• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: tak anna je na pěst už od začátku, bez diskuze. bez kamarádů stopro, a kdo ví, co dělá všechno tatínek, krom lepení...ale to čistě fabuluji v důsledku přemíry "sympatií" k dané soutěžící :o)) i když této nepěkné teorii poněkud nahrává její chování typu "do očí chválím" (líbilo se mi to, tati, fakt) a "za rohem haním" (s bráchou je to stejně lepší).

přítel bych neřešil, nemuseli spolu hned ze začátku šupulovat a takováhle slečna když se zamiluje, tak je to nafurt :o))

máš recht, žádná reportáž z chovu skotu, instruktážní film z gynekologie je to :)))

KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    UNSEEN: nutno dodat, že dnešní herečka v hlavní roli měla velmi slušnou podporu z ansámblu... slečna Anna mě irituje čím dál více... její póza...

již včera mě dostala, když řekla, že by ráda do paneláku aby to viděla jak se tam bydlí, když ona je z baráku (WTF??? netřeba rozebírat)

dneska na Activity (nebo co to bylo za hru) řekla že jí to přijde nudné a že to naposled hráli tak maximálně ve 4.třídě (WTF II??? - ty vole to je jedna z nejzabavnějších her, samozřejmě, že pod taktovkou královny koloběžky, teda policajtky, teda servírky, teda... to nemuselo být pravé ořechové, avšak ve svých necelých 30 letech musím říci, že i bez alkoholu je to vtipná hra.... )

prostě slečná Annička je trošku komplexem střižená tlustá holčička bez kamarádu, ale s tatínkem co asi lepí

- jo a jeden gól, má přítele 4 roky.... je jí 17... ty vole co to je???

no a zbytek jsem tak slyšel od nádobí, takže nevím kdo co říkal, dle intonace hlasů jsou píči všechny včetně té staré krávy (která byla hrozně překvapená, že ve 100 letech nečekala, že by mohla být nejstarší soutěžící týdne)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    BONEMINA: Možná v zájmu zachování duševního zdraví alespoň části diváků :))
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    NIGHTFURY: Dnešek na webu ještě není :(
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    UNSEEN: To zní lákavě, jdu si to hned pustit :D Po minulém (klidném a slušném) týdnu s poměrně dost dobrým vařením to prostě museli pořádně rozjet :D
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    gastrosnuff pokračuje, tady už se snad kopuluje s mrtvými štěnaty politými kečupem...

"jsem servírka, ale nejsem vystudovaná servírka, chodila jsem na policejní školu a protože nejsem u policie, podala jsem přihlášku do armády čr. zatím jsem servírka." - najde mi někdo lepší definici životního ztroskotance? jo a ještě "myslím taky, že jsem inteligentní." :o)

higlihts of the day: souboj s otvírákem na konzervy; pizza z koupeného těsta, česneku a eidamu; sebechvála až na půdu; výslechy u stolu; všeobecná upřímnost a závěr typu "já se vrátím a se mnou přijde zákon". prostě kdo neviděl, ať kouká mazat na stream :o))

jo a slečna jakožto policistka zákonů dbalá předložila s patřičným ohlášení čtvrteční soutěžící sklenici piva nealkoholického, neb tato bude zletilá až za pár pátků.

bez urážky, ale tohle už není ani aprílová edice, to je dokumentární seriál z velkochovu skotu...
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    moc mi to chutná / nedalo se to jíst ? :D
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    me odrovnava ta uprimnost!
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    jak mohla dostat prostě 28 bodů? některý lidi tam vařej lepší jídla a dostanou míň, ty holky sou mimo a ještě neuměj počítat
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    Tak dneska to opravdu stojí za to!! Kdo neviděl, nechť dokouká na streamu :))
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    to me snad sali zrak, tento tyden zase 3x vyvar? to si snad delaji prdel

a jako zpestreni nas ceka jedna zelnacka....
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    GINGERCAT: uvarena zelenina z polevky patri mezi me nejoblibenejsi lahudky, takovy uvareny celer nebo prave mrkev:) nehlede na to, ze celer na me pusobi afrodiziakalne, myslim ta vune
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    WITTGENSTEIN: hnedka jak budu delat vývar okusím a dam vedet, ale jak jsem psala kazdy dela podle sveho gusta..nejsem zadnej profík a vubec mi ta zelenina nevadi v polevce:o)
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    me nejvic dostal ten jeji falesnej usmev a necudnej predklon pri valeni testa na strudl, herecka.. vsak ona se nam jeste vybarvi ,) a vyrok: nechtela bych aby tu byly same zeny protoze jsou to zavistive drbny ,) jakoze podle sebe soudim tebe. prevlekajici se pani nepochopil asi nikdo.. mozna to ale symbolizovalo falesnost hostitelky.. tento tyden asi nebude az tak o vareni ale legrace snad bude.. narozdil od nemastnych neslanych dilu ze zlinskeho kraje, kde spolu soutezici snad promluvili tri slova
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MOSQUITKA: Vyndej si tu zeleninu, nech ji vystydnout a se zavřenýma očima ji ochutnej. A pak podej zprávu :)
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    a jeste teda nikdy se mi stoho rozblemcla hmota nestala..
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    HE11_KNIGHT:
    WITTGENSTEIN:
    UNSEEN:
    dobra kazdy to dela podle sebe ze... ja jen rikam svuj nazor..
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MOSQUITKA: to máš stejné jak lák na nakládaní srnčího na svíčkovou taky tu samou zeleninu nepoužiješ znovu, ale nakrájíš novou.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MOSQUITKA: Věř mi, že to není žádná škoda. Všechno,co v té zelenině bylo dobré, přešlo do vývaru. Kolega Unseen má naprostou pravdu.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    MOSQUITKA: protože už je to jen rozblemclá hmota, která vývaru už dala vše, co měla? já to teda vyhazuju taky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam