• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    LULLABY: naděláš. dyť je to skoro máslo.. :))
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    vcera jsem videla poprve dil s robertem... :)))
    krome toho, co tu jiz bylo receno, mne jeste zaujala jiska z ramy zamichana do studeny omacky a jozka cerny ve vitrine

nemeli jste nekdo v ruce knihu Prostreno? zajimalo by me, co je to za skvost
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    GLACIER: jo pardon já zapomněla na ten počestělej název :DD
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    BARBARELLA: myslis cheske?:D
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    tak dneska Mirův manžel přinesl do práce cheesecake s borůvkama a musim mu ho teda fakt pochválit, má ho moc dobrej :))
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    no nejednomu z tech soutezicich by neuskodila troska pokory. aspon k tomu jidlu ,D
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    Robert je věru buranissimo forte, nejlepší je, jak divákům sám nahrává komolením slov a názory, viz. prsíčka či to že by přidal co créme brulée rumíček:))
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    ouuuu. . .to je tůze chytrý chlapec. . .jo jo
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    UWE_WEBER: a pak mu řekl, že mu prý robert nenalil šálek dobrého vína :DDDDD
    INXS
    INXS --- ---
    ale na něm je vidět od pohledu, že je to buran a moc inteligence nepobral. to je teda alespon můj názor
    INXS
    INXS --- ---
    UWE_WEBER: no před tim michalem říkal, jak ho mile překvapil ten hlavní chod a pochválil mu ho a jak michal zmizel do kuchyně, tak ho zkritizoval. už si jen nepamatuju, co konkrétně říkal.

každopádně když mu to michal řekl, tak se asi urazil a pak na kameru řekl, že změnil na michala názor, že je nafoukanej.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    prosím může mi někdo napsat co to bylo včera za věc s tim Robertem jak něco neřekl na rovinu bo co. . .bohužel jsem musela do kuchyně neb jsem propejkala prsíčka. . .
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Teprve teď jsem viděl středeční Prostřeno. Za větu "mám ta kachní prsíčka radši propečenější" bych Robertovi asi dal tečku. Ten chlap neví, co je pro něj dobré (a my to víme: medium rare a ani o chlup víc).
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    já si asi udělám výlet na prosek, abych zjistila, jestli je to fakt takovej stoupa ty vole
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    nevim, ze si ty lidi fakt nedaj bacha na ty soudy, minimalne jeste pred svym varenim, trapas zas... a robert je neuveritelnej :))
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    žišmarjá....mistr světa, sůl země, hysterka...tenhle týden zatím zachraňuje miroslav a doufejme, že silvia nezklame...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    doprdele ale už! nalijte si tady VSICHNI salek cisteho vina OLOL :DDDDDDDDD
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No ty vole, Robert jede... prej Kiksbox :)
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    KUBAN88: a pak prej že umřel. . .na vaření se dal!!
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam