• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARYSLAVDSLR a Micro 4/3 video tvorba, vybavení a produkce (točení videa na foťáky s výměnnými objektivy)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    CHARVYBURGER: bezva, takhle si představuju krátký videa. Supr :-) Jestli budeš mít další a víc, tak rádi uvítáme :-)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    CHARVYBURGER: Dobrá práce :)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Nase posledni ditko. Tocili jsme na 2x550D + 35mm F2 a 100mm F2.8L.
    YouTube - In spirit of botas 66 classic
    http://www.youtube.com/watch?v=B9OmxByNEXA&feature=mfu_in_order&list=UL
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    VANGUARD: Aha tak to už tak good neni, to potom buďeš na 100 tácech jen to fikne.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    VANGUARD: v předobjednávce to bylo docela se slevou, no. naštěstí nemám peníze :-D
    VANGUARD
    VANGUARD --- ---
    MHUNDAK: myslím že to je cena bez lcd a baterií, jenom ten rig, právě :-/
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    KARYSLAV: jj to je jasný, já to jen tak komentuju. :-) Fakt bych to využil, alecena je prostě moc hard, když to máš dát z vlastní kapsy. :-(

VANGUARD: No, ale tak tohle je hodně krutopřísnodrsný. To by se jinak natáčelo. Ale trošku mi to připomíná jak ovládání pro robota :-D. Tady je ta cena docelareálná no jestli to má i to LCD s battery packem.

GHOSTSTALKER: No já, jedině z papíru :-D, šikovnej sem to jo, ale tohle by asi úplně dobře neběhalo. :-D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MHUNDAK: Si to vyrob sám... vyjde tě to tak na pětinu, akorát nad tím strávíš pětkrát dále času :)
    VANGUARD
    VANGUARD --- ---
    MHUNDAK: tjn, třeba ten nový Edelkrone rig
    NAB 2011 – Edelkrone, crazy new rigs from Turkey » cinema5D news
    http://www.cinema5d.com/news/?p=5873
    3000$ (50.000 kč) :-/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MHUNDAK: no hledat a hledat, je fakt že todle jsou zrovna ty "dražší" z produkce, a dají se sehnat technologicky stejný za poněkud jinou cenu. Ale prostě jsem to našel tak postuju.
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    KARYSLAV: Tak jasný, ale zrovna tyhle držáky nejsou nic technologicky převratnýho a stejnak cena od cca. 15 tis. za nějakej fakt absolutně nepoužitelnej "držák" až po monstra za 40 tis. ty maj aspoň nějaký rings pro ostření, ale prostě nevim.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MHUNDAK: no video je prostě pořád docela "drahej koníček" :-)
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    KARYSLAV: Mě vždycky hrozně štve ta cena, tyhle serepetičky stojí celej stroj....
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    GIF_242: Děkuju už jsem pořešil. Apple ProRes tam fakt neni je tam starší kousek Apple Intermediate.
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    MHUNDAK: pokud si dobře pamatuju tak Apple ProRes je až od verze FC studia 2 tzn. FinalCut 6. Ted je aktualni FC Studio 3 a FinalCUt 7. Takže otázka zní jakou máš verzi? A jak je to ve verzi EXPRESS sice netusim, ale pan google ví ;)

AppleInsider | Apple ships Final Cut Express 4.0.1 and ProRes plug-in
    http://www.appleinsider.com/articles/08/08/29/apple_ships_final_cut_express_4_0_1_and_prores_plug_in.html
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    Dělá tady někdo ve Final Cut Express? Potřebuju radu, pro převod do pracovního prostru je prý dobré použít MPEG Streamclip a zde to hodit do Apple ProRes, ale nechápu to, že tamnemám vůbec tuhle moźnost, může bejt problém v FC, že neni ve verzi Pro?
    MIGUELE
    MIGUELE --- ---
    KARYSLAV:
    GIF_242: oboji jeste zkusim no.. uvidime.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam