• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUNHUTA: vypadá dobře? tak krátká inventura: první pokus o uvaření vajíček natvrdo (dmsn jedna z nejjednodušších věcí na světě) nevyšel, páč je slečna vyndala moc brzo, aby to nebouchlo. jako předkrm máme - voilá - šunkovou rolku. sice s brynzou, ale nejsem si jist, nakolik je to krok vpřed... polévka stylem "mouku na jíšku zapražím asi 10 vteřin a pak na to z vodovodu pustím litr a půl studený vody a rozdrobím dvě kostky bujonu" nezachrání už ani listovej špenát. špízy ze tří druhů mas, z toho nejméně dvou extrémně náchylných na vysušení, může péct v troubě na roštu bez alobalu jen idiot. a čokoláda na founde byla hustá tak, že namáčení ovoce bylo prakticky nemožné.
    čili ano, byly tam k nalezení slušné suroviny, ale zprzněné až hanba. tohle ani půlmetrové červené nehty a kozy málem v talíři nezachrání...
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    no dnes jsem viděla jn kousek, ale ta modrá osoba mě vyvádí k nepříčetnosti. . .proste banik pičo. . .bez toho baniku
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    Ivanka me taky nebavi, od pohledu neprilis bystra a prostorove sirsi na to, jak strasne je vybirava. Holt levny susenky a chipsy tam asi nepotka...
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    Dnešní vypadá dobře, ale Ivanka se projevuje jako vybíravá kravička :-D
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    ha tak jsem zrovna koukala, jak ten minulý týden dopadl a zdá se, že paní Ivanka nezklamala. . .. hurá hurá hurá. . .jdu omrknout co nás čeká za dobroty tento týden
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    snad to pani ivana zitra neposere a vyhraje. asi prvni sympatickej clovek v tyhle soutezi :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    OMNIHASH: Laktační demence se to menuje.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DOCKINEZ: to víš, syndrom profesionální matky.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No ty vole, ta p**a Eva je neuveritelna blbka. Ty jeji kecy pri vareni se nedaj vydrzet. Prijde mi, ze zvani stylem, jakym mluvi ke svejm fakanum. Desny.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    OMNIHASH: masochisticky se snažím nebýt vulgární:-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Těhotný čuník je ještě hodně slušný pojmenování tohodle individua.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    no jen doufám, že se v pátek vytahne pani Ivanka. . .představa, že by vyhrála tahle pinda nebo těhotný čuník mě děsí
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Tenhle pořad krásně ukazuje, proč je Babica u průměrnýho diváka oblíbenej kuchař.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    jo tak to jsem přesně čekala, že nenápaditá zelenooranžová pipina dostane nejvíc bodů. . .začínám mít strach, že vyhraje
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    OMNIHASH: hele mám ten pořad ráda a sama nechápu proč, je to pro mě asi nějaká forma masochismu, každý týden si v duch říkám, co je to tam za případy a při jídlech jako vývar, caprese nebo česká kuchyně už nadskakuju ze židle, jenže baví mě koukat na vaření a přeci jen je to reality show obyčejných lidí, tak se s nima líp ztotožnim než snějaký profíkem...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: no jsem z tohohle týdne celkem překvapen zatím - už dvakrát bych se při pohledu na menu nebál připojit se k večeři a dvakrát bych nejspíš odcházel nezhnusen (jídlem). zatím žádný kečup ani bujon v kostce, suroviny neprefabrikované, no toto...
    ale je fakt, že cibulačkou bych paní martině hlavu asi trochu obouchal, neb, jak pravíš, cibule nezhnědla, toastový chléb se sýrem byl potupně topen a i ten sýr vypadal poněkud neexkluzivně...leč jinak zatím celkem bez námitek.

mám ale pocit, že zítra nám to paní z žebra uplácaná aspoň trochu vynahradí už v předkrmu...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    POZITRON: tak mě bylo samozřejmě jasný, že to bude peklo, ale byl sem připraven na decentní předpeklí, ne na Luciferovy komnaty.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    teď koukám na dnešní kuchařku a teda jde ji to od ruky... králík Brillon je fakt pochoutka zrovna před měsícem jsme ho dělali... cibulacku teda odflakla základ je zkaramelizovat cibuli a na to se vykašlala... ale jde ji to fakt sympaticky
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    televize = strýc pepin...

myslím přesné vyjádření od HE11_KNIGHT :)))
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    POZITRON: a nekteri masochisti u toho varej .-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam