můj ty tondo kolenatej...
takže nedjřív cibulačka - cibule totálně bílá a hned vodu na to, přidat jíšku z oleje a mouky (proč máslo, že jo?), vařit na sračku, přidat zakysanou smetanu, mouku rozkvedlanou ve vodě (dvakrát zahušťuj a jednou nalejvej!), vrazit tam kopr (!!!) a servírovat s kostičkama chleba smaženým v tuně oleje a strouhaným eidamem.
pokračujem masem dvou barev na bramboráku - brambory rozseračkujem v robotu na kaši, takže bramborák nemá žádnou strukturu, česneku a majoránky jen tolik, aby nebyly cítit. a teď maso - nejdřív jedno maso, pak druhé, obojí děláme na pánvi, kde je mrtě šťávy(vody), aby se jen ovařilo a náhodou neopeklo. dáme bokem, na pánev kydnem pórek, papriku, cibuli a ještě něco, hned zalejem vodou z rychlovarky, abychom zabránili restování, přisypem maso a zahustímo moukou rozkvrdlanou ve vodě. na talíř dáme jakobramborák a polejem hnědou sračkou. sypeme eidam.
na závěr líance, smažený předem, ohřívaný v mikrovlnce, na to rozvařený jahody a šlehačku ze spreje. tadá....