• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KCN2: Stydim se, ale nikdy v zivote jsem ho nevarila ! (budiz mi omluvou, ze ho nejim)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    KUNHUTA: no to je tím, že vývar s játrovýma knedlíčkama zvádne každá kunhůta :)
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    bylo tam nějaký jídlo víckrát než vývar s játrovýma knedlíčkama? :D to je neuvěřitelný...
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    VEETUHS: Jako modelari mi to rve oči z dulku :D
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    Tak jsem se taky podíval a zaujala mě tam jeho modelařina. To asi chtěl ukázat na kameru svou zručnost, tak vzal už tak domršenou P-40 a zkusil to letadlo ještě víc ponížit novým nátěrem balakrylu. Jen ty insignie mu trošku překáží.

WAMPILENKA
    WAMPILENKA --- ---
    TOOMIX: A poslouchá Evu a Vaška... Pavel.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Nejen že Zdenička nejí žádnou zeleninu, nejí ani pomazánky ani český tiramisu, protože tiramisu dělá zásadně jen ze šlehačky jelikož z mascarpone to neni tak jemný.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    koukam, tenhle tejden tam je taky dobra petka. Vcerejsi dil jsem nevidel, ale ten dnesni...kdyby vyhral, da to manzelce, aby si koupila auto, jak se vymaluje kuchyn vybrala manzelka...rikam si chlape asi nemas koule...bum, prevlikne se za zenskou, pak da masox do znojemsky, tiramisu udela z pomazankovyho masla a bez amareta, jedna zenska neji zeleninu, druha blbka ryzi...treti si stezuje, ze na kopeckach ryze nebyla petrzel na ozdobu, ty vole proste, to je zas mazec
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    EDERA: Přesně, to mě děsí při každém takovém "dement týdnu", že tihle lidé rozhodují o mojí budoucnosti... a že jich není málo.
    EDERA
    EDERA --- ---
    SPUNT: U televize to nepochybně zarazilo řadu lidí, ale ta skupina přece v průběhu celého týdne předváděla tak zoufalou nevědomost, že se ani nedalo čekat, že si takovéhleho prohřešku všimnou. Ale máme demokracii, takže i tihle lidé mají volební právo:-)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SPUNT: me to zarazilo :))
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    Možná lama dotaz, ale dokoukávám včerejší díl a moc nechápu to postní jídlo...vím, že dřív to bylo tabu i od mléka a vajec, ale obecně jde o nejedení masa a střídmost, ne?...tak co v tom kubovi dělala slanina a proč to nikoho nezarazilo???
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NO TY BLÁHO! Až dneska mam čas se podívat na ten pondělní díl... Jsem v půlce a nestíhám valit bulvy... taková banda dementních kriplů tam snad ještě nebyla!
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Tak největší včerejší gól byla červená Alena, co měla za předkrm rohlík s česnekovou pomazánkou "Můj tip na vítěze jsem já, protože jsem měla nejsložitější menu."

Michal s kanapkama, švestkama ve slanině, doma nakládaným sýrem, paštikou a bylinkovým máslem to měl asi z jejího pohledu jednodušší... na tohle musí bejt člověk fakt už hodně mimo.

CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Chudáci děti, až je jednou Michal bude mít. Když jim bude vařit jen tu moderní kuchyni, tak pak třeba u babičky ani svíčkovou nebudou chtít. Jojo, tak to dopadá, když se dětem nevaří česká klasika... (=tousťák s nivou a eidamem, přesolená česnečka s vegetou a kuře ala bažant)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    TOMMY69: podpis. zrovna v neděli si ze mne rodina dělala šoufky, že ať se přihlásím a proč by ne. po pondělním díle už chápou, proč by ne :o))
    mám lehkou depresi z toho, že snad kdykoli se vaří ve východních čechách, bývá to taková sbírka exotů, že až...chodem mimo čtvrtečního kuchaře vídám se pohybovati u nás ve fabrice....

tenhle týden to vypadá na peklo od začátku do konce.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    CERNAAMODRA: přsně tak:Když umřeš, tak nevíš, že jsi mrtvý, ale pro ostatní je to těžké…
    To samé platí, když jsi debil
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    KCN2: protože prachy, a protože takový lidi nenapadne, že se chovají jako idioti... navíc když se sešli rovnou čtyři a navzájem se podporujou.
    KCN2
    KCN2 --- ---
    No prave.....v me lednici postradam tri kusy zeletavy :-) ale vazne.....proc tam leze krava ktera neji ovoce...druha co jen rizky a redneck bez zubu ?
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    KCN2: i kdyz tu narocnou pomazanku zvladnes (o cemz stejne pochybuju), nikdy se ti to nepodari tak pekne nazdobit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam