• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KASUMI: Priste by jim moh nekdo poradit, at si tam vlezou rovnou v botach :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DOCKINEZ: to jsem taky nepochopila
    jak si muzou doprdele dovolit lehnout si nekomu na postel????
    resp. jak jim to muze nekdo rict, at to delaji? humus
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    UNSEEN: jasne, muze byt.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    DOCKINEZ: nj, ale to je dmsn pokyn režie, protože se tahle zhůvěřilost ze začátku neděla a teď pravidelně díl co díl...stejně tak to "mám už hlad, jdeme jíst..."
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PYRE_NEOVLADNES: Copak ze lezou do loznice, oni se jim bezne valej v posteli...
    PYRE_NEOVLADNES
    PYRE_NEOVLADNES --- ---
    tyjo, zapla sem si to asi po pul roce, ale to fakt nejde! to je normalni, ze jim lezou do koupelny a do loznice? "- co to tady na zdi má, to je zajímavé. to jsou nějaké sexuální pomůcky? - ne, to jsou hlavolamy.."
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    Hovězí "karpačijo" tak to mi teda nic neříká... No aspoň že se to baba nepokusila zdrobnit
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Ty jo, slovní fotbal... palačinky bez mlíka .. všechno dělal včera poprvé .. na konci jsem skoro zatlačil slzu.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    na tohle by měl bejt nejspíš paragraf. . .takhle prznit jídlo
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WENTOLINE: ja jsem to prepnul jenom u ty "zabavy". Jinak jsem zvedavej na managera Zdenka ;)
    WENTOLINE
    WENTOLINE --- ---
    TOOMIX: jojo, jsem na ni taky fest vysazenej, dnes uz jsem to nevydrzel a musel to prepnout.. tolik zdrobnelin pohromade mi otvira kudlu v kapse :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    žampionky, ostružinky, vínko, trošičku, mlíčko - já tu bábu nesnáším :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    pricemz zampion jsem v lese mozna nikdy nepotkal
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    v tom špízu mám žampion - houby rostou v lese a proto hop tam žampiona.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    no koukam, tak vari neco, co prej v zivote nevaril...a u spizu z lesika jsem cekal houby, ale rozhodne ne kureci maso
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    TOOMIX: tak podle všeho bude omáčka z malin+ostružin. K tomu vepřová panenka...
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    Řekněte, že si ten člověk dělá pr.del... Těsto na palačinky dělat ze sušený smetany do kafe+voda místo mlíka
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TESSS: doufám, že lesní omáčkou myslí nějakou šípkovou nebo brusinkovou, a na špízek z lesíka nedá lesní jahody, ale zvěřinu a houby ;)
    TESSS
    TESSS --- ---
    a z diskuze u Zdenka: face: Já jsem se do něj zamiloval! 0 0 14.06.2011 10:59

Zdeněk Tretiak
    http://www.iprima.cz/prostreno/ucastnici/zdenek-tretiak
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    UNSEEN: myslel jsem si, že jsi se vůbec nic nenaučil... unbook, tenhle nyx není pro nás dva dost velký!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam