• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    HALVED
    HALVED --- ---
    VANEK: k posouvání nakrájeneho jo, ale tupou stranou nože
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Nevím, neviděl jsem to; ale tipuju, že ze záběrů na to, jak krájí, půjde odvodit, zda HOUSEFLY míní používání nože jako stěrky k posouvání nakrájeného.
    YNOR
    YNOR --- ---
    WITTGENSTEIN: jsou přihlášeni v reality show
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HOUSEFLY: Nějak nechápu - co všichni ti lidé dělají špatně?
    HALVED
    HALVED --- ---
    HOUSEFLY: jj taky to sleduju a fakt první
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    ty jo. ten chlap udelal vcera jedinou dobrou vec. netupil si nuz sjizdenim ostri po prkynku. a mam pocit, ze byl vubec prvni ze vsech, co tam kdy byli.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    omg, to je nemuze nejaka maskerka aspon trochu napudrovat, kdyz uz natacej v saune? kapky potu stekajici jedna po druhy po oblicejich, nic moc podivana. a videla jsem dobre, ze tloustikovi dokonce jedna ukapla do jidla, ktery pripravoval? :)
    MALKE
    MALKE --- ---
    ACIDQA: Pro návštěvy ne, když chutnám víckrát, vyhodím pokaždé lžičku do dřezu... Když vařím pro nás s mužem, tak jo, anžto počítám, že on proti stopovému množství mých bakterií, zahubených ostatně varem, nic nemá:)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    GINGERCAT: a vy to jako doma neděláte? :))
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    jo, ta byla strašná, spolu s červeným kabátkem nejětši zla týden
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    koukáte někdo? ty miniroládky, bože můj, a česnekový dresing? 2 jogurty, půl majonézy a jenom 3 stroužky česneku? wtf?
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    omacka z kecupu? tiramisu po cesku. no me omejou.. proc to ty lidi doprdele delaj kdyz to neumi? a voni se jeste oblizujou za usima
    HALVED
    HALVED --- ---
    a zase ty názvy...maso v červeném kabátku...jak honosně to zní a přitom je to v kečupu.

to já si dnes koupil filet lososa a cherry rajčata. Ty jsem spařil, oloupal a dusil na červený cibulce a olivovém oleji, přidal čerstvou bazalku, stroužek česneku a k tomu si uvařil špagety a usmažil filátko lososa.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    GINGERCAT: jj, nic jineho mne nenapadlo...
    HALVED
    HALVED --- ---
    s kečupem fakt nešetřila...to musí být mňamka když se už ví co do něj u nás dávaj za sračky
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Ble.
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    Hmmm, loupátko na jablka: druhej největší vynález lidstva, hned po krájenym chlebu.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    HALVED: To je člověk kontrastní, jak bych to tak řekl :)
    HANNA
    HANNA --- ---
    já tomu říkám gumový dřeváky a ano, v kombinaci s těmi ponožkami obzvlášť úchvatné :)
    HALVED
    HALVED --- ---
    ten Mirek to je vidlák...červený plážový boty nebo jak se jim říká a do nich černý ponožky :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam