• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MITSUKO: oni jsou za to placeni, tak jakypak ohledy. ty na to koukas dobrovolne a nikdo ti nic neda :-)
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    nekdy mi je az lito toho stabu.. ti si musej pripadat jak v zoo
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ja to videla jen jednim okem v pondeli, ale ted jak to tady ctu (a shlidla jsem jeste tu "hadku", co tam maj z dneska), tak moc nechapu, jak muzete psat, ze ta ctvrtecni je na pest - to je jako jeste neco horsiho, nez ta primitivni krava, co bude dneska? :D tak to se musim mrknout :D

btw. eva mi prisla labilni uz v pondeli (ale teda takhle tam po mne zacit rvat, tak na nic necekam a dam ji pesti, maj stesti, ze se tam hlasej takovy citlivky ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty vole, ted koukam na pondelni dil a na zacatku v sestrihu si tam jedna krkne jak starej zednik. Nic proti odrihnuti, ale na kameru? Mno, vypada to slibne...
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    no ono to mluvi o hodne vecech, i o pristupu rodicu k te holce, i o jejim pristupu sama k sobe (uz v 17 je z ni slipka) nikdy nevyzraje a bude cely zivot nestastna a my ostatni se ji budeme smat
    TESSS
    TESSS --- ---
    LIGHTBABY: na druhou stranu pred par lety to bylo normalni, ze holka s brichem cekala na 18.naroz, aby se mohla vdat... ale uz jsme OT :-)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LIGHTBABY: patologicke to je dost... hlavne clovek v 13 letech a pak v 17 ma uplne jine hodnoty a pohled na svet... plus pritel asi nebude stejne stary a u nej to bude hodne neschopnosti sehnat si adekvatni partnerku... tipuju ze mu bylo 18 kdyz spolu zacli chodit..
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    TESSS: no tak nasi kdyz me v 17ti nachytali s pritelem jak jsme spolu zavreni v pokoji (ne v posteli) tak jsem z toho mela velke neprijemnosti :D mi to prijde dost patologicke, ale tak treba je priteli 40, ma prosperujici firmu a prispiva na najem, co my vime..
    KEEE
    KEEE --- ---
    pizza trojhránky z těsta, olivovýho oleje a eidamu :o)
    TESSS
    TESSS --- ---
    LIGHTBABY: v 17-ti? to mi uniklo, ale coz podzakonem uz neni, ze :-)
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    KLASSIK: ona s nim dokonce bydli, zastrelte me
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    jo a zajimalo by me, co s tou zelnackou provedla, ze se ji v tom ta smetana srazila, to se mi nikdy nestalo, nedala ona tam smetanu ke slehani?
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    TESSS: no asi ze jo clovece, protoze jak si pak otevrela to vino, beztak uz mela jedno v sobe:) Me na svete stve jedna vec, ze tito lide maji opravdove sebevedomi a umi svym zpusobem sami sebe "prodavat", nekdy v negativnim smyslu, ale bohuzel na to se často v praxi (napr. v zamestnani) nebere zretel

proste takovy clovek sve okoli "prevalcuje" a podobnych pripadu znam hodne, jinak bych o nich nemluvila
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    ale jako 17ti leta, ktera ma uz ctyri roky pritele, to byl taky slusnej ulet
    TESSS
    TESSS --- ---
    LIGHTBABY: me prisla, jak kdyby mela neco upito a snazila se to skryt prepeclivou artikulaci, ale mluvila tak porad, tak je to asi normalni
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    nejvic me vcera pobavilo, ze se do poradu o vareni cpe holka, ktera ani nema kuchyn :D
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    a tohle opravdu neni reprezentativni vzorek zenskeho pokoleni, tohle je moc dobre vybrana sqadra...na tom si dal nekdo zalezet

me by zajimalo co tim evicka myslela, kdyz tam rvala po ostatnich neco ve smyslu "vsak proc si myslis, ze jsem byla vybrana do teto souteze"

ale Petra je TOP, v zivote jsem nezazila tak otravnou babu, jen jak vcera otevrela hubu a zaaacaaalaaaaa poooomaaaaaluuuuu a veeeelmiiiii peeeecliiiiveeeee mluuuviiit o sveeeee iinteeeliiigeeenciiiiii, tak byla jasna
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    UWE_WEBER: Eva, video jsem videla a i na me, jakozto na otrleho a realityshow milujiciho cloveka, to bylo prilis, bych tu picu vyprovodila ze sveho domu kopancem do prdele (a to jsem si ze zacatku rikala, jaka je to pekna a fajn slecna)

a hlavne me fascinuje, ze zadna neumela vyslovit slovo fondue a mozzarella, ale to uz se tu resilo.....a taky 20 miliardu...oni v posledni dobe vybiraji soutezici v psychiatrickych lecebnach

za me je to snad nejvyzivnejsi tyden vubec, kam se na ne hrabe kostelnik:D
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    ANYSA: kdopak se nám picne?:-)
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    vcerejsi vecer se mi nelibil vubec, brecela jsem ve vane

:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam