• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    MALKE
    MALKE --- ---
    ACIDQA: Pro návštěvy ne, když chutnám víckrát, vyhodím pokaždé lžičku do dřezu... Když vařím pro nás s mužem, tak jo, anžto počítám, že on proti stopovému množství mých bakterií, zahubených ostatně varem, nic nemá:)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    GINGERCAT: a vy to jako doma neděláte? :))
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    jo, ta byla strašná, spolu s červeným kabátkem nejětši zla týden
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    koukáte někdo? ty miniroládky, bože můj, a česnekový dresing? 2 jogurty, půl majonézy a jenom 3 stroužky česneku? wtf?
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    omacka z kecupu? tiramisu po cesku. no me omejou.. proc to ty lidi doprdele delaj kdyz to neumi? a voni se jeste oblizujou za usima
    HALVED
    HALVED --- ---
    a zase ty názvy...maso v červeném kabátku...jak honosně to zní a přitom je to v kečupu.

to já si dnes koupil filet lososa a cherry rajčata. Ty jsem spařil, oloupal a dusil na červený cibulce a olivovém oleji, přidal čerstvou bazalku, stroužek česneku a k tomu si uvařil špagety a usmažil filátko lososa.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    GINGERCAT: jj, nic jineho mne nenapadlo...
    HALVED
    HALVED --- ---
    s kečupem fakt nešetřila...to musí být mňamka když se už ví co do něj u nás dávaj za sračky
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Ble.
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    Hmmm, loupátko na jablka: druhej největší vynález lidstva, hned po krájenym chlebu.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    HALVED: To je člověk kontrastní, jak bych to tak řekl :)
    HANNA
    HANNA --- ---
    já tomu říkám gumový dřeváky a ano, v kombinaci s těmi ponožkami obzvlášť úchvatné :)
    HALVED
    HALVED --- ---
    ten Mirek to je vidlák...červený plážový boty nebo jak se jim říká a do nich černý ponožky :-))
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    HWLLFFRDD: sver se jak to dopadlo, zkusila bych to i na bordel :D
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    sůl je rozpustná, ergo rozpouští smrad, ne;)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    asi začnu sypat sůl do dřezu plnýho špinavýho nádobí
    HALVED
    HALVED --- ---
    POZITRON: no jasně normální člověk troubu vyčistí, ale každej jsme asi jinej. No a ta voda v puse to byla totální kravina, že bych to ani nezkoušel :-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    HALVED: jo, videla jsem, ale vyresit to posypanim dna trouby soli mi prislo stejne neucinny jako rada s cibuli z minulyho tejdne
    HALVED
    HALVED --- ---
    POZITRON: jj ale jestli si viděl dnešek, tak on zapnul troubu a než tam dal tu roládu, tak se při otevření vyvalil kouř z těch napálenin a aby tím prej nenasmrádlo to jídlo, tak tam nasypal sůl.
    No a nakonci jak řekl, že jde nejdřív na pivo a bordel nechá na zítra....jsem si tak představil, jak na to zítra taky nasype sůl aby to nesmrdělo :-))
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    to sou burani tenhle tyden, by jeden brecel.. zavin me zabil nejen slozenim, ale hlaska: trtinovej cukr tam davam proto, ze to je barevnejsi.. sul do trouby da kilo, misto, aby ji vycistil. roladu snad ani nema smysl komentovat. ale jo, tohle menu ma sanci na vyhru :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam