev ze je 30 let stary a pak davat steak dianne ktery je snad jen prezitek z let normalizace :)) (jiste mi to vyvratis)

ale co... verim ze pozu gurmana ti vtiskl strih a rezie, jen to "degustatorske" pokyvovani hlavy a dlouhe hmm bylo fakt smesne :) moc koukas na Polreicha a spol :))
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    intelektuála lea....zapomněla říct jednu důležitou věc ke koníčkům.... a to jsou cigarety. jen u nás v pátek vykouřila za ten večer 60ku (soudě podle stavu popelníku na balkoně)

jinak večer to byl strašný......já když sem na sebe koukal tak jsem si uvědomil jak už v tu středu jsem byl uplně unavený soudě podle pytlů a opuchlosti.

hra byla strašná.. všichni jsem se hádali protože to půlka nepochopila a lída neuměla počítat a vymlovuala se na to že na to nevidí (kecala) :-)

jinak předkrm a hlavní jídlo bylo skvělý (ale nikdy neplatilo tak rčení: hlad je nejlepší kuchař jako v tomhle případě)....to že jsme si přidávali a jak jsem se vrhal po ježkách... bylo ale způsobeno hlavně tím..:-)

jediný co mě mrzí je moje poznámka že už tenhle otvírák nepoužívám..to bylo trapný. za zbytkem si stojím:-)

FANAE
    FANAE --- ---
    DOCKINEZ: Vetsina vylezlejch raminek je buranismus :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MITSUKO: nic proti barve pradla jako takovy, jen tady je to jako pest na oko. ale to je jedno, stejne vsichni umrem
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    DOCKINEZ: nevim... mam tez jednu fialovou a mam ji v oblibe.. budu se na to muset podivat.. a celkem me stve ze ty veroniky jsou v tom poradu takove blbe.. jsem tez veronika a nelibi se mi to kdyz kazdy rika jak je veronika blba a tak.. chjo..
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BLEVAJZZ: to couhajici raminko veroniciny fialovy(!) podprdy je nejaka nova moda, nebo jenom normalni buranismus na urovni vylezlejch tang?
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    toto je ovšem nóbl předkrmík
    Broskev s nivou a ořechy
    http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/broskev-s-nivou-orechy
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    BLEVAJZZ: Veronice trosku závidím její sebevědomí, dokonce nehla brvou ani kdyz ji malem vyhorela kuchyn :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam