• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Ty jo, slovní fotbal... palačinky bez mlíka .. všechno dělal včera poprvé .. na konci jsem skoro zatlačil slzu.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    na tohle by měl bejt nejspíš paragraf. . .takhle prznit jídlo
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WENTOLINE: ja jsem to prepnul jenom u ty "zabavy". Jinak jsem zvedavej na managera Zdenka ;)
    WENTOLINE
    WENTOLINE --- ---
    TOOMIX: jojo, jsem na ni taky fest vysazenej, dnes uz jsem to nevydrzel a musel to prepnout.. tolik zdrobnelin pohromade mi otvira kudlu v kapse :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    žampionky, ostružinky, vínko, trošičku, mlíčko - já tu bábu nesnáším :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    pricemz zampion jsem v lese mozna nikdy nepotkal
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    v tom špízu mám žampion - houby rostou v lese a proto hop tam žampiona.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    no koukam, tak vari neco, co prej v zivote nevaril...a u spizu z lesika jsem cekal houby, ale rozhodne ne kureci maso
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    TOOMIX: tak podle všeho bude omáčka z malin+ostružin. K tomu vepřová panenka...
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    Řekněte, že si ten člověk dělá pr.del... Těsto na palačinky dělat ze sušený smetany do kafe+voda místo mlíka
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TESSS: doufám, že lesní omáčkou myslí nějakou šípkovou nebo brusinkovou, a na špízek z lesíka nedá lesní jahody, ale zvěřinu a houby ;)
    TESSS
    TESSS --- ---
    a z diskuze u Zdenka: face: Já jsem se do něj zamiloval! 0 0 14.06.2011 10:59

Zdeněk Tretiak
    http://www.iprima.cz/prostreno/ucastnici/zdenek-tretiak
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    UNSEEN: myslel jsem si, že jsi se vůbec nic nenaučil... unbook, tenhle nyx není pro nás dva dost velký!
    TESSS
    TESSS --- ---
    TOOMIX: tak dneska to nebude o moc lepsi, z webu:

Špízek z lesíka, rozpečená bagetka
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    HE11_KNIGHT: ech kletě! co vařič jsem okazřejmě zklamal!!
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    UNSEEN: doufám, že jsi ke svému vaření přibral podle vzoru kuchařu z TV aspon 3 kostky bujonu a dvě polévkové lžíce vegety.. abys udělal pravý základ na domácí polévku.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    chodem mimo až teď jsem se koukl na stránku paní jiřina a prý:
    "Nesnáší:
    Nemusí játra, mořské plody a mastné."

olol
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: byly perly, byly...mne třeba překvapilo poznání, že smažené placky se slaninou jsou vlastně lehké jídlo, též orižinelní způsob otvírání plechovkového piva gambrinusu měl své kouzlo, připravovaná krmě byla vskutku osobitá a údajně i zábava stála za to. to už jsem ale neviděl, neb jsem šel radši vařit...

jinak tedy manažerovitý zdeněk jest vskutku vhodným příjemcem trochy té drobné agrese, nastoupil bych hned po tvé směně a pokračoval ve skákání, dokud by se jeho odvážné kanclčíro nezměnilo v něco jako účes. nebo pleš. :o)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Mě teda dostala alergie na mlíko, která vlastně není alergie .. do všeho to nalila .. a on ne a ne se poblejt.. :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    TOOMIX: to uz jsem si zvyknul na demenci vsech ucastniku v pouzivani zdrobnelinek ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam