• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    WITTGENSTEIN: Ale jo, to byla reakce na to jablecny pi ;)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    PISKVOR: Udělat kachní prsa jinak než medium rare (57 stupňů) je mrhání skvělou surovinou.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Dnes jsem viděl kus Prostřena a opět jsem se ujistil, že je to program, který nedělá dobře mému tlaku. Dementní soutěžící ("epl pí", anyone?), v hlavní roli lehce namistrovaný gay, který bohužel nezvládá techniku. Kachní prsa na 130 na 1,5 hodiny? Proč? (Protože well done, aTo se vyplatí!) Co dělala ta bujónová kostka v dýňové polévce? Atd.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    TOOMIX: jasně, a piškoty v sirupu a maso v pečícím papíře, to se přece k sobě hodí!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Hermelín s mandarinkou?
    QWITI
    QWITI --- ---
    ACIDQA: tak vono zacit tim ze v polevce je DRAHY syr na popularite asi nepridalo no...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JELLYBEAN: sama by tam ráda měla duhový delfíny, ale asi to prosadil její starej :)
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    Ja jsem si teda myslela, ze me v tech bydlenkovskejch kvartyrech nedokaze nic prekvapit...ale plakat polonahy zensky nad gaucem u pani Prisky - to jsem teda čubrnela.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Slušně bábě dali sežrat, že se má líp než oni :))
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    WAMPILENKA: Tenhle tyden byl jooo kvalitni :-D
    WAMPILENKA
    WAMPILENKA --- ---
    Lol. Sjíždím nějaké díly z minulých týdnů, stejnak to jsou reprízy, ale jedna baba mě tam fascinuje. V menu je napsáno francouzská cibulačka. A baba po ochutnání: "cibulaček je víc druhů a já myslela, že to bude taková ta normální česká..." :-D Vůbec to je vypečená parta.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    KUNHUTA: šunková rolka, byl taky velký hit.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KCN2: Stydim se, ale nikdy v zivote jsem ho nevarila ! (budiz mi omluvou, ze ho nejim)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    KUNHUTA: no to je tím, že vývar s játrovýma knedlíčkama zvádne každá kunhůta :)
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    bylo tam nějaký jídlo víckrát než vývar s játrovýma knedlíčkama? :D to je neuvěřitelný...
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    VEETUHS: Jako modelari mi to rve oči z dulku :D
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    Tak jsem se taky podíval a zaujala mě tam jeho modelařina. To asi chtěl ukázat na kameru svou zručnost, tak vzal už tak domršenou P-40 a zkusil to letadlo ještě víc ponížit novým nátěrem balakrylu. Jen ty insignie mu trošku překáží.

WAMPILENKA
    WAMPILENKA --- ---
    TOOMIX: A poslouchá Evu a Vaška... Pavel.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Nejen že Zdenička nejí žádnou zeleninu, nejí ani pomazánky ani český tiramisu, protože tiramisu dělá zásadně jen ze šlehačky jelikož z mascarpone to neni tak jemný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam