• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No to vole, prehodnocuji prubezne poradi, Evicka vede.

btw nemate sajnu, kde/v cem zpivala ta Tezera? Docela bych si poslechl, jak growluje v nejakym death metalu :)
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    a vsimli jste si, jak lezerne macela vlasy v taliri? :D a konec uz
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    normální vožralá kráva
    SACHMETT
    SACHMETT --- ---
    chudák chlap, kterej má Evu za přitekyni...

vypadalo to jako sraz střední...
    klobouk doů před Jaroslavou...já bych Evu chytla za vlasy a vytáhla jí od stolu...
    přesná typická pipina...rozmixuje pár ingrediencí, který si někde přečetla a k tomu hodí syroví maso...pak všechny pomluví a zjebe...co dodat....je to kráva
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Uf, mne teda nejvic irituje ta blbka Petra, brrr. Ten jeji vyslech byl desnej a na to, ze ji je 21 se chova jak vyžilá ctyricitka. Zlo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    jinak jsou cachry se scenarem a postouchnutim "soutezicich" k urcity akci podle brachy naprosto v normalu, ale tohle devce proste normalni i podle reci tela rozhodne nebylo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    QWITI: hystericky individua s touhou zviditelnit se, nepodcenovat :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    supr zmena v nazvu klubu :)
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    myslite ze je evina (!) takova vypocitava mrcha ze se zamyslela jak by pokazila jarce vareni kdyz bude pravdepodobne nejlepsi a zvolila k tomu takovyto herecky vystup? nebo je to jen chora slepice? pomineme-li to ze ostatnim vycitala pretvarku kterou ma sama na rozdavani..? kazdopadne sila je ze se to stalo ve stredu a jeste spolu musi vydrzet dva vecery ,)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    no. každopádně jsem zvědavá na ten dnešní díl, co se bude dít dál
    NOLONGERTHERE
    NOLONGERTHERE --- ---
    teda, ten Jaroslavin díl mě přinutil se přidat - Eva je fakt drsná. málem jsem se styděla na to koukat, ale přesto, konečně pořádná show:-) samotnou mě překvapuje, že nakonec je mi nejsymatičtější ta čarodějnice (Jarušku nějak nepočítám), ale nějak není z čeho vybírat, menší/větší zlo, jako obvykle.
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    kristova noho. kam ti vidláci chodí na češtinu? evička je korunovaná píča. sama se vytočí do vrtule, všechny sjede a pak se ještě poplácá po rameni jak je skvělá.. ale lepší než sledování nivy na sto způsobů :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SIMCITKO: Dneska si vystrihly divadelní zábavu a to přímo "zkrocení zle zeny". Co víc si přát?
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    jako dneska jaroslava neměla zábavu no toto, body dolů! kde je karaoke/diskotéka/hádání hlášek z českých filmů?!
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    tak jsem trochu pocetla a i se vzdelala (Evo diky) a dosla jsem k tomuto, docela zajimave:)

Grafologie a Psychologie: Histriónská porucha osobnosti (hysterie)
    http://ografologii.blogspot.com/2007/12/hysterie-v-psmu.html
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    jižní čechy bojim bojim
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    A z okna?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ale ona asi tu holku nemohla vyhodit přímo z baráku, ne?
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    GLACIER: co děláš voe, to bylo přece krásně naaranžovaný, ot tam říkaly :o))

jinak ty párky vypadaly dost jedovatě, to zase jo.

ovšem celkově nuda teda. čekal jsem nějakou mocnou bitku, ale tady se střílelo jen z jednoho zákopu....
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    ja bych ji ani nedala sanci, kdyby ji vyhodily hned, tak mohl byt ten vecer super

jsem potesena, ze to jarka (asi) vyhraje, ji to opravdu preju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam