• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    ROBERT_MOST
    ROBERT_MOST --- ---
    ANNKA:
    "až ta voda bude varná"
    "chtěl jsem to udělat v tom tepelnym tvaru"
    :D:D:D
    ANNKA
    ANNKA --- ---
    ADELAIDE: ma supr hlasky, naucil me plisnaky..obycejnej kluk,jako sedesat procent republiky/a tohle mi vypadlo,pac mam tremu:]]
    Prostřeno! XII (71) | Prima PLAY
    http://play.iprima.cz/prostreno/prostreno-xii-71
    HALVED
    HALVED --- ---
    ADELAIDE:je to tak 50 na 50
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    ADELAIDE: ACAB pyco !!!!!!
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    ADELAIDE: Non Plus Ultra ;)
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    Doufám, že jste tenhle tejden nepřišli o pondělního "normálního kluka co má rád spartu", protože to nemá chybu.
    ROBERT_MOST
    ROBERT_MOST --- ---
    achjo chudáček hloupá Kristýnka..její přebujelý ego dostalo na prdel..nevim, co se v tý diskuzi, tak navážej lidi do Marcela..dal jí přesně to, co si zasluhovala v celkem vtipnym podání...dobrá byla hláška, že ta polívka je jako něco, co dělal jeho strejda, co krmil prasata :D
    HALVED
    HALVED --- ---
    a běžte všichni do prdele...
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    OPTYK: Jsem hrozně hodná, pro ostatní bych se rozdala... Nejdůležitější v životě jsou peníze, takže jim všem dám 4 body! :-) to jsou perly
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    Tak přátelé, máme tu zase podařený týden. Dle mého IQ první hostitelky nepřesahuje 80
    TESSS
    TESSS --- ---
    TOOMIX: tohle neni o tom, co delas a cos vystudoval. Obcas bys koukal, ridi to firmu s obratem v "hodne moc" dolararech a chova se to stejne :-) I kdyz ten vyskyt bude u kamionaku nejspis vyssi
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    cywe afektovaná vařilka v Anglii s podravkou a tatarkou v bramborovým salátu, supr
    GATSUNGA
    GATSUNGA --- ---
    "Rizky, do toho" ;DD

Come Dine With Me (Tuesday October 6, 2015)
    https://www.youtube.com/watch?v=PS0kjyTl9SE
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    hehe

Prostřeno: Závěrečné účtování! Vulgární Milan a hádka o vejce! | Blesk.cz
    http://tv.blesk.cz/video/2451087/prostreno-zaverecne-uctovani-vulgarni-milan-a-hadka-o-vejce.html
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    TOOMIX: Nic jinýho. Jak říkám, pro mě je to spíš zoo než cokoli jinýho.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    IDENTITY: co čekáš od řidiče kamionu, co má základku...
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    TOOMIX: Je. Ale pozorováním zvířátek (Prostřeno pro mě nic jinýho není) jsem dospěla k závěru: zakomplexovanej cholerik (Napoleon!) se silně machistickými sklony. Pro spolustolovníky peklo, ale kdo je nutil do toho jít, že...
    Mimochodem, narážky na srkání, "měla si taky nandat, i když nejedla" a jiné prohřešky proti kinderstube jsou zábavný od lidí, kteří jedí s rukama na stole a před napitím si ani neutřou ústa ubrouskem.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ten plešoun je na pěst
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam