• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARYSLAVDSLR a Micro 4/3 video tvorba, vybavení a produkce (točení videa na foťáky s výměnnými objektivy)
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    MHUNDAK: pokud si dobře pamatuju tak Apple ProRes je až od verze FC studia 2 tzn. FinalCut 6. Ted je aktualni FC Studio 3 a FinalCUt 7. Takže otázka zní jakou máš verzi? A jak je to ve verzi EXPRESS sice netusim, ale pan google ví ;)

AppleInsider | Apple ships Final Cut Express 4.0.1 and ProRes plug-in
    http://www.appleinsider.com/articles/08/08/29/apple_ships_final_cut_express_4_0_1_and_prores_plug_in.html
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    Dělá tady někdo ve Final Cut Express? Potřebuju radu, pro převod do pracovního prostru je prý dobré použít MPEG Streamclip a zde to hodit do Apple ProRes, ale nechápu to, že tamnemám vůbec tuhle moźnost, může bejt problém v FC, že neni ve verzi Pro?
    MIGUELE
    MIGUELE --- ---
    KARYSLAV:
    GIF_242: oboji jeste zkusim no.. uvidime.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MIGUELE: zkus to pustit v www.videolan.org
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    MIGUELE: zkoušel jsi to přehrát někde jinde, na jiném počítači?
    MIGUELE
    MIGUELE --- ---
    ahoj, mám tu dotaz na majitele videozrcadlovek, resp. nejlépe 5DII.. moc se videu nevěnuju, ale párkrát jsem něco nabral.. tedy třikrát celkem, vždy s čistou novou pamětí/kartou... ale + fotos
    -poprvé fullHD 1920x1080 /25... staženo a bezproblému přehráno v PC atd..
    -podruhé pár videí 1920x1080 /25 a kvůli nedostatku místa jsem ještě potom přepnul mode na 640x480 /25
    -potřetí jsem nabral něco na 640x480/25 pouze a opět bez problému staženo přehráno.

jen podruhé mi ta videa nejdou přehrát v PC ačkoli ve foťáku jo. zkoušel jsem je i dvakrát znovu přetáhnout do PC, (hlásí error - 43, videa nenalezena) přestože MOVy mají datově zdá se odpovídající velikost. Myslíte, že to může být tím, že jsem přepínal mezi těmi kvalitami v jedné serii? někdo podobná zkušenost?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Moving From Stills to Video: Vince Laforet +creativeLIVE.com | Chase Jarvis Blog
    http://blog.chasejarvis.com/blog/2011/02/moving-from-stills-to-video-vincent-laforet-creativelive-com/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    LUNGPA: ja jsem si je sam kupoval, sice je zatim nepouzivam jako kolejnicky, ale je to vyborny na staveni konstrukce pro foceni nejakejch veci :-D ted mi to zrovna drzi pozadi natazeny mezi stativama na techniku :-D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    W_NOICE78: pekne mrknu na to dik..
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KARYSLAV: to neni spatny info...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    LUNGPA: jen tak mimochodem, kdybys chtel trubky, tak hornbach/bauhaus ma normalne v nabidce 1 nebo 2 m dlouhy presne spravne tusim 15 mm prumer hlinikovy trubky, tusim okolo 89-100 Kc za 1m
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    NYX: a nejaky cz ci evropsky story?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    NYX: jo jo
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    panove netusite nekdo kde se daji kupovat male kolejnicky na stativ at serfuju net jak serfuju porad nemuzu narazit na neco uzitecnyho...
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    SASEK: z osobní zkušenosti nevím co a jak, ale pravdou zůstává, že kamarádovi přesně takhle debilně ostřil 70-200 f4 co koupil z druhé ruky. Ten jeho objektiv jsem zkoušel na svém těle a tam to ostřilo normálně. V servisu mu seštelovali tělo s tím objektivem a od té doby to už ostří ok. Ještě pro doplnění on měl 350D já 40D.
    ADAM
    ADAM --- ---
    SASEK: moment. na displayi je obraz ostrý a mázlý je teda kde? 
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Zajimave, jak maj tyhle problemy s BF/FF prevazne Canony, nebo je tu nejaky nikonista , ktery se s tim setkal u sveho aparatu? Mam/mel jsem 3 Tamrony + 1 Sigmu a ani jeden objektiv netrpel BF/FF na zadnem ze tri tel.

No kazdopadne pokud je problem s novym objektivem a nechce to clovek davat do servisu na serizeni, tak bych zkusil jiny kus noveho objektivu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam