• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LIGHTBABY: patologicke to je dost... hlavne clovek v 13 letech a pak v 17 ma uplne jine hodnoty a pohled na svet... plus pritel asi nebude stejne stary a u nej to bude hodne neschopnosti sehnat si adekvatni partnerku... tipuju ze mu bylo 18 kdyz spolu zacli chodit..
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    TESSS: no tak nasi kdyz me v 17ti nachytali s pritelem jak jsme spolu zavreni v pokoji (ne v posteli) tak jsem z toho mela velke neprijemnosti :D mi to prijde dost patologicke, ale tak treba je priteli 40, ma prosperujici firmu a prispiva na najem, co my vime..
    KEEE
    KEEE --- ---
    pizza trojhránky z těsta, olivovýho oleje a eidamu :o)
    TESSS
    TESSS --- ---
    LIGHTBABY: v 17-ti? to mi uniklo, ale coz podzakonem uz neni, ze :-)
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    KLASSIK: ona s nim dokonce bydli, zastrelte me
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    jo a zajimalo by me, co s tou zelnackou provedla, ze se ji v tom ta smetana srazila, to se mi nikdy nestalo, nedala ona tam smetanu ke slehani?
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    TESSS: no asi ze jo clovece, protoze jak si pak otevrela to vino, beztak uz mela jedno v sobe:) Me na svete stve jedna vec, ze tito lide maji opravdove sebevedomi a umi svym zpusobem sami sebe "prodavat", nekdy v negativnim smyslu, ale bohuzel na to se často v praxi (napr. v zamestnani) nebere zretel

proste takovy clovek sve okoli "prevalcuje" a podobnych pripadu znam hodne, jinak bych o nich nemluvila
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    ale jako 17ti leta, ktera ma uz ctyri roky pritele, to byl taky slusnej ulet
    TESSS
    TESSS --- ---
    LIGHTBABY: me prisla, jak kdyby mela neco upito a snazila se to skryt prepeclivou artikulaci, ale mluvila tak porad, tak je to asi normalni
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    nejvic me vcera pobavilo, ze se do poradu o vareni cpe holka, ktera ani nema kuchyn :D
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    a tohle opravdu neni reprezentativni vzorek zenskeho pokoleni, tohle je moc dobre vybrana sqadra...na tom si dal nekdo zalezet

me by zajimalo co tim evicka myslela, kdyz tam rvala po ostatnich neco ve smyslu "vsak proc si myslis, ze jsem byla vybrana do teto souteze"

ale Petra je TOP, v zivote jsem nezazila tak otravnou babu, jen jak vcera otevrela hubu a zaaacaaalaaaaa poooomaaaaaluuuuu a veeeelmiiiii peeeecliiiiveeeee mluuuviiit o sveeeee iinteeeliiigeeenciiiiii, tak byla jasna
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    UWE_WEBER: Eva, video jsem videla a i na me, jakozto na otrleho a realityshow milujiciho cloveka, to bylo prilis, bych tu picu vyprovodila ze sveho domu kopancem do prdele (a to jsem si ze zacatku rikala, jaka je to pekna a fajn slecna)

a hlavne me fascinuje, ze zadna neumela vyslovit slovo fondue a mozzarella, ale to uz se tu resilo.....a taky 20 miliardu...oni v posledni dobe vybiraji soutezici v psychiatrickych lecebnach

za me je to snad nejvyzivnejsi tyden vubec, kam se na ne hrabe kostelnik:D
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    ANYSA: kdopak se nám picne?:-)
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    vcerejsi vecer se mi nelibil vubec, brecela jsem ve vane

:)))
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    Koukám že na streamu už je v předstihu ten dnešní opilecký výstup :-)
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    já tu anču stále nějak přehlížím:/ zítra budu víc koukat
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tak jako tak, nerad bych se nikoho dotknul, ale je to jak kdyby si ženské pohlaví dalo vlastní gól hned 5x :))))
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: tak anna je na pěst už od začátku, bez diskuze. bez kamarádů stopro, a kdo ví, co dělá všechno tatínek, krom lepení...ale to čistě fabuluji v důsledku přemíry "sympatií" k dané soutěžící :o)) i když této nepěkné teorii poněkud nahrává její chování typu "do očí chválím" (líbilo se mi to, tati, fakt) a "za rohem haním" (s bráchou je to stejně lepší).

přítel bych neřešil, nemuseli spolu hned ze začátku šupulovat a takováhle slečna když se zamiluje, tak je to nafurt :o))

máš recht, žádná reportáž z chovu skotu, instruktážní film z gynekologie je to :)))

KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    UNSEEN: nutno dodat, že dnešní herečka v hlavní roli měla velmi slušnou podporu z ansámblu... slečna Anna mě irituje čím dál více... její póza...

již včera mě dostala, když řekla, že by ráda do paneláku aby to viděla jak se tam bydlí, když ona je z baráku (WTF??? netřeba rozebírat)

dneska na Activity (nebo co to bylo za hru) řekla že jí to přijde nudné a že to naposled hráli tak maximálně ve 4.třídě (WTF II??? - ty vole to je jedna z nejzabavnějších her, samozřejmě, že pod taktovkou královny koloběžky, teda policajtky, teda servírky, teda... to nemuselo být pravé ořechové, avšak ve svých necelých 30 letech musím říci, že i bez alkoholu je to vtipná hra.... )

prostě slečná Annička je trošku komplexem střižená tlustá holčička bez kamarádu, ale s tatínkem co asi lepí

- jo a jeden gól, má přítele 4 roky.... je jí 17... ty vole co to je???

no a zbytek jsem tak slyšel od nádobí, takže nevím kdo co říkal, dle intonace hlasů jsou píči všechny včetně té staré krávy (která byla hrozně překvapená, že ve 100 letech nečekala, že by mohla být nejstarší soutěžící týdne)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    BONEMINA: Možná v zájmu zachování duševního zdraví alespoň části diváků :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam