• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    KILL77
    KILL77 --- ---
    tehle tejden asi bude veselo
    Prostřeno (185) - 12 E Bonus | Prima PLAY
    http://play.iprima.cz/prostreno/prostreno-185-12-e-bonus
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    MUI: A navíc je to evidentně hodná ženská. Viz páteční díl. Bych jí dala tečku asi tak po deseti minutách...
    KILL77
    KILL77 --- ---
    TOMMY69: vždyt to tam bylo, nic nevystříhli
    JUDE
    JUDE --- ---
    vinaři pančujou cukrem běžně :-)
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    hahahahaha. no.

Tohle museli z Prostřena vystřihnout! Vinaři by je ukamenovali! | Blesk.cz
    http://tv.blesk.cz/video/2116740/tohle-museli-z-prostrena-vystrihnout-vinari-by-je-ukamenovali.html
    YNOR
    YNOR --- ---
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    MAR_TINA: on si myslí, že ne :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KUBAN88: nomen omen?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    MARTYZAN: Id blevajzz
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    je tu někdo kdo už tam vařil?já se znám s kameramanem..;)
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    PISKVOR: Ok, já naivní hloupá holka s žádnou takovouto akcí osobní zkušenost nemám :) (myslím, že ne pokaždé tam lezou do skříní a nočních stolků, tak jak moc svolní ke všemu soutěžící musí být)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    VERCASKOCKAMA: Reality...show. Který z těch dvou slov je nejasný? (Pochopitelně že se zavazuje, pravděpodobně pod pokutou)
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    CRISSTEENKA: Je možné to vůbec odmítnout? Ozvat, se, že tohle se mi nelíbí a nikomu do věcí nepolezu? Nebo je to zahrnuté někde ve smlouvě stylem "účastník se zavazuje dodržovat pokyny režie"?
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    CRISSTEENKA: No to je ale úplně na hovno .. ale je to tu už od pradávna .. dáv si žáda "krev"..
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    no, osobne si myslim, ze hodne veci v Prostrenu je proste rezisersky zamer
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    JELLYBEAN: To jako jo .. ale zas občas ... a to kdybych viděl tak zrudnu vzteky .. lezou do šuplíku hrabou až na dno .. v domnění najití nějakého "pokladu" .. Tohle přece neděláme na návštěvě .. já na návštěvě sedím poctivě na gauči a bavim se s hostitelem.. kdyby mě načapal, jak se mu hrabu v šuplíku .. dostal bych pěstí a ani bych se nemohl divit ..
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    HE11_KNIGHT: mam to stejne
    dobry taky je, kdyz si v loznici pekne na nocnim stolku všem na odiv nechavaji vibratory nebo pouta...to uz mi vubec neni jasny.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    HALVED: Mě spíš začíná pěkně štvát takový nešvar .. když se nám soutěžící svěřují s věcmi jako např. potratila jsem dvojčata .. a pro jistotu to napíšu na dveře, aby si to přečetli i ostatní...

To není Áčko abych se nechal obejmout Honzou Musilem a lidi mi na konec zatleskali .. většinou z toho mam pocit, že ty lidi ani neumějí vařit .. (což slečna bez dvojčat opravdu neuměla) .. jenom testují zda se ostatní slitují..

A nebo možná jsem nepobral moc empatie po rodičích .. ale automaticky když mi v medailonku někdo 50% času brečí jakej je chudák nemam chuť se na ten díl ani dívat.
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    HALVED: Taky nechápu... Anebo to jen tvrdí pro případ, že se jim to nepovede (ev. jací by byli machři, kdyby se jim to náhodou "napoprve" povedlo)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam