• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    nerad bych zase rozjel socialni flejm kterej nakonec bude zavrsen nejakym moudrem a la cechacci zavidi apod... ale je toto normalni?
    to byl pujcenej byt, bo co?

jako ta holka neni hezka ani zdaleka, oblecena je jak do CKD a maji 300m2 byt... vubec mi ten byt k ni nesedel.... byt byl sice nekdy splacany ale relativne moderne zarizeny, ale ona byla 10 let zpatky (mozna to je Brnem, to nevim...ale)

a vrchol vseho je, ze vyhraje pani s pomazankovym maslem v tiramisu :(
    3L1NK4
    3L1NK4 --- ---
    Proboha, to je kráva! To se vážně k vaření musí učesat?!
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    HOUSEFLY: jenom je poslat...do vodpadu...ale hned ;)
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    lodičky byly tak kreativní a nádherné, že se z nich každej málem roztekl. tomu nerozumíme :P
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    KUBAN88: spíš mě víc rozštípalo, že má doma asi milion kuchařek, uvaří UPLNE vsechno a pak udela slichtu - kureci se smetanou, na bilé cibulce a lodicky ve vajicku..

HNUS velebnosti, to je fakt prdel ZLO ;)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    dnešní pani byla brutalni.... pomazankove maslo do tiramisu, ze je mascarpone drahe.... :-)))) apod...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    a brani ti co?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    bože, já bych si tak uvařil bábovku!
    L4MA
    L4MA --- ---
    L4MA: asi myslis blevajze? mozna to neni dost zrejmy, ale prave na jeho "prispevky za posledni dobu" reaguju... nemam pocit ze by zminoval neco na co se ptam - proto se ptam... klidne zodpovez misto nej, mas li ty informace...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    L4MA: vyfiltruj si prispevky Kubajze za posledni dobu
    L4MA
    L4MA --- ---
    BLEVAJZZ: zdar, hele mohl by ses s nama podelit o info jak to probiha pri ty veceri? konkretne mam na mysli, jak probihaj ty zpovedi na kameru... to po kazdym jidle de kazdej zvlast nekam do pokoje a tam ho vyzpovidaj, nebo je to pak cely naraz a nastrihaj to k jednotlivejm castem? zrovna onehda mel nekdo nad jidelnim stolem hodiny a i presto, ze typka v poradu rikala "uz bude skoro 5, hosti za dverma!" tak servirovala predkrm a na hodinach bylo skoro 22, to mi nejde do hlavy... a taky jestli bys pustil naky info, jak moc do prubehu zasahuje rezie a jak moc je to "realita"?
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    UNSEEN: no jo. je ráno:))
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    HOUSEFLY:
    GHOSTDOG: ironie, volové :o)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    UNSEEN: umí vařit?! to teda fakt nee....jen ti ostatní asi byli ještě větší zoufalci...
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    UNSEEN: tohle udělá i moje matka, která vařit vážně neumí
    POLAR_BLAZE
    POLAR_BLAZE --- ---
    VANEK: jo
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    HOUSEFLY:
    BROTHER:
    KUBAN88: tak tam byla špatná každá jednotlivá buňka, ne jenom kozy....
    ale zase když umí vařit, tak vše odpuštěno :o)))
    VANEK
    VANEK --- ---
    Proč se mi to na http://www.facebook.com/posted.php?id=231761454374&share_id=127278763952553&comments=1 zobrazuje už s květnovým datem, to teď opakujou nebo co?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    za ty jeji kozy by se stydel i kokrspanel
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    mne celkem bavily :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam