• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    POZITRON: a kolik je vlastně pani Dagmar?. . . .ona teda na těch 60 vypadá
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    taky mate pocit, ze si ostatni soutezici o pani dagmar myslej, ze je ji tak 60? :))
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    Pozor, ode dneska zacina Zdenek taktizovat, to bude vostry!
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    HWLLFFRDD: no taky čekám, co nám o sobě řekne, ale zdání může klamat
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    před někým, kdo vypadá jako Zdeněk tu opatrnost docela chápu
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    spíš než to vaření které nebývá až tak překvapivé mne stále zaráží to, že lidé kteří mají jinou než heterosexuální orientaci se k tomu tak omluvně přiznávají. .
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    můj. ty. bože.

tenhle typ dílů by se měl dávat s hvězdičkou, protože takováhle vražda surovin se jen málokdy vidí. koktejl jsem viděl jen zběžně, takže moc nekomentuju, i když složení zálivky majonéza+ušlehaná šlehačka (pokud jsem slyšel dobře) zarazilo. ale pak...
    vulva si koupí vepřovou panenku, nakrájí to na plátky, ty potom rozseká paličkou na mraky, posype grilovacím kořením, poklade eidamem a šunkou, zaroluje, utrápí na pánvi do sucha a podává s bramborem totálně bez výpeku....

jinak do kolen mne dostal návrh paní dagmar, jestli by nebylo lepší ten koktejl rozmixovat i její vtip "kutálej se dva talíře a policajt je ten vylízanej".

a na závěr monika dá stejně bodů jako v pondělí - 8???? no ty vole...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    TOOMIX: i když jsem to neviděl, tipnu si že to byla Dagmar :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    3 body? WTF?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    "Brambora nešla rozkrojit, ale to bude asi tim, že neumím tyhlety věci jíst" pane bože, proč já to zapnul...
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    "Toho krevetovýho koktejlu se bojím, to jsem nikdy nepila." Au.
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    včerejšek - roláda klasika nic moc, polívka vypadala dobře, hlavní chod - bramboráčková hora - wtf? hnus velebnosti :D a štrůdl fajn.
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    Včera docela zklamání. Od chodu "Knedlíček skočil do polévky" jsem čekal kombinaci stolování a legendární dětské hry Kloboučku hop.
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    co se delo v utery a ve stredu? Ivana je nejaka nesnasenliva?
    Viz: bulvar
    Nestihnu si to dneska pustit do vecera, tak at jsem v obraze...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SALVATOR: Ale zas na druhou stranu pracnost ještě není zásadně na škodu. Taky dělám (tak jednou za rok, když uzraje ta správná nálada) buchtu, ve které je těsto, pudink, smetanový toping a čokoláda (bez ovoce a karamelu, teda) a má vždycky úspěch. Já si jednou za čas vyhraju a vznikne něco, co je dobré, no.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    UNSEEN: No to nevysvětluje. Hele třeba i existuje. Prostřeno je vůbec plný lidí kterejm chutnaj roztodivný věci, nad kterejma mi zůstává rozum stát. U mě by třeba neměla šanci buchta, do který autorka narve kromě těsta eště puding, čokoládu, krém, karamel a trochu ovoce (aby se neřeklo) a všem to hrozně chutná, protože je tam spousta věcí. A pořádně to vobodujou, protože je to TAK PRACNÝ! Což je mimochodem další věc, kterou moc nechápu. Mám někdy pocit, že sebelepší věc nebude mít šanci na rozumnej počet bodů, pokud je moc jednoduchá na přípravu.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    SALVATOR: což ale furt nevysvětluje, proč chválit kombinaci eidamu a sterilizátorů v oleji :o)
    nebo fakt existuje někdo, komu chutnají žampiony z plechovky?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    UNSEEN: Já ti nevim, ale když to připravovala, tak tam byl titulek, že by to mělo bejt naložený min. 2 dny předem. Tak sem z toho měl pocit, že v den natáčení to připravila "jenom jako" a k večeři jim předložila už dýl hotový.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    tak já nevím...jsem divnej, když mi přijde divný vychvalovat předkrm sestávající z eidamu, sterilovaných paprik, sterilovaných žampionů, koření a oleje, přičemž toto vše je "naloženo" o půl druhé a servírováno v sedm večer?
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    KUNHUTA: já to dnes neviděla jseen jseem koukala na reecpisy a přesně jak píšeeš. . .celkem jsem se namlsala salátem a pak zase hovna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam