• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARYSLAVDSLR a Micro 4/3 video tvorba, vybavení a produkce (točení videa na foťáky s výměnnými objektivy)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    STQ: S C300 samotnym toho take moc nenatocis.
    STQ
    STQ --- ---
    LADINEK: a btw tech 60+ FPS u RED je pekne hnusnejch, pred par dnama jsem koukal na Life Cycles a v 1080p je dost zasadne videt rozdil mezi slow motion scenama a normalnima - slow motion maj polovicni detaily a vypadaj jak nataceny kompaktem...na to bych rekl ze uz se mozna vyplati si pujcovat Alexu :)
    STQ
    STQ --- ---
    LADINEK GHOSTSTALKER: Scarlet je (v setu, kde mas vsechno co potrebujes k tomu abys vubec mohl zacit natacet) drazsi nez C300. navic ty jejich zbesily SSD disky stojej dalsich moc tisic dolaru (oproti levnejm CF u Canonu) a jeste navic to (podle poslednich recenzi) pada stejne jako vsechny REDky. coz ale samozrejme neznamena, ze bych Scarlet nechtel...:))
    STQ
    STQ --- ---
    SHAMI: kdyby
    1) to nedelalo ty duchy kolem hran objektu jako kazdy (=automaticky delany) HDR
    2) magic lantern fungoval na 7d v 60fps a vysledek by teda mohl mit nejakou pouzitelnou bitrate
    tak by to skoro i davalo smysl :) zatim co jsem zkousel tak me to moc nepresvedcilo...:)
    TURBO
    TURBO --- ---
    HIMLHERGOT: držím palce, aby to byla ta "správná" redukce. Dělají se totiž 2 verze a jedna není úplně přesně vyrobená (silnější příruba, díky čemuž je "focal plane" dál než je čip a s takovou redukcí pak nelze ostřit na nekonečno (jednu takovou bohužel mám ;)).
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    tak řešení http://www.paladix.cz/bazar/index.php?adid=185251 + sklo od kamaráda:)) a možna si koupim i nějaky starši k tomu tak za litra:))
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KARYSLAV: nicméně to potvrzuje tvou úvahu a příspěvek :-) do té padesátky bych taky jako šel protože tu to tak jako tak chtít bude
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    REPLIKANT: to se pleteš, každý fotograf potřebuje právě to co NEMÁ u sebe! což je ten zásadní a nevyřešitelnej problém :-D
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    HIMLHERGOT: Nechci ti tady kecat do tvého konceptu, ale třeba už 50/1.8 na bazarech seženeš okolo 2k, což mi přijde tak málo (když připustim že mám poloprofi dslr na stole), že bych si na to snad i pujčil od kámoše... Než si od něj pujčovat sklo, který určitě bude někdy potřebovat (jako ostatně každý fotograf potřebuje pořád všechno co má ;))
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    nepučil by mi někdo prosim na cca měsíc a půl jakejkoliv starší objektiv kompatibilní s cannon 5d? odkup foťáku proběhl, ale o objektiv se přihlásil původní majitel, o kterym sem nevěděl. tak mam teď doma tělo a na skla budou peníze až na konci února..a je mi líto nefotit:)
    za flašku nebo tak nějak po dohodě.. pošta a díky (Praha a okolí + písek,jižní čechy,atd..)
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    Nějaký názor na Panasonic GF3?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    PLUTO: zeptej se Replikanta, on se v tom vyzna.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    PLAYER: jak to myslíš vyblitý?
    SHAMI
    SHAMI --- ---
    PLAYER: kdo vi.. le aspon na 50fps by to mohlo byt pouzitelne..
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    A neni to pak nahodou "vyblity"? :))
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SHAMI: konecne inteligentni a spravny pouziti HDR :-)
    SHAMI
    SHAMI --- ---
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    TWARR: Težce možná, ale pevně pochybuju.
    KARYSLAV: Twaroh má pravdu, psal jsem o Gčku..!!11
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TWARR: grc!
    TWARR
    TWARR --- ---
    KARYSLAV: panasonic ma to modelove znaceni tezce v ruce ... gf, gh, g a ted do toho jeste gx ;)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam