• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    UNSEEN: No to nevysvětluje. Hele třeba i existuje. Prostřeno je vůbec plný lidí kterejm chutnaj roztodivný věci, nad kterejma mi zůstává rozum stát. U mě by třeba neměla šanci buchta, do který autorka narve kromě těsta eště puding, čokoládu, krém, karamel a trochu ovoce (aby se neřeklo) a všem to hrozně chutná, protože je tam spousta věcí. A pořádně to vobodujou, protože je to TAK PRACNÝ! Což je mimochodem další věc, kterou moc nechápu. Mám někdy pocit, že sebelepší věc nebude mít šanci na rozumnej počet bodů, pokud je moc jednoduchá na přípravu.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    SALVATOR: což ale furt nevysvětluje, proč chválit kombinaci eidamu a sterilizátorů v oleji :o)
    nebo fakt existuje někdo, komu chutnají žampiony z plechovky?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    UNSEEN: Já ti nevim, ale když to připravovala, tak tam byl titulek, že by to mělo bejt naložený min. 2 dny předem. Tak sem z toho měl pocit, že v den natáčení to připravila "jenom jako" a k večeři jim předložila už dýl hotový.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    tak já nevím...jsem divnej, když mi přijde divný vychvalovat předkrm sestávající z eidamu, sterilovaných paprik, sterilovaných žampionů, koření a oleje, přičemž toto vše je "naloženo" o půl druhé a servírováno v sedm večer?
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    KUNHUTA: já to dnes neviděla jseen jseem koukala na reecpisy a přesně jak píšeeš. . .celkem jsem se namlsala salátem a pak zase hovna
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    Ivana nic moc teda, taky takovej šedej průměr. zdrclý mascarpone, divná polívka, nudný kuře... akorát ten salát mě zaujal
    TESSS
    TESSS --- ---
    SALVATOR: diky
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TESSS: Ty silice, který stojej za tim, jak cibule pálí a silně voní sou dost agresivní, takže na slabší žaludky nebo žaludeční vředy je to peklo. Na druhou stranu už nejsou v cibuli tepelně upravený, takže když někdo nejí ani tepelně upravenou cibuli, tak je to sprostá rozežranost. A s česnekem to je podobně.
    TESSS
    TESSS --- ---
    me to proste neda, ale zase se musim podivovat nad tim, kolik lidi neji cibuli, to je nejaka nesnasenlivost, jako treba na laktozu? Nevite nekdo, co ma cibule za latku, ze to tolika lidem vadi? A je ta latka i jinde?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ...a nezere spenatovou polevku a "steak, protoze je to krvave"
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ivanka je ***.

    Bryndzu nejim, a ted kdyz jsem ji zkusila... - perla nad perly :-)
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    UNSEEN: jj máš pravdu, taky si všimni, že sem to psala v půlce pořadu kdy se ještě do vaření pořádně nepustila :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUNHUTA: vypadá dobře? tak krátká inventura: první pokus o uvaření vajíček natvrdo (dmsn jedna z nejjednodušších věcí na světě) nevyšel, páč je slečna vyndala moc brzo, aby to nebouchlo. jako předkrm máme - voilá - šunkovou rolku. sice s brynzou, ale nejsem si jist, nakolik je to krok vpřed... polévka stylem "mouku na jíšku zapražím asi 10 vteřin a pak na to z vodovodu pustím litr a půl studený vody a rozdrobím dvě kostky bujonu" nezachrání už ani listovej špenát. špízy ze tří druhů mas, z toho nejméně dvou extrémně náchylných na vysušení, může péct v troubě na roštu bez alobalu jen idiot. a čokoláda na founde byla hustá tak, že namáčení ovoce bylo prakticky nemožné.
    čili ano, byly tam k nalezení slušné suroviny, ale zprzněné až hanba. tohle ani půlmetrové červené nehty a kozy málem v talíři nezachrání...
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    no dnes jsem viděla jn kousek, ale ta modrá osoba mě vyvádí k nepříčetnosti. . .proste banik pičo. . .bez toho baniku
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    Ivanka me taky nebavi, od pohledu neprilis bystra a prostorove sirsi na to, jak strasne je vybirava. Holt levny susenky a chipsy tam asi nepotka...
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    Dnešní vypadá dobře, ale Ivanka se projevuje jako vybíravá kravička :-D
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    ha tak jsem zrovna koukala, jak ten minulý týden dopadl a zdá se, že paní Ivanka nezklamala. . .. hurá hurá hurá. . .jdu omrknout co nás čeká za dobroty tento týden
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    snad to pani ivana zitra neposere a vyhraje. asi prvni sympatickej clovek v tyhle soutezi :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    OMNIHASH: Laktační demence se to menuje.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DOCKINEZ: to víš, syndrom profesionální matky.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No ty vole, ta p**a Eva je neuveritelna blbka. Ty jeji kecy pri vareni se nedaj vydrzet. Prijde mi, ze zvani stylem, jakym mluvi ke svejm fakanum. Desny.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    OMNIHASH: masochisticky se snažím nebýt vulgární:-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Těhotný čuník je ještě hodně slušný pojmenování tohodle individua.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    no jen doufám, že se v pátek vytahne pani Ivanka. . .představa, že by vyhrála tahle pinda nebo těhotný čuník mě děsí
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Tenhle pořad krásně ukazuje, proč je Babica u průměrnýho diváka oblíbenej kuchař.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    jo tak to jsem přesně čekala, že nenápaditá zelenooranžová pipina dostane nejvíc bodů. . .začínám mít strach, že vyhraje
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    OMNIHASH: hele mám ten pořad ráda a sama nechápu proč, je to pro mě asi nějaká forma masochismu, každý týden si v duch říkám, co je to tam za případy a při jídlech jako vývar, caprese nebo česká kuchyně už nadskakuju ze židle, jenže baví mě koukat na vaření a přeci jen je to reality show obyčejných lidí, tak se s nima líp ztotožnim než snějaký profíkem...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: no jsem z tohohle týdne celkem překvapen zatím - už dvakrát bych se při pohledu na menu nebál připojit se k večeři a dvakrát bych nejspíš odcházel nezhnusen (jídlem). zatím žádný kečup ani bujon v kostce, suroviny neprefabrikované, no toto...
    ale je fakt, že cibulačkou bych paní martině hlavu asi trochu obouchal, neb, jak pravíš, cibule nezhnědla, toastový chléb se sýrem byl potupně topen a i ten sýr vypadal poněkud neexkluzivně...leč jinak zatím celkem bez námitek.

    mám ale pocit, že zítra nám to paní z žebra uplácaná aspoň trochu vynahradí už v předkrmu...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    POZITRON: tak mě bylo samozřejmě jasný, že to bude peklo, ale byl sem připraven na decentní předpeklí, ne na Luciferovy komnaty.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    teď koukám na dnešní kuchařku a teda jde ji to od ruky... králík Brillon je fakt pochoutka zrovna před měsícem jsme ho dělali... cibulacku teda odflakla základ je zkaramelizovat cibuli a na to se vykašlala... ale jde ji to fakt sympaticky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam