• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    (na mazani krome tebe nikdo prava nema, takze to dotycnej asi spis zapomnel odeslat, stane se)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KIDLI: to netuším... já nic nemazal a ani nevím jestli někdo jiný na to má práva
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    Bych měl dotaz - napsal jsem něco závadnýho, nebo kam se poděl můj post ze včerejška? ;-)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    všude dívek jako kvítí, půlka z nich jsou transvestiti
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    MICHAL(a) je king!
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    joj to bude týden. . .asi se raději najim před pořadem
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    co je to tam zase za snou buznu? z toho to uplne kape - "mam rad ptacka" brrr
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    "Na desítku nevaří na tomhle světe nikdo, na devítku já, když mě políbí můza a stojí při mě štěstí a na osmičku vaří Baruška" aneb kokot týdne
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Tenhle týden se mi líbí přístup "sice mi to a to moc nechutná, ale za to XY nemůže/ tohle jsem nikdy nejedl, ale ochutnám to".. lepší, než když někdo remcá "jéé, ona mi z toho nevyndala rozinky/špenát, i když ví, že to nejím"

Škoda, že Pavel nevyhraje, já bych si jeho večeři dala hned :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    nuda a obecné chválení. akorát duo zz se pohádalo ohledně špikování/nešpikování svíčkové a zbyněk u mne osobně přebírá štafetu kokota týdne.
    jinak slečna zatím vede, 36 bodů. akorát teda nechápu, proč, když všichni vědí, že panenka dlouhým pobytem v troubě poněkud vyschne, proč jí dělají tak dlouho dopředu?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tfuj, nechme pervezi sexualne-estetickych a vratme se k uchylnostem kulinarskym v nejlepsi tradici mistra Babici. Jakej byl vcerejsek?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GLACIER: a v sandalech budou mit poradny vlneny fusekle :) Brrr
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    DOCKINEZ: a rozdaj si to tam :DDDDD
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KASUMI: Priste by jim moh nekdo poradit, at si tam vlezou rovnou v botach :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DOCKINEZ: to jsem taky nepochopila
    jak si muzou doprdele dovolit lehnout si nekomu na postel????
    resp. jak jim to muze nekdo rict, at to delaji? humus
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    UNSEEN: jasne, muze byt.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    DOCKINEZ: nj, ale to je dmsn pokyn režie, protože se tahle zhůvěřilost ze začátku neděla a teď pravidelně díl co díl...stejně tak to "mám už hlad, jdeme jíst..."
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PYRE_NEOVLADNES: Copak ze lezou do loznice, oni se jim bezne valej v posteli...
    PYRE_NEOVLADNES
    PYRE_NEOVLADNES --- ---
    tyjo, zapla sem si to asi po pul roce, ale to fakt nejde! to je normalni, ze jim lezou do koupelny a do loznice? "- co to tady na zdi má, to je zajímavé. to jsou nějaké sexuální pomůcky? - ne, to jsou hlavolamy.."
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    Hovězí "karpačijo" tak to mi teda nic neříká... No aspoň že se to baba nepokusila zdrobnit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam