• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    BROTHER: taky může být původně muž
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    ENTENTYKY: tohle nebylo ani tak o osklivosti, tohle byl proste "ahoj dane" instinkt :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    BROTHER: no ja zas nechci kazdou osklivou zenskou podezrivat, ze je lesba :D ale asi to prehodnotim teda :D
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    ENTENTYKY: nechci machrovat, ale me to napadlo hned, jak jsem ji videl :D imho zatim top svine cely show :))

UNSEEN: mas recht, mozna bych ji prominul i pripinak :D
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    HE11_KNIGHT: ne-e. dospěl jsem k názoru, že klec by byla málo...tohle chce daleko důkladnější přístup...

a začínám být čím dál tím víc škodolibě zvědavej na pátek. jestli maestro david nenavaří alespoň na jednu michellinskou hvězdičku, pojedu se mu snad osobně do budějic vysmát.

BROTHER: uloví jelena, nasbírá houby, udělá knedlíky...tý bych taky hned dělal partnerku :o))))
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    BROTHER: :D

takovou vyzilou vychlastanou pizdu, aby clovek pohledal (anebo radsi spis ne :D)

btw. jsem si rikala, ze ta zenska vypada jak muzskej, ale tohle by me nenapadlo po prvnim shlednuti - ale je to docela logicky
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    UNSEEN: Prosimtě už si zkonstruoval tu klec?.. kdyžtak ti přidám na materiál aby jsi to měl dřív..
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    a muzete mik taky nekdo rict, proc uz davnio nerekla,ze je lesba a zije s pritelkyni?
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    uplne mam telku pokrytou jedem :)

a dana podle me nebydli s kamaradkou ale partnerkou :)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    julie je fakt bestie (az svine) prvni tridy :))
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    já bych si zase dal tu vomacku z vesely kravy :DDDDDDDDDD
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    sem docela zvedavej, co pan david v patek uvari, podle tech kecu na tema moderni gastronomie :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    UNSEEN: to je ale 10 let starý nápad, něco novějšího bys tam neměl?
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: ona je to tenhle týden vůbec celkem skvadra, nicméně zatím je fakt, že bych rád zavřel davida s julií někam do klece, abych viděl, co z jejich spojení vzejde...a pak bych celou klec prohnal spalovnou....
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    pan David je presne typ chlapce ktereho bych vytahnul z hospody ven... fakt debilek...
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    asi tak :)

nejak mi nedochazi, ze nedko muze byt tak blbej, aby prudil, remcal, poucoval, delal laciny gesta jako ze tohle jist nebude (proste pi*coval) a pak je hrozne prekvapenej/v tomto pripade prekvapena, ze ho nekdo v dalsim kole totalne vyprudi, a ze si ji neska vychutnali... :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    tak tenhle týden už mě ani tak nezajímá jídlo, jako spíš to, kdo koho shodí ze schodů :o))
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    o tom neni pochyb :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Bude to výborný týden.. abych tak řekl!
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    vynikajici dil, odplata jak svina :))
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    viděla jsem zatím jen ukázky, ale to bude výživné, joj:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam