• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARYSLAVDSLR a Micro 4/3 video tvorba, vybavení a produkce (točení videa na foťáky s výměnnými objektivy)
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    KARYSLAV: Ten rozdíl komprese vs. 444 je fakt markantní ... ale už je to prostě jiná liga .. budeme muset počkat pár let, až bude mít 14EV rozsah nějaká zrcadlovka .. ;-) .. teď jsem na to koukal a 5DII a 7D mají kolem 10EV
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    World's First Sony F3 S-Log Test
    http://vimeo.com/22540499

NAB 4: The Sony F3 on steroids with S-Log. 14 stops of latitude. Uncompressed 444!!! | Philip Bloom
    http://philipbloom.net/2011/04/19/slog/
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    NYX: Promin, ale video hodnotit bez zvuku mi nepřijde zrovna objektivní, ale alespoň si to podotknul, protože zvuk je prostě půlka práce, tady se to s hudbou celkem zadařilo IMO.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    NYX: mne to jako display movie prijde adekvatni.. Pote co jsem poslocuhal ctvrt roku stejny upotavky na filmy, kdyz jsem delal v kine, te muzu ujistit, ze je to uplne jedno, ikdyby to bylo uzasny, tak te to po hodine zacne srat tak jako tak.
    NYX
    NYX --- ---
    CHARVYBURGER: no tv nemam uz roky, tam duvod nebude...ale jestli tohle pojede v obchode nekde jako smycka, tak bych se trochu bal, ze si na vas pocka nejaky prodavac v tmave ulicce :-)

// ale koukal jsem na to teda bez zvuku, mozna se tam neco smysluplneho rika nebo tak, co to trochu ozivi...jen takhle proste koukam a co se tam meni je smer a rychlost toceni a uhel zaberu...to prece nemuze minutu u videa udrzet nikoho, ne? :-)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    NYX: Fenomen TV reklam se nezapre... Bude i kratka verze, tohle je hlavne do prodejny. Video ma po obsahove strance totiz 66 sekund. =)
    NYX
    NYX --- ---
    no ja se tak po 20s zacal nudit...vzdyt se tam celou dobu jen toci boty sem a tam...cekal bych aspon trochu variability :)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    KARYSLAV: Chystaji se jeste RUNy na podzim mozna MIDy.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    CHARVYBURGER: bezva, takhle si představuju krátký videa. Supr :-) Jestli budeš mít další a víc, tak rádi uvítáme :-)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    CHARVYBURGER: Dobrá práce :)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Nase posledni ditko. Tocili jsme na 2x550D + 35mm F2 a 100mm F2.8L.
    YouTube - In spirit of botas 66 classic
    http://www.youtube.com/watch?v=B9OmxByNEXA&feature=mfu_in_order&list=UL
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    VANGUARD: Aha tak to už tak good neni, to potom buďeš na 100 tácech jen to fikne.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    VANGUARD: v předobjednávce to bylo docela se slevou, no. naštěstí nemám peníze :-D
    VANGUARD
    VANGUARD --- ---
    MHUNDAK: myslím že to je cena bez lcd a baterií, jenom ten rig, právě :-/
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    KARYSLAV: jj to je jasný, já to jen tak komentuju. :-) Fakt bych to využil, alecena je prostě moc hard, když to máš dát z vlastní kapsy. :-(

VANGUARD: No, ale tak tohle je hodně krutopřísnodrsný. To by se jinak natáčelo. Ale trošku mi to připomíná jak ovládání pro robota :-D. Tady je ta cena docelareálná no jestli to má i to LCD s battery packem.

GHOSTSTALKER: No já, jedině z papíru :-D, šikovnej sem to jo, ale tohle by asi úplně dobře neběhalo. :-D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MHUNDAK: Si to vyrob sám... vyjde tě to tak na pětinu, akorát nad tím strávíš pětkrát dále času :)
    VANGUARD
    VANGUARD --- ---
    MHUNDAK: tjn, třeba ten nový Edelkrone rig
    NAB 2011 – Edelkrone, crazy new rigs from Turkey » cinema5D news
    http://www.cinema5d.com/news/?p=5873
    3000$ (50.000 kč) :-/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MHUNDAK: no hledat a hledat, je fakt že todle jsou zrovna ty "dražší" z produkce, a dají se sehnat technologicky stejný za poněkud jinou cenu. Ale prostě jsem to našel tak postuju.
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    KARYSLAV: Tak jasný, ale zrovna tyhle držáky nejsou nic technologicky převratnýho a stejnak cena od cca. 15 tis. za nějakej fakt absolutně nepoužitelnej "držák" až po monstra za 40 tis. ty maj aspoň nějaký rings pro ostření, ale prostě nevim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam