• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    já už byl tak zblblej že jsem jí je tam dal a bylo mi to jedno....na blanku jsem neměl a věděl jsem že to už nemohu vyhrát...navíc psychicky a fyzicky na dně za týden 5 kilo dole .nemám asi už obhajobu.... jesm čurák, neumím vařit a posral jsem to end of story:-) klidně si ještě kopněte...;-)
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    KUBAN88: s tím souhlasím v případě, že se nejedná o soutěž. v té chceš přirozeně vyhrát, ač tam většina leze pro "pobavení", to znamená uspokojit hosty. když vidím, že ty houby nežere, tak jí je necpu. hele, BLEVAJZZ, žes jí to tam dal schválně?
    např. jediný, co opravdu nesním, jsou houby. bambilionkrát jsem je zkoušela jíst, tak bych ocenila všímavost hostitele kdyby je u mě vynechal, protože bych je do pusy stejně nedala
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    DYLER: vítej do Kotle nespokojený občane :)))
    DYLER
    DYLER --- ---
    BLEVAJZZ: Tady už se ve dvaceti bilancuje nad životem.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KUBAN88: jak říká kuba....mně už bylo všechno jedno.. a radši jsem jí naservíroval jídlo jak mělo být..a sobě si nedal protože jsem věděl jak to chutná

tiramisu jsem mixovla a jak říkáte.. ani hovno :-) a znova.. na to jsem neměl čas ani ingredience..

náhodou maso bylo dobrý..:-)
    DYLER
    DYLER --- ---
    Čuski, kde se tu kope do Blejvazze?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ENTENTYKY: jak se to zdrcne tak to mixovanim nezachranis

HOUSEFLY: hele ale tohle spis chapu, proc by mel osizovat sve jidlo jen kvuli tomu ze ona to neji? naopak ona by se mela prekonat a ochutnat aby mohla co nejobjektivne posoudit... nerikam kdyz je to poblion a la Lida, ale houby?

ale stejne bych Kubovi nafackoval uz za to, ze zprasil takhle pekne maso
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    ENTENTYKY: jak se ti to zdrcne můžeš mixovat třeba tejden, aspoň co mám zkušenost já (ale zase pěkná záminka sežrat ten krém sama :))
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    hele, a proc jsi jim to tiramisu daval, kdyz to bylo v takovym stavu? tos to nesmel udelat znova?
    nebo ho aspon rozmixovat, aby tam nebyly hrudky?
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    na to, že tady jakub říkal něco o falešných spoluhráčích, bych na jeho místě mlčela. sám tokal a házel cukrbliky. veruně nasázet na talíř houby i když je nejí a věděl to, nechápu. a to žrádlo. fuj.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BARBARELLA: a ještě trochu sociálního cítění vnes do naší diskuze...
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    prej emo scény, až vám bude tolik jako jí a každej z rodiny se na vás vysere a zůstanete sami, tak už to nebude tak emo :))
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KUBAN88: kubo doprdele dělal si v televizi..... byl to souvislý rozhovor.. to že tam vystřihli zrovna to jak mám rád zelí... za to asi nemohu ježiš kriste!!:-)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    jak to máš ty rád, ale ne každému to může chutnat... nevidím to jako výtku, jen takové další rádoby gurmetské plácnutí :)

idkyž zelí z mrkví jsem taky neměl ještě
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KUBAN88: jasně kupuji taky z pytlíku ale dochutím si ho podle sebe. co na tom nechápeš. mrsknout pytlík, ohřát, podávat Vs mrsknout pytlík, dochutit jak to mám rád, podávat .....:-D
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BLEVAJZZ: voe a jak ty děláš zelí? jako že krouháš??? co to je za kravinu? to i my doma kupujeme EFKO zeli sterilovane
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KUBAN88: když vezme zelí z pytlíku a vohřeje ho.... to by moje babička nikdy neudělala:-) ale přiznávám že to byla blbost o tom mluvit. ale mám prostě červené zelí takhle ochucené rád...zabijte mě za to že mi nechutná ohřáté zelí z pytlíku ty voe:-D

BROTHER
    BROTHER --- ---
    KUBAN88: scena s brekem byla jednoznacnym emo-vrcholem vecera :))

asi ji taky napisu nejakej pohled... a veronice taky...
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    asi veruna, ne? ta je taková moderní žena
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ty kecy o zeli byli fakt moc :))

ale teda bile zeli s mrkvi jsem jeste nevidel... tak jako tak ty sceny s brekem, to zustani verunky a laskyplne povidani...uaaa

jo a kdo ji vymyslel to Blanche? to je tak trapny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam