• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: ona je to tenhle týden vůbec celkem skvadra, nicméně zatím je fakt, že bych rád zavřel davida s julií někam do klece, abych viděl, co z jejich spojení vzejde...a pak bych celou klec prohnal spalovnou....
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    pan David je presne typ chlapce ktereho bych vytahnul z hospody ven... fakt debilek...
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    asi tak :)

nejak mi nedochazi, ze nedko muze byt tak blbej, aby prudil, remcal, poucoval, delal laciny gesta jako ze tohle jist nebude (proste pi*coval) a pak je hrozne prekvapenej/v tomto pripade prekvapena, ze ho nekdo v dalsim kole totalne vyprudi, a ze si ji neska vychutnali... :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    tak tenhle týden už mě ani tak nezajímá jídlo, jako spíš to, kdo koho shodí ze schodů :o))
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    o tom neni pochyb :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Bude to výborný týden.. abych tak řekl!
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    vynikajici dil, odplata jak svina :))
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    viděla jsem zatím jen ukázky, ale to bude výživné, joj:)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    :))
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    to je děsná lepra....vyžilá prohulená nepříjemná mrcha...ideální materiál ke stolu :o))
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    julie z novy serky je slusna bestie zas, kvalitka .)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: umělá imho nebyla, ale byla pěkně podepřená pushupkou (podle krouceni koz na kraji)... plus na jedne fotce uz blondate v plavkach mela pekne kokrspanely, misto tech koz co ukazovala v patek
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    WITTGENSTEIN: asi urcite..hlavne jsme se zhrozil, kdyz jsem videl, jak vypadala na fotce ty černý vlasy, punk, o 20kg více..
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    SHEDLO: MartYn je exot,kterej nevi jestli ma mluvit slovensky nebo cesky... ostatne co cekat od slovaka,kterej utika do cech a zkysne v ostrave
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    GLACIER: BTW, ta prsa byla umělá, ne?
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    vsichni se objimaly a ukapla mi srza :)
    samozrejme se vsichni chtej videt i mimo soutez :))
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    UWE_WEBER: vyhrala pavla a svou vyhru rozdelila mezi vsechny ucastniky, slechetne:)
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    a jak to teda vlastně dopadlo tenhle týden. . .bohužel jsem včerejšek neviděla a vlastně ani čtvrtek:-(
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ale uvarila teda PEKNOU COCKU
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    karolina, pavla uber milfka ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam