• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Mohl by mi někdo prosím poslat odkaz na Maminko, zalezte? :) Snažila jsem se googlit, ale nic z toho moc nepošlo.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Hradec Králové, matka těžký alzheimer (co jsem slyšel od štábu)

baketa je vtipná v tom, že prolezla pani všechny reality show od Primy (respektive od Lesáka)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    KUBAN88: To byl ten kostelnik, ne ?
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    KUBAN88: čeče baketa mi ani nijak výjímečná nepříšla.. prostě takový běžný vesnický hovado.. :) Ale "maminko zalezte" to mi osvěž paměť :)
    FKA82
    FKA82 --- ---
    Možná by pak měli udělat týden kde budou mezi sebou soutěžit tyhle výkvěty:)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    KUBAN88: To asi neznám? :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ale vlastně ne, nejlepší je "maminko zalezte"
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    nejlepší je "baketa"
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    QUORRA: ne e nejlepší je stále a pořád slečna "Hrajeme o 20 miliardů" .. té se stále ještě nikdo nevyrovnal.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    YNOR: Taky mě to napadlo :D.

Jako Monika byla po slečně s kachnou ("Je to prso? Doufám, že to není srdce.") jedna z nejlepších soutěžících, co jsem zatím viděla, to je fakt neskutečný :D.
    YNOR
    YNOR --- ---
    TOOMIX: no ty vole....jak může přítele vůbec mít??
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    lol

Drama v PROSTŘENU: Jídlo lítalo z okna, Pavel musel jíst na chodbě! | Ahaonline.cz
    http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/77682/drama-v-prostrenu-jidlo-litalo-z-okna-pavel-musel-jist-na-chodbe.html
    Hostům přitom naservírovala veku s vařeným vejcem, kterou přelila majonézou a kečupem.

Další zklamání přišlo s hlavním chodem. K masové směsi totiž připravila kupované hranolky a divila se, že jí to soutěžící měli za zlé. Sama totiž na polotovarech nevidí nic špatného a kritiku snáší velice nerada. „Jsou to svině, které si pořád hledají nějaké důvody.

Prvního syna měla v 17 letech a nechala ho svým rodičům, protože na ně byl zvyklý…
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    TOOMIX: Ten nesmělý prodavač dělá u nás v Lidlu, asi už tam nemají koho dávat, tak nabírají ve vlastních řadách
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Lsti a taktiky v Prostřeno! Past na nesmělého prodavače vyšla, odhalil se sám | Pro ženy | Blesk.cz
    http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-koktejl/180999/lsti-a-taktiky-v-prostreno-past-na-nesmeleho-prodavace-vysla-odhalil-se-sam.html
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    Viděli jste někdo ty včerejší hnusy, co tam vařila ta divná osoba? I když v tomhle pořadu se občas vidí neuvěřitelné věci, stále se nepřestávám divit, jak s tím někdo může jít do televize. A ještě horší pro mě bylo, že těm hostům to celkem chutnalo....
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KEEE: Vis ze asi jo... My na ni koukali a vzhledem k tomu, ze tchan je senilni, tak ty projevy byly totozne...
    KEEE
    KEEE --- ---
    musím souhlasit, fajn týden, jenom Šulcová mi neuvěřitelně pila krev... ta ženská je snad senilní??
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    jj poprvé tam nebyl žádný \"exot\" a teda Vaňo mi přišel nejen skromný, ale hrozně hodný pán

nemáte s ním někdo zkušenost osobní?

a až na Šulcovou vařili všichni velmi dobře
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    Včera jsem dokoukala VIP Prostřeno s Robertem Vano a musela jsem si pustit celý týden jak to bylo příjemné a pozitivní :-)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    COLOMBIAN: Ale to není syrové maso, ono je růžové. Vnitřní teplota 60 stupňů Celsia. Pokud je dobrý materiál, mělo by být naopak křehké, úplně se rozpadat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam